Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
02-02-2012, 18:48:07

Aha jeszcze podusia:firma ANTAR, z pamięcią medium.
No i dodaję,ze operowała zawsze ta sama rączka ale czy szyła to nie wiem. Ja mam takie skłonności- każda najmniejsza ranka kończy się bliznowcem
Vika
Początkująca
02-02-2012, 19:26:41

anTosiu, o poduszkach było sporo w okolicach strony 747 tego forum
Vika, długo się zastanawiałam, co to zdjęcie przedstawia, a to szyjka w zbliżeniu, dobrze jeszcze, że te "sznyty" takie jasne są, bo mój jedyny jakiś taki czerwony, ale teraz i tak w golfach chodzę,bo zimno, a na wiosnę zaopatrzę się w kolekcję pięknych apaszek ( każdy pretekst dobry , żeby zrobić zakupy).
Joanna
gość
02-02-2012, 19:47:34

vika45@wp.pl 2012-02-02 19:44:15 Fajną mam dekorację prawda?
Wszyscy mi mówią,że wyglądam jak samobujca, któremu się pare razy nie udało skończyć z sobą.
Ogólnie nie jest źle, grunt,że nie boli!
Fajne to Ty masz poczucie humoru i tak trza trzymać i nie trza psuć liczy się to że nie boli.
Kiedyś lek. naczyniowiec opowiadał mi a propos bliznowców, że bardzo starał się zrobić ładny szew kobitce po operacji żył na łydce, a wyszło mu właśnie odwrotnie, (duży i gruby bliznowiec) -taka skłonność jak mówisz.
Dziewczynki dzięki za namiary poduszkowe, muszę wymienić to twarde pieruństwo na bardziej przyjazne
anTosia
Forumowicz
02-02-2012, 19:58:50

Teraz mam ja zaszczyt pokazać swoja szyjkę .
Pozdrawiam wszystkich
ks Janusz
Forumowicz
03-02-2012, 09:53:51

zanzibar 2012-02-02 20:58:50 Teraz mam ja zaszczyt pokazać swoja szyjkę .
Masakra jakaś takie śruby.
Za tydzień idę na RTG po 3 miesiącach zobaczymy co u mnie słychać.
gość
03-02-2012, 12:01:46

Mój RTG wygląda tak samo ale ładniej z przodu. Moje zdjęcie jest na kliszy więc go chyba nie dam rady zeskanować. Raf, mamy trochę złomu w środku ale na bramkach nie dzwonimy i rezonansu nie psujemy.
Jednak jak się machnie komuś takim zdjęciem przed nosem to widać zdziwienie na buźce
Vika
Początkująca
03-02-2012, 16:06:21

Witam,
ja swoją bliznę smaruję żelem Contractubex, kupiLam w aptece, rozjaśnia i pomaga się goić. Można stosować 6 tyg PO. Pochwaliłam swojego operatora, że ładną mi zrobił bliznę, a on, że zawsze robi tak samo a u każdego wygląda inaczej i raczej to zasługa mojej skóry. Pomyślałam wtedy, że goi się jak na psie... a niech tam, aby się zagoiło. Rehabilitanci b. dużo mi ją masowali i czasami to miałam dość bo bolało ale warto nawet samemu masować okrężnymi ruchami a nawet szczypać i odciągać aby nie przyrastała i smarować kilka miesięcy.
pozdrawiam cieplutko z bieguna północnego
Ania
Ania z Olsztyna
Początkująca
03-02-2012, 16:10:46

A poduszkę mam firmy Qmed jest dość wysoka ale bardzo dobrze przystosowuje się do ciała, przedtem miałam niższą ale twardszą i nie mogłam na niej spać nawet uszy mi bolały...
Ania z Olsztyna
gość
03-02-2012, 17:03:30

Aniu witaj, i mnie też od tej twardej bolą uszy, głowa za uszami i w ogóle jest nie dla mnie. Nie wiem dlaczego się na niej tyle czasu męczyłam. Dopiero jak wypróbowałam spanie na jaśkach i jest lepiej, doszłam do wniosku, że bóle głowy są m.in. od złej poduchy. Z pewnością wymienię na inną, dziękuję za odzew.
Mroźno na północy i wschodzie jak za cara Mikołaja, herbatka z prądem wskazana
Janusz, czy ja dobrze widzę, że to jakieś "imadło ślusarskie" masz w szyjce? nie przeszkadza Ci to w przełykaniu?
Pozdrawiam cieplutko
anTosia
Forumowicz
03-02-2012, 18:51:50

anTosiu Cóż rzadko się użalam nad sobą mam jakieś tam problemy z przełykaniem czami mnie to meczy ale cóż tam chodzę śmieję się żyje chociaż bywało lepiej.
Pozdrawiam bardzo ciepło wszystkie szyjki
ks Janusz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Wynik rezonansu magnetycznego głowy z kontrastem
Dzień dobry, miałem wykonany rezonans głowy z kontrastem z powodu historii tętniaków w rodzinie. Tętniaków nie wykryto ale : W zakresie podkorowej istoty białej obu półkul mózgu widocznesą pojedyncze, bardzo drobne ogniska hyperintensywne w sekwencjach T2-zależnych, wielkości do 2mm(na granicy widzialności, możliwe do uwidocznienia jedynie w sekwencji wykonanej drobnymi warstwami). -Zmiany te nie ograniczają dyfuzji, nie ulegają wzmocnieniu kontrastowemu - ich charakter niespecyficzny - w pierwszej kolejności w różnicowaniu uwzględnić należy drobne ogniska degeneracji naczyniopochodnej. Mężczyzna 32 lata. Czy jest się czym martwić? Jakie mogą być przyczyny i leczenie? Nie mam objawów. Pozdrawiam
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
Reklama: