Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
08-12-2009, 11:55:20

Staruszku Świecie , jakoś udaje Ci się chodzić tak boczkiem , boczkiem Ajak tam Twoja PILNA DIAGNOSTYKA
Pozdrawiam
Początkująca
08-12-2009, 17:14:12

Dzięki za spotkanie , oby więcej ich było.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.
Spinko nie znamy się ale myślę, że na następnym spotkaniu już się zapoznamy.
Wszystkim życzę zdrówka i ściskam serdecznie
Ela K.
Ela z Legionowa
Początkująca
09-12-2009, 13:28:15

No dziewczyny mało cos tych zdjęć ale wyglądacie rewelacyjnie .
Pozdrawiam Serdecznie i biegne do ksiązek w ten weekend 2 egzaminy , trzymajcie kciuki Gosieńka
Wtajemniczona
09-12-2009, 19:40:16

Dziś miał być mój rezonans........miał być bo mi go nie zrobili ponieważ nie miał zaświadczenia od lekarza,że z moim implantem można robić badanie rezonansu......możecie sobie wyobrazić moją minę, jak się zapisywałam to mówiła ,że mam implant....taki i taki i nikt nic o zaświadczeniu mi nie powiedział/ Czy ktoś miał podobną sytuacją.........kto wie gdzie mogę złapać dr.Wilka na cito, oprócz szpitala na saszerów.......
ADA
gość
09-12-2009, 22:16:58

Witam wszystkie szyjki,właśnie przyjechałam z Wawy od doktora Wilka.Troszkę sie na Niego dziś zezłościłam.Zaraz powiem dlaczego- byłam umówiona na Mokotowskiej we wtorek ,na dowiezienie klisz szyjki, dowiozłam - pooglądał stwierdził,że trzeba podjąć męską decyzję i poddać się op.
Ja na to -ok (już mnie "moje"szyjki przeszkoliły jak trzeba to robimy.Na to ON -czy mogę zostać w Wawie i jutro(czyli dziś)na 9.00 zjawić się na Szaserów.NO to ja zupełnie nie przygotowana wziełam hotel i dziś zjawiłam się na "umówione" spotkanie....wiecie po co a no po to aby Doktor wyznaczył datę op. na 04.10.10! i dał mi karteczkę co mam zrobić przed zabiegiem.
Troszkę chyba nie pomyślał.
Spinka zdrówka życzę
gość
10-12-2009, 10:11:20

Dzień Dobry Szyjkom.

Tak fotki super ilość mała tak jak grono uczestników.

Ja dzisiaj dostałem skierowanie w ramach prewencji rentowej ZUS, do Centrum Rehabilitacji w Krakowie i zaczynam od 4-01-2010. Mam nadzieję że popracują solidnie nad moim kręgosłupem. Czekam też na sanatorium w Swoszowicach w trybie dziennym. Czyli Nowy Rok nowe wyzwania i nowe cele, zapowiada się ciężka praca oby z dobrym skutkiem.

Pozdro, Irek
gość
10-12-2009, 10:37:55

Witam szyjki, przez parę dni przeczytałam wszystkie strony forum! Jest fajne, chociaż stało się ostatnio tematycznie prywatno- towarzyskie a dyskopatie poszły w kąt! Szkoda fajnie radziliście ludziom a teraz chorobowe wątki są mniej ważne od spotkań, prywatnych problemow..... Jestem trochę zawiedziona.
Pozdrawiam Marta
Forumowiczka
10-12-2009, 11:59:05

Irek, ja trzymam kciuki za Twoją rehabilitację, oby Ci się udało uniknać operacji ! Jutro wybieram się do przychodni na kontrolę do lekarza pierwszego kontaktu, porozmawiam o wniosku do sanatorium, powinnam go złożyć w grudniu, zanim upłynie pół roku od operacji (Zosia mówiła, że w tym czasie dostaje się poszpitalne, bezpłatne).
Gość 2009-12-09 23:16:58
NO to ja zupełnie nie przygotowana wziełam hotel i dziś zjawiłam się na "umówione" spotkanie....wiecie po co a no po to aby Doktor wyznaczył datę op. na 04.10.10! i dał mi karteczkę co mam zrobić przed zabiegiem.
Troszkę chyba nie pomyślał.

Czy Twoja złość na doktora jest spowodowana odległym terminem operacji? Bo nie do końca zrozumiałam...
gość
10-12-2009, 12:02:57

Marta, dyskopatii nie wyleczysz jedną pigułką. Jest to choroba długo trwała są tu ludzie po operacji lub przed. Każdy chwyta się różnych sposobów dojścia do zdrowia jeżeli można być w pełni zdrowym z tym schorzeniem.
Piszesz że forum stało się tematycznie prywatno-towarzyskie. Zapraszam Ciebie do tego towarzystwa a gwarantuję że każdy Twój problem nie pozostanie bez odzewu. Są tu super ludzie i wszystkich nas łączy jedno DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO.

Dziękuję Spineczko za wsparcie

Pozdrawiam
Irek
Forumowiczka
10-12-2009, 12:43:55

Witaj Marta
Tak jak napisał Irek wszystkich nas łączy jeden problem ale zmagając się z nim nie możemy zapomnieć ,że razem z chorobą toczy się normalne życie w tym również towarzyskie co w naszym wypadku ma duże znaczenie. Nasze doświadczenia a zwłaszcza kondycja pokazana w realu dla osób tuż przed podjęciem decyzji lub w oczekiwaniu na termin operacji bywa najlepszym wsparciem .
Jeśli pojawia się post z problemem wymagający dobrego słowa lub porady to na miarę naszych doświadczeń lub wiedzy to zwykle jest odzew.
Z czasem w sprawach wymagających szybkiej reakcji przechodzimy na kontakty prywatne.
Marta to ciągle to samo forum
DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA
Jesteś we właściwym miejscu
Czy możemy Ci w czymś pomóc ?
Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: