Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
11-08-2009, 07:50:00

Aniu my na tym forum jesteśmy bardzo zżyci, każdy z nas przechodził to samo i wiem jak to jest. Ja ostatnio miewam straszną chandrę i ze nie moi, przepraszam nasi kochani szyjkowi to bym zwariowała . Pozdrawiam Ciebie Aniu za zaglądaj czasem do nas. Gosieńka
gość
11-08-2009, 08:10:00

Aniu mimo naszych żarcików imprezek każdy znas w jakiś sposób cierpi i dzięki właśnie dzięki tym wszystkim szyjkowym wspieramy Siebie wzajmnie bo poznaliśmy co to ból i niedogodności z tym związane i dzielimy się tym Pozdrawiam Janusz
Forumowiczka
11-08-2009, 09:09:00

Aniu, mam nadzieję, że lepiej się czujesz po operacji, niż przed. Albo chociaż inaczej .

Przewidziałam, że Komitet w końcu zniecierpliwi się skutecznie. Kazali zacząć dopisywanie tych, którzy sami się nie zgłosili. Na pierwszy ogień wybrali Marcina...

Czyżby miało to związek z wyprawą w Tatry?

Czekamy na nr 13.

Spinka

1. JANUSZ - Toruń - janusz-kur2@wp.pl - Skype: skromniak2
2. ZOSIA - Warszawa - zocha_59@o2.pl
3. GOSIEŃKA - Szczecin - gosienka44@op.pl
4. SPINKA - Ