Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
12-12-2009, 13:56:58

1. PIRANIA1 - Olsztyn
2. JANUSZ - Toruń - janusz-kur2@wp.pl - Skype: skromniak2 - gg: 7435779
3. ZOSIA - Warszawa - zocha_59@o2.pl
4. GOSIEŃKA - Szczecin - gosienka44@op.pl - Skype: gosienka4444 - gg11465861
5. SPINKA - Ożarów Mazowiecki / Warszawa - myspine@gazeta.pl - Skype: sun.on.line
6. ANNA - Goleniw - aniasz14@vp.pl - gg: 9324368
7. JANO (Janeczek) - Krakw
8. RENBAZ (Renata) - Warszawa renbaz@tlen.pl - gg: 12835246
9. ELŻBIETA - Legionowo - elaka0@wp.pl
10. MARTTKA - Białystok
11. AIRWOMAN (Agnieszka) - Warszawa
12. BOŻENA - Wrocław - ixodida@neostrada.pl
13. FURION30 (Marcin) - Zabrze m_semenowicz@onet.eu Skype:grekoo30 - gg:10867934
14. DOROTA - Ostrołęka e.d.g@wp.pl - Skype: dorka1130 gg: 10208155
15. Ania - Białystok - andrzej97@autograf.pl
16. Amadobo (Ania) - Wrocław - gg: 3348670
17. Piesmaxik (Ewa) - Ostrda - eb125@wp.pl
18. Tamara - Białystok-Duchowaprzygoda@onet.eu
19. Emila -Wrocław - emila1967@wp.pl
20.ADA(Dorota) - Wyszkw -dorakami@op.pl - gg 3996241
21. krak62 (Irek) - Krakw - ir62@o2.pl
22. Staszek - Poznań - Staszekwol@poczta.onet.pl
23. Bartuzi - Konstancin-Jeziorna - mail: bartosz_olszewski@o2.pl
24. Osia (Małgorzata) – Warszawa – 1431wima@gmail.com
25.Maciej N.- Grodzisk Mazowiecki- bremnes@onet.eu gg 1492276
26.Paweł -Płock- numajanko@wp.pl - gg 7000709
27.Goja 35-Warszawa - gosiajaw74@o2.pl -skype : gosiaczek681, - gg 10417374
28. Piotr - Mielec, slapio@poczta.onet.pl, gg 488200
29.Vika Z.Gdańsk -vika45@wp.pl
12-12-2009, 16:09:45

Dziękuję Zosiu za powitanie
Tamaro Na pomysł siedzenia na piłce , przed komputerem jeszcze nie wpadłam .Wypróbuję ten sposób jak wreszcie Mikołaj dostarczy mi piłkę
Gościu , pragnę Ci zwrócić uwagę,że dane kontaktowe,które zamieściłeś(aś) w swoim poście są widoczne nie tylko dla użytkowników forum,ale i dla osób niezalogowanych.
Początkująca
12-12-2009, 16:50:11

Witam wszystkim i domosze ze dwa egzaminy zaliczone zostało jeszcze 6 ale zdrowie kiepsko .Stres działa na mnie strasznie i czuję sie fatalnie ale mam nadzieje ze teraz przerwa świateczna pozwoli mi sie zregenerować .
Widzę ze lista sie rozrasta a nasze anioły jak zwykle pomagają .
Pozdrawiam Gosieńka
Forumowiczka
12-12-2009, 17:37:16

Katarzyna z Warszawy 2009-12-12 17:09:45
Na pomysł siedzenia na piłce , przed komputerem jeszcze nie wpadłam .Wypróbuję ten sposób jak wreszcie Mikołaj dostarczy mi piłkę

A co myślicie o krześle-klęczniku do komputera?
Takim, jak to:
http://www.allegro.pl/item836964403_krzeslo_do_komputera_klekosiad_klecznik.html

Zastanawiam sie od jakiegoś czasu nad kupnem (siedzi się na tym naprawdę fajnie) ale boję się przeciążyć kolana...
Gościu , pragnę Ci zwrócić uwagę,że dane kontaktowe,które zamieściłeś(aś) w swoim poście są widoczne nie tylko dla użytkowników forum,ale i dla osób niezalogowanych.

