Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
04-05-2010, 10:46:43

Witam, w czwartek miałem operację na Szaserów w Warszawie, implant C6-C7, w niedz. byłem już w domu. O ile mógłbym komuś pomóc podaję maila wiesiub@vp.pl , pozdrawiam serdecznie, Wiesiek
gość
04-05-2010, 18:05:37

Dziękuję Ewuniu za odpowiedź.To tylko tak na zapas.Myślę że nie będzie tak źle.

ale jesteście super jak się Was czyta to ma się wrażenie jakby się Was znało i znało.........pozdrawiam

sherma
Początkująca
04-05-2010, 18:37:13

nie masz za co dziękować ja też to forum odkryłam dopiero nie dawno i żałuję bo może jak bym wcześniej sobie poczytała te posty zaraz po operacji to nie czekałabym teraz na następną na następnym poziomie a tak to za dużo sobie pozwoliłam i mam za swoje
gość
04-05-2010, 19:14:56

czy jesteś już po dwóch operacjach?czy możesz opisać jak to wszystko się u Ciebie zaczęło,objawy jeżeli masz na to siły żeby wciąż do tego wracać.I jak mogę zapytać ile masz lat?jak nie masz sił na któreś z pytań pomiń je a ja już z góry przepraszam za nietakt

scherma
Początkująca
04-05-2010, 20:13:17

ja jestem na razie po jednej operacji miałam wypadek samochodowy i w wyniku wypadku utworzyła się przepuklina na poziomie c6-c7 strasznie bolała mnie głowa drętwiały ręce i nogi takie szpileczki czułam w rękach zawroty głowy po operacji wszystko minęło czułam się super a że mam troje dzieci i dobrze się czułam to zaczęłam w domu sprzątać wracać do normalnego życia i to był błąd bo zaczęłam się coraz gorzej czuć wróciły wszystkie objawy z podwojoną siła byłam niedawno u lekarza porobiłam badania na razie rtg na rezonans czekam jeszcze na podstawie rtg lekarz stwierdził że poszedł następny poziom i prawdopodobnie czeka mnie operacja ale dokładnie mi powie na podstawie rezonansu bo jest dokładniejszy mam 35 lat pytałaś o Bytom mieszkasz może na Śląsku
Początkująca
04-05-2010, 20:13:27

ja jestem na razie po jednej operacji miałam wypadek samochodowy i w wyniku wypadku utworzyła się przepuklina na poziomie c6-c7 strasznie bolała mnie głowa drętwiały ręce i nogi takie szpileczki czułam w rękach zawroty głowy po operacji wszystko minęło czułam się super a że mam troje dzieci i dobrze się czułam to zaczęłam w domu sprzątać wracać do normalnego życia i to był błąd bo zaczęłam się coraz gorzej czuć wróciły wszystkie objawy z podwojoną siła byłam niedawno u lekarza porobiłam badania na razie rtg na rezonans czekam jeszcze na podstawie rtg lekarz stwierdził że poszedł następny poziom i prawdopodobnie czeka mnie operacja ale dokładnie mi powie na podstawie rezonansu bo jest dokładniejszy mam 35 lat pytałaś o Bytom mieszkasz może na Śląsku
Początkująca
04-05-2010, 20:17:15

to jest mój numer na gg możesz tam pisać 22299021
gość
04-05-2010, 20:33:25

Pytasz czy jestem ze śląska,tak i mieszkam w Bytomiu a jeśli chodzi o gg to niestety nie używam tego komunikatora(skype i e-mail).Jak długo czekasz na MR i na wizytę u lekarza,bo chyba terminy są dość odległe.I napisz jeszcze czy prowadzi Cię lekarz ortopeda czy neurochirurg?I czy możesz kogoś polecić.
gość
04-05-2010, 20:34:19

Pytasz czy jestem ze śląska,tak i mieszkam w Bytomiu a jeśli chodzi o gg to niestety nie używam tego komunikatora(skype i e-mail).Jak długo czekasz na MR i na wizytę u lekarza,bo chyba terminy są dość odległe.I napisz jeszcze czy prowadzi Cię lekarz ortopeda czy neurochirurg?I czy możesz kogoś polecić.

sherma
gość
04-05-2010, 20:39:11

Tak sobie myślę że nie jest łatwo i chyba tylko gratulować Ci wytrwałości i optymizmu pomimo tak trudnej sytuacji.Napisz w jakim wieku masz swoje szkrabki.I czy też jesteś z moich okolic?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: