Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
25-06-2014, 19:29:25

Oczywiście chodziło o ból nogi.
Czemu nie mam uprawnień by edytować moją wypowiedź?
Początkująca
25-06-2014, 19:29:28

Oczywiście chodziło o ból nogi.
Początkująca
26-06-2014, 09:08:24

Witam, taka cisza, wszyscy zdrowi Mam pytanie, czy ktoś z Państwa korzystał z pomocy osteopaty p. Mularczyka z Wrocka, a jeśli tak to czy może się wypowiedziec na ten temat. Zamierzałam umówić się na wizytę do niego, ale terminy odległe a i cena dość wysoka. Nie wiem czy taka wizyta (jedna) ma sens ? A na dwie miesięcznie to już poza moim zasięgiem raczej. A może znacie jakiegoś osteopatę bliżej centrum Wrocławia, godnego polecenia ? Też zastanawiam się, czy mając dużą przepuklinę w odcinku C kręgosłupa ma sens taka wizyta. Pozdrawiam serdecznie
Forumowiczka
26-06-2014, 09:11:11

megann 2014-06-25 21:29:28
Już można! :)
Przed chwilą napisałam, że nie mam odpowiedzi od moderacji ale właśnie ZEDYTOWAŁAM i zadziałało!
Dziękujemy :)
Spinka e-mail: myspine@gazeta.pl grudzień 2006 - operacja c6/c7 czerwiec 2009 - operacja c4/c5 neurochirurg - dr Arkadiusz Wilk
Forumowicz
26-06-2014, 12:48:48

Witam wszystkich polamanych i bolesnych no i tych bez bólu.Na wyspach jak na razie bez większych zmian noi moze poza wynikami żony bo są dobre....rzdruj jak duza masz przepukline.Jesli jak piszesz,że duza to tak myślę,że tymi wizytami jej nie usuniesz-no i ta odwieczna kasa....A tak dla osłody jedno zdjątko......
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
Początkująca
26-06-2014, 15:44:24

Widok cudny aż lżej na "szyjce"Pozdrawiam
Początkująca
26-06-2014, 16:52:59

dzis bylam na wizycie kontrolnej.i dowiedzialam sie,ze po takiej operacji czyli implant na c6-c7 to po dwoch tygodniach powinnismy wracac do pracy,rozczulamy sie nad soba i ciagniemy bezsensownie chorobowe.mam robic pompki,brzuszki,grac w tenisa tylko rozsadnie.co wy na to,bo ja wzielam nastepne chorobowe bo nie czuje sie na silach wracac do pracy.
Początkująca
26-06-2014, 16:58:50

zapomnialam ,jak zapytalam o rehabilitacje to sport jest rehabilitacja tak odpowiedzial.i nie dostalam zadnego skierowania na jakakolwiek rehabilitacje.a moze zbyt duzo chce?
Początkująca
26-06-2014, 17:12:12

Ja miałam i mam dyskopatię wielopoziomową kręgosłupa. Najbardziej efektywną kuracją dla mnie były zabiegi laserowe. Po nich przez 1,5 roku kręgosłup był w dobrej kondycji. Później należy powtórzyć . Polecam.
-------------
Tanie [URL=http://www.webmania.pl/oferta.html] strony internetowe Warszawa [/URL]
Wtajemniczona
27-06-2014, 08:19:42

Hej Szyjki
Prawdę powiedziawszy to rzeczywiście nie wiadomo, czy zlecać rehabilitację i jaką. Tak właśnie jest, że część neurochirurgów nie zaleca jej, a część coś tam zleca, nie do końca wiedząc co.
Trafiacie po operacji do fizjoterapeuty.
Czasami zdarza się, że jest to osoba która współpracuje z neuro, wtedy można czuć się bezpiecznie.
Gorzej jak rehabilitacji podejmuje się ktoś kto nie ma pojęcia co z Wami robić. Wtedy może być różnie.
Sama tak właśnie trafiłam na początku.
Był to znany w środowisku osteopata, mający swoją przychodnię rehabilitacyjną. Współpracuje on ze znanym warszawskim neurochirurgiem.
Wydawało mi się, że to najlepszy wybór.
Dobrze, że po reh. u tego pana nie wylądowałam na wózku.
Już po pierwszym spotkaniu czułam się gorzej. Po 2 spotkaniu pojawiła się rwa.
Trzeciego spotkania nie było.
Potem było jeszcze 2 fizjo, którzy wyprowadzili mnie na prostą.
Rehabilitacja w Krojantach też była b. ostrożna.
Jeżeli chodzi o niezlecanie reh. to mam znajomego, który jest 2,5 roku po operacji i nawet minuty nie był na reh. Operowany był w Legionowie. Pracuje fizycznie. Nic go nie boli, ale niestety skarży się na drętwienie rąk ostatnio. Więc to też chyba nie jest najlepsze wyjście.
A co do powrotu do pracy, u każdego pewnie inaczej. Ja po 6 miesiącach poczułam się na tyle dobrze, żeby myśleć o powrocie do pracy.
Nie mogę sobie wyobrazić, żeby ktoś był gotowy do pracy po 2 tygodniach, to absurd. Małgosiu, lekarz, który tak Ci powiedział zidiociał totalnie. Pewnie w zusie sobie dorabia ignorancik jeden.
Pozdrawiam
Ania artroplastyka C5-C6 grudzień 2013 implant ruchomy M 6

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: