Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
13-11-2018, 06:46:49

Proszę kliknąć na mój nock Evag76, pokaże się koperta i tam proszę kliknąć. Pozdrawiam
Początkująca
13-11-2018, 06:47:50

evag76 2018-11-13 07:46:49
Proszę kliknąć na mój nick Evag76, pokaże się koperta i tam proszę kliknąć. Pozdrawiam
Początkująca
13-11-2018, 14:43:27

Niestety mi operacje przełożyli... I znów oczekiwanie, stres,..masakra.Pozdrawiam wszystkie szyjki
Początkująca
13-11-2018, 15:53:44

Aniu mi też przekładali i w zupełności Cię rozumiem, na kiedy masz teraz termin?
Początkująca
13-11-2018, 16:10:38

Nie mam bladego pojecia Pani nie powoedziala nic... Jutro jeszcze zadzwonie i dopytam. Mialam miec 14 listopada... A tu znowu nic...
Początkująca
13-11-2018, 16:25:27

Witam :)
Nie wie czy się cieszyć czy płakać.
Właśnie wróciłam od lekarza rehabilitacji medycznej, który zlecił mi zabiegi standardowe typu laser, prąd, pole magnetyczne, oraz mam mieć odbarczane ramiona-to tak po swojemu, bo fachowej nazwy nie zapamiętałam-chodzi o rozmasowanie bolących mnie ramion.
Doktor poza tym stwierdził po badaniu, że jestem już zdrowa (to samo mówili neurochirurdzy) przeszkoda została usunięta. Z badania wynika, że mam dobrą ruchomość szyi. To, że boli? Ma prawo do pół roku.
A więc co? Do pracy-jeśli lekka to tak, za kierownicę-to też jak się czuję na siłach to oki.
Pozdrawiam Was Wszystkich ;)
Operacja 24.10.2018 Discektomia C5 C6 z implantacją krążka m-kręgowego C-DISC (PEEK LfC) nr 4/6
gość
13-11-2018, 17:40:41

Madziu
Nie taki diabeł straszny jak go malują.Nie masz czego się denerwować ,poczytaj sobie to forum ,naprawdę pomaga .Jesteśmy tu Wszyscy po to aby pisać o swoich dolegliwościach przed i po operacjach ,wspierać się i pomagać. Nie wszyscy mają takie same objawy przed i po operacjach ,każdy przypadek jest inny.Ja miałam operację 10.10.18 trwała 2 godziny i po 4 godz byłam już na normalnej sali i bez kołnierza .Wczoraj minął miesiąc od wyjścia ze szpitala ,czuję się super ,bez proszków przeciwbólowych.Nie żałuję podjętej decyzji o operacji .Pozdrawiam serdecznie i nie poddawaj się ,trzymam kciuki
gość
13-11-2018, 17:51:02

Joanna00000
Witaj milutko
No kochana szybko wyzdrowiałaś ,ja jeszcze na L4 do 14 grudnia ,rechabilitacja dopiero od 4.02.19 Też mam laser ,prądy i wodne kąpiele ,oraz ćwiczenia ruchome .Teraz czekam na komisję i zobaczymy co dalej .Chciałbym już do pracy ale wszyscy mi doradzają aby jeszcze się wstrzymać .Co do pracy to pewnie zmiana bo dźwigać nie bardzo po dwóch poziomach ,no ale czas pokaże .
Pozdrowionka i zdrówka
gość
13-11-2018, 18:12:30

Witaj Malin41
Grześ coś nie masz szczęścia do tych lekarzy .Ostatnio co pisałeś to też coś było nie tak .
Odezwij się po wizycie ,co tam lekarz odczytał.Pewnie dali zwolnienie to trzeba odpoczywać ile się da
Pozdrawiam milutko
Początkująca
13-11-2018, 19:24:46

Do pani Renaty Tak jak pani pisze kazdy z nas jest inny jeden przechodzi dobrze operacje drugi gorzej Ja mam dyskopatie wielopoziomowa i operacja ma trwac 3godz Obawiam sie co moze sie wydarzyc w czasie operacji? Czy sie wybudze ? Czy jakies powiklania wtrakcie operacji po itd Nikt mi gwarancji na to nie da A moze bd jeszcze gorzej po operacji Ta choroba mi zabiera całe szczescie w zyciu Nawet juz nie dbam o siebie.....

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: