Dan1elo, chyba masz rację. Rozmawiałem telefonicznie z operatorem i powiedział że przy operacji z dojścia przedniego, żeby był obrzęk z tyłu to raczej niemożliwe, jest to po prostu okolica zbyt odległa. Mówi że może już tak miałem przed operacją ze względu na przecież chory już kręgosłup. Miałeś chyba też c6/c7 tylko nie wiem czy ruchomy czy nie, jak szybko minęły Ci dolegliwości po operacji ?
Przed operacją miałem zdiagnozowane uszkodzenie nerwu promieniowego, głównie triceps, widoczny mniejszy obwód ręki. Kładąc się do łózka czułem jakby kij wchodzący pod łopatkę z prawej strony i jakby drugi jego koniec wychodził mi w zgięciu łokciowym, generalnie mocne usztywnienie.
Do dziś a jestem 9 dni po operacji tego nie czułem, natomiast teraz jak prostuję ręke to czuję w zgięciu łokciowym taki dziwny ból. Prawa strona jakby znowu się odzywa.
Zastanawiam się czy to że korzeń c7 został odbarczony i nie uciska już na nerwy, czy to że zaczynam czuć znowu coś podobnego jak przed operacją jest normalne? może jak nerw się regeneruje to boli? .. ktoś ma podobne doświadczenia??