Mojra44 2023-01-14 23:13:38Odnośnie kołnierza to w WAM-ie jest taka praktyka:Florentynka 2023-01-13 09:21:07
Zumba123
O widzisz, dziękuję, czyli kołnierza nie kupuję, jeden wydatek mniej a piżamkę w takim razie rozpinaną i długie spodnie 😁
Dziękuję 😘
-dopiero jak cię otworzą to zadecydują jaki implant, czy stabilizacja będzie dodatkowo czy też nie. I jeśli będziesz miała mieć kołnierz to oni dobierają właściwy i to zależy od rodzaju jaki masz mieć implant i co tam było w środku.
Potem dostajesz nr. konta na który wpłacasz pieniądze za kołnierz, który otrzymałaś w szpitalu.
Jeśli chodzi o poduszkę to ja biorę swoją bo tam są według mnie poduszki, które nie nadają się po operacji.
Jeśli chodzi o łóżko to praktyka jest taka :
- osoby po operacji lędźwiowego mają na pilota a szyjny mają zwykle, które niestety nie zaciekawie podnosi się bo musisz użyć dużo siły ręcznej
Jeśli chodzi o picie to po operacji dostajesz takie małe buteleczki z H2O wielkości buteleczek do nebulizacji.
Weź sobie słuchawki douszne abyś nie trzymała telefonu z ręką uniesiono bo to pewnie będzie niekomfortowe.