Tę listę stworzyliśmy sami aby było nam łatwiej nawiązać kontakt poza forum. Każdy z nas podał takie dane, jakie chciał na forum ujawnić. Gość po prostu skopiował listę aby, jak się domyslam , uaktualnić ją o kontakty, które podały nowe osoby.
Forumowiczka
12-12-2009, 17:38:03

Małgosiu-wielkie gratki Co tam 6 wobec 2 -to już z górki przecież
Grunt żeby ZDROWIE było .A żeby było to przerwa świąteczna musi być PRZERWĄ
Rodzina do dzieła a Twój palec wskazujacy do pracy
Sama bym tak chciała

Kasiu ,dane kontaktowe udostepniamy dobrowolnie. Nie sa objąte tajemnicą za naszym przyzwoleniem .
Bywają przydatne w róznych okolicznościach.
Sa jawne niezaleznie od tego czy wrzuca je osoba zalowgowana czy nie zalogowana .
Tym gościem jestem ja . Aktualizowłam @ podanego w poście przez Tamarę .
Nie ma wśród nas admina od wątku i komu wpadnie w oko ten porządkuje.
Pojawiła się grupa nowych Szyjek. Niezbadane są wyroki....Komu, kiedy, do czego
Tyle tytułem wyjaśnienia . Aha , nie chciało mi się poprzednio logować
Forumowiczka
12-12-2009, 17:41:51

Spneczko, Ty to znasz mnie na wylot . Kurcze żadnych tajemnic przed Tobą
12-12-2009, 17:55:36

Spineczko Zosiu Dziękuję za doinformowanie
Teraz już wiem
To krzesło_klęcznik ciekawie wygląda , tylko nie mogę sobie wyobrazić jak na tym zasiadać Poza tym jeśli trzeba na tym klęczeć , to w moim przypadku odpada Ale mebelek jest fajny
12-12-2009, 18:02:16

I przepraszam Zosiu za zwrócenie uwagi Nie powinnam jako "nowa" wtrącać swoich trzech groszy :oops:
Forumowiczka
12-12-2009, 18:23:01

Kasiu nie masz za co przepraszać bo i obrazy nijakiej nie było
Nowa Szyjka to byłaś w momencie kiedy pojawił się pierwszy wpis -Jestem nowa na forum , mam na imię Kasia ...
Nie ma nowych , nie ma starych -Szyjka i juz.
Napisałaś co uznałaś za słuszne , zostało wyjaśnione.
Teraz już wiesz czy zechcesz dołączyć do listy

Chyba sobie za ciepłe gniazko uwiłam na frum przez ostatnie dwa dni . Zwijam skrzydełka .
Dobranoc
gość
12-12-2009, 18:27:17

No w końcu się uporali z tym netem kurcze technika zbawienna a brak jej jeszcze gorszy
Ja wiem po co Naszej Spineczce krzesło klęcznik widzisz dobry pomysł do spowiadania się oj musiałaś nagrzeszyć aby o takim czymś myśleć

Zosia dziękuje za telefon widzę że odpoczynek u wnusia dodał tobie energii widzę wenę twórczą i jak zawsze wyważoną

Ania no coś ty pisać możesz bez przesady nic nie stoi na przeszkodzie aby do mnie pisać

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Dziwne bóle głowy
Czesc! 2msc temu byłam na kontroli u ginekologa. Z wynikami krwi. Tam wyszła wysoka prolaktyna. Plus bóle głowy, problemy z oczami jakby ucisk i lekka mgła. Przez 3min tak mi się robi. W dodatku mrowienie/drętwienie lewej strony twarzy. Głowa boli mnie przedewszystkim na czubku ( ciemieniowej) ból nie jest ciągły.
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Paraliż rąk w samolocie
Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem. Syn po raz pierwszy leciał samolotem. W czasie startu sparaliżowało mu obie ręce, częściowo policzki, miał problem z mówieniem. objawy zaczęły ustępować, gdy samolot osiągnął wysokość. Trwało to około godzinę. Potem się już nie powtórzyło. Co może być powodem?
gość
Wynik rezonansu magnetycznego głowy z kontrastem
Dzień dobry, miałem wykonany rezonans głowy z kontrastem z powodu historii tętniaków w rodzinie. Tętniaków nie wykryto ale : W zakresie podkorowej istoty białej obu półkul mózgu widocznesą pojedyncze, bardzo drobne ogniska hyperintensywne w sekwencjach T2-zależnych, wielkości do 2mm(na granicy widzialności, możliwe do uwidocznienia jedynie w sekwencji wykonanej drobnymi warstwami). -Zmiany te nie ograniczają dyfuzji, nie ulegają wzmocnieniu kontrastowemu - ich charakter niespecyficzny - w pierwszej kolejności w różnicowaniu uwzględnić należy drobne ogniska degeneracji naczyniopochodnej. Mężczyzna 32 lata. Czy jest się czym martwić? Jakie mogą być przyczyny i leczenie? Nie mam objawów. Pozdrawiam
Reklama:
Reklama:
Reklama: