Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
19-06-2014, 20:42:11

ale makabra - po co zmieniali szatę tej strony?
mnie też się zdecydowanie nie podoba.
A ja dziś "nagrzeszyłam". Mąż koniecznie chciał pojechać na kajaki no i w końcu się zgodziłam. A teraz mnie boli........ prawie 3 godziny wiosłowania - to nie jest nic dobrego dla mojego kręgosłupa z implantem. W sumie to nawet nie wiem co dokładnie się stało - bolą obydwie ręce. Chyba po prostu inaczej się teraz wszystko układa i wysiłek rękami u mnie to jakby razy 10 u osoby bez implanta.
No cóz..... posmarować, przykleić plaster i ...... poczekać aż przejdzie.
pozdrawiam, Asia
gość
19-06-2014, 20:57:11

Buraczku, trzy godz. wiosłowania to dla jak najbardziej zdrowej osoby to za dużo, masz po prostu zakwasy które wychodzą przy takim wysiłku
Ja ostatnio też nagrzeszyłam, w parku z wnuczką (5 lat) na siłowni
Cwiczyłam "tylko" nogi, trzymając się poprzeczki, a jednak wysiłek rąk zrobił swoje, bolą plecy, boli bark ale odczuwam to troszkę inaczej niż zwykle, nie jak rwę, rozruszane mięśnie się obudziły
Pozdrawiam :)
gość
19-06-2014, 21:06:06

Masakra jakaś, jak już weszłam w inne tematy to nie mogłam wrócić na forum, czy to tylko ja mam problem ?
Początkująca
19-06-2014, 22:55:58

Witam serdecznie,
A tak było swojsko a teraz połapac sie nie mogę, oczywiscie chodzi mi o nową szatę No moze z czasem...
Teraz drążę temat lędźwiowego, bo daje mi popalic. Tu zagladam rzadziej, bo szyjka grzeczna Na szczęście!
Piotr, to bardzo miło, że pamietasz o mnie! Dziekuję
Pozdrawiam serdecznie
Basia
Wtajemniczony
20-06-2014, 07:27:04

Powiem w prost tamta szata była do dupy i poruszanie sie na forum ale to jest mega dupa
Początkująca
20-06-2014, 08:46:46

Zgadzam się, nowe forum jest okropne, nawet zalogowac sie potrafiłam normalnie tylko niestety przez facebook.
Od niedzieli jadę z tabletkami przeciwbolowymi, oj niedobrze !! byle do srody do kontroli !!
Forumowiczka
20-06-2014, 10:10:04

witajcie.
U mnie już lepiej - i całe szczęście, bo bolało mega porządnie i juz zaczęłam się bać że jest coś źle. Na szczęście rano zniknęło 80% problemów.
A wejście na forum jest teraz faktycznie do d... . Żeby odnaleźć ten watek musiałam wejść przez ostatnie wypowiedzi na profilu.
Panie moderatorze - nie wyszło wam to.
Asia
Wtajemniczona
20-06-2014, 11:25:15

buraczek 2014-06-20 12:10:04
witajcie.
U mnie już lepiej - i całe szczęście, bo bolało mega porządnie i juz zaczęłam się bać że jest coś źle. Na szczęście rano zniknęło 80% problemów.
A wejście na forum jest teraz faktycznie do d... . Żeby odnaleźć ten watek musiałam wejść przez ostatnie wypowiedzi na profilu.
Panie moderatorze - nie wyszło wam to.
Asia
wiesia
Początkująca
20-06-2014, 16:01:36

nie mogłam tutaj trafić przez ten nowy wygląd...
chyba coś się komuś nie do końca udało...
Ania ----------------------------------------------------------------------- operacja: 30.09.13; discektomia C6/C7 ze stabilizacją międzytrzonową LFC 5mm peek
Początkująca
20-06-2014, 16:46:33

Kochani, tyle tutaj piszemy o sposobach radzenia sobie z bólem, polecamy lekarzy, fizjoterapeutów, sanatoria, zabiegi, a okazuje się, że istnieje jedna cudowna instytucja i... nie trzeba nic więcej.
Niedawno pisałam tutaj o uszkodzonym barku i konieczności jego operowania, a dziś... otrzymałam cudowną decyzję z ZUS-u- "nie jest pani niezdolna do pracy".
W ciągu kilku chwil "zniknęły" wszystkie problemy zdrowotne.
Ania ----------------------------------------------------------------------- operacja: 30.09.13; discektomia C6/C7 ze stabilizacją międzytrzonową LFC 5mm peek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: