Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
21-06-2014, 19:45:30

Aniu, tak jest ZUS dokonuje cudu i uzdrawia, liczy przy tym że starający się o świadczenie nie będzie się odwoływał. Sprawy ciągną się miesiącami i latami. Jeżeli masz warunki odwołaj się do Sądu, uzbrój w cierpliwość. Nie poddawaj się. Trzymam kciuki.
Forumowiczka
22-06-2014, 07:40:11

zanzibar 2014-06-21 08:57:12
ojej ale się pozmieniało ciężko dojść co z czym i po co No cóż uczmy się . Pozdrawiam z Pochmurnej Bukowiny Tatrzańskiej gdzie przebywam na turnusie rehabilitacyjnym
Drogi Wielebny, zabiegi mam nadzieję trafione a czy parafianki interesujące?
Spinka e-mail: myspine@gazeta.pl grudzień 2006 - operacja c6/c7 czerwiec 2009 - operacja c4/c5 neurochirurg - dr Arkadiusz Wilk
Forumowiczka
22-06-2014, 19:38:58

Piotr to nie była odwaga :) raczej głupota i niewiedza.
Myślałam sobie, ze kajak sobie będzie sam płynął z nurtem, a ja tylko czasami coś mu zmienię w kierunku .......
A nauka, że jest zupełnie inaczej dużo mnie kosztowała .....
Piękne te twoje zdjęcia.
Asia
Forumowiczka
23-06-2014, 07:13:04

Narzekacie na nową formę forum :)
Polecam mój sposób:
Po zalogowaniu, w MOIM KONTO (na górze po prawej stronie) dodałam nasz temat do obserwowanych wątków. Teraz od razu otwieram menu Mojego konta, wybieram obserwowane wątki i nasz pokazuje się jako pierwszy.
Proste i szybkie, powadzenia! :)
Spinka e-mail: myspine@gazeta.pl grudzień 2006 - operacja c6/c7 czerwiec 2009 - operacja c4/c5 neurochirurg - dr Arkadiusz Wilk
Początkująca
23-06-2014, 08:05:46

Witam wszystkich serdecznie -dzisiaj kolejna wizyta kontrolna u operatora dalej boli boli również szycie a myślęże nie powinno no cóż jakoś do przodu pomalutku.Odniosę się teraz do ubezpieczenia w PZU należę przeszlo 30 lat i okazało się że nie mam wersji szpitala(nie wiedziałam) nie byłam w szpitalu dłużej niż dwa dni miałam ubezpieczenie w TUEUROPA na wypadek poważnego zachorowania i hospitalizacji UZNANO MÓJ POBYT W SZPITALU JAKO CHOROBĘ PRZEWLEKŁĄ i zabieg planowany co za tym idzie długotrwała rehabilitacja odmówiono mi rekompensaty za pobyt a 14 dni x50 zł to ładna kwota .Cóż po przeszczepch jest się zdrowym już.Co do ZUS-u uzdrowił mojego męża z diagnozą SM ci lekarze studiują weterynarię w trybie zaocznym chyba.Piotrze a nie odwolujesz się od grupy-warto.Ja tylko nie rozumiem tego towarzystwa ubezpieczeń dla mnie POBYT w szpitalu był i za to chciałam rekompensatę skoro coś takiego opłacam plus choroby poważne no cóż dyskopatia i mielopatia to chyba pryszcz a mniej istotne jest to czy juz zdrowa czy za jakiś czas a my 'musimy' szybko zdrowieć do pracy Pozdrawiam wszystkich serdecznie trochę obolała ale do przodu
Początkująca
25-06-2014, 12:44:57

Witam, przeczytałam całe forum w tym temacie, to skarbnica wiedzy. Mam taki sam problem jak wszyscy tu piszãcy - kręgosłup szyjny, zwyrodnienia, dyskopatia, duźa przepuklina, ucisk na korzeń, modelowanie rdzenia itd. Puki co jakoś się nie daje tej koleżance. Ostatnio wyczytałam na forum, że niektórzy z was korzystajã z pomocy osteopaty. Jeśli macie jakiś sprawdzonych z Wrocławia lub okolic to chêtnie skorzystam. Chyba "Pawik" coś pisała w tym temacie. Ja mam również problem z odcinkiem lędźwiowym, jestem po operacji na L5 S1. na innym poziomie nerwiak (monitorowany co jakiś czas MR). Moze ktoś ma podobnã zmianę ?. PozdrWiam
Początkująca
25-06-2014, 12:45:00

Witam, przeczytałam całe forum w tym temacie, to skarbnica wiedzy. Mam taki sam problem jak wszyscy tu piszãcy - kręgosłup szyjny, zwyrodnienia, dyskopatia, duźa przepuklina, ucisk na korzeń, modelowanie rdzenia itd. Puki co jakoś się nie daje tej koleżance. Ostatnio wyczytałam na forum, że niektórzy z was korzystajã z pomocy osteopaty. Jeśli macie jakiś sprawdzonych z Wrocławia lub okolic to chêtnie skorzystam. Chyba "Pawik" coś pisała w tym temacie. Ja mam również problem z odcinkiem lędźwiowym, jestem po operacji na L5 S1. na innym poziomie nerwiak (monitorowany co jakiś czas MR). Moze ktoś ma podobnã zmianę ?. PozdrWiam
Początkująca
25-06-2014, 12:53:35

Wtajemniczona
25-06-2014, 19:06:27

Witaj RZDROJ@,
Walcz, bo niektórym się udaje, nawet jeśli nie uniknąć to przynajmniej odwlec operację. Jeśli objawy są do zniesienia i daje się żyć to warto spróbować. Byle z rozsądkiem, bo szyja jakby nie patrzeć kluczowa jest Co do osteopatii to rzeczywiście może pomóc złagodzić stan. Ja znam ale z Krakowa więc musi się ktoś inny wypowiedzieć co do Wrocławia. Pozdrawiam i trzymam kciuki.
Bety
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę, a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu. Marzec 2014:discectomia i artroplastyka C5/6 i C6/7 Implanty ruchome Aesculap activ C
Początkująca
25-06-2014, 19:27:10

Witam,
czy nogi tzn. głownie kolana oraz stawu skokowego może mieć coś wspólnego z moją dyskopatią szyjną? Fizjoterapeuci twierdzą, że nie....... Czy mieliście podobne objawy?
A tak na marginesie, odnośnie nowej szaty graficznej, nasze forum nieco schudło w celu zrobienia miejsca na reklamę, wiadomo o kasę chodzi.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: