Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
07-12-2009, 18:27:30

Spineczko jest mi bardzo przykro że Ciebie dopadło jakieś głupie choróbsko . Trzymaj się i nie daj się. Wszystko musi być dobrze.
Kurde a pierogi to jednak podstawa w Krakowie na Wigilię na Rynku rozdają gratis.

Pozdrawiam, Irek
Forumowiczka
07-12-2009, 18:44:26

Spine 2009-12-07 18:20:44 Zosieńko, wiesz jak to ze mną jest... do nieba prędko nie pójdę Aniele, musisz mi jeszcze sporo korepetycji dać . Na razie zbyt często ulegam podszeptom złego :>

Spineczko z tym partnerem , którego mi ofiarowałaś to mogę Cię tylko na złą drogę sprowadzić a wtedy to już tylko wspólna otchłań przed nami

Nareszcie wszycy wśród swoich
gość
07-12-2009, 18:55:14

Już spotkanie umieszczone na fotosiku ciekawe co robiły drogie panie że nagle się tak pochorowały ? Życzę Jak najszybszego powrotu do zdrowie Janusz
Forumowiczka
07-12-2009, 19:08:51

Janusz dziękuję
Jak zwykle niezawodny
gość
07-12-2009, 19:28:49

Gość 2009-12-05 19:32:08 ja dzisiaj poszedlem na takie lozko masujące Ceragem, instruktorki mi powiedzialy ze moje problemy z kregoslupem wynikają ze skrzywienia i bede to miec zawsze. Nie wyobrazam sobie zyc tak jak 90 latek w wieku 21 lat. chyba popelnie samobojstwo

Dzisiaj forum żyje, proszę pomóżcie Gościowi. Jakieś łóżka, targnięcie się na życie, zrobiłem co mogłem. Taki młody i pisze głupoty. Zosiu , Januszu wpłyńcie na niego jesteście tutaj podporą tego forum.

Irek
Forumowiczka
07-12-2009, 22:05:44

Irek ,ok.Tylko jak pomóc przy tak znikomych inforacjach .
Wyguglałam to łóżko masujące -bajer do gabientów odnowy dla ogólniej poprawy kondycji -wszystko czyli nic.
Napewno nie dla przypdków poważnych schorzeń kręgosłupa wymagajacych indywidualnej terapii.
A chłopak nie podaje jakie dolegliwości go trapią .
Jeśli są to dokuczliwe bóle połączoen z neurlogią to najprostszą drogą jest diagnostyka u neurologa , ortopedy, lekarza rehabiliatcji a nie instruktorki (czego ?)
Inna sprawa ,że młodzi bywają spławiani jako niegodni takich cierpień.
Forumowiczka
08-12-2009, 08:51:46

Co do Gościa w wieku 21 lat - łatwo jest coś napisać ot tak sobie. Ale Zosia kiedyś już zwróciła uwagę, że monitor nie ma twarzy i gdy czyta się takie słowa to ogarnia człowieka uczucie niepokoju. Więc odezwij się może Gościu i powiedz, że z Tobą wszystko ok.
hamer 2009-12-07 19:44:26
Spineczko z tym partnerem , którego mi ofiarowałaś to mogę Cię tylko na złą drogę sprowadzić a wtedy to już tylko wspólna otchłań przed nami

Wiesz, ja Ci Diabła tak dla równowagi podarowałam... bo tak pożadliwie patrzył z półki i był wściekły, że nie ma swojego Anioła coby go na złą drogę sprowadzić. Czyżby już mu się udało?
Co to się będzie działo w Zakopanem...
Zosiu, z Tobą i w otchłań pójdę!

Bardzo Wam dziękuję za życzenia zdrowia, dziś rano miałam "tylko" 37,7 stopni więc chyba Augmentin i towarzyszące wynalazki robią swoje. No i Wasze dobre myśli . Siedzę właśnie owinięta w kocyk i popijam herbatkę aroniową.

Januszu, otóż właśnie o to chodzi, że ja nic nie zrobiłam żeby się pochorować bo INFEKCJA (bardzo brzydka, bardzo ) mi przeszkodziła!

Szyjki na zdjęciach to eleganckie kobiety, ADA w apaszce, zgodnie z naszymi trendami . Poznaję także Zosię i Osię. Ale kim jest czwarta Szyjka??? Albo nie doczytałam albo gorączka mi coś w mózgu zepsuła...
Forumowiczka
08-12-2009, 09:44:46

Spienczko,żebyś nie musiała swojego mózgu za karę stawiać do kąta bo z nim wszystko w najlepszym porządku --nasza czwarta Szyjka to Ela

Radosnego dnia Z.
gość
08-12-2009, 10:45:16

Pozdrowienia dla Wszystkich forumowiczów

przesyła St. Św.
gość
08-12-2009, 11:41:53

Cieszę się Ewo,że jest ktoś z wybrzeża. Dopiero odkryłam to forum i w wolnych chwilach czytam od początku.Jesteście już obeznani w temacie więc proszę o pomoc: mój kochany implant typu peek po blisko trzech latach wygląda jak świeżo zamontowany -nie ma zrostu-chociaż pozostałe zaaklimatyzowały się wspaniale. Czy to normalne? Doktor też zdziwiony ale myślę ,że w styczniu i ten problem się rozwiąże! Czy ktoś spotkał się z takim czymś? Myślę,że zrobicie spotkanko nad morzem!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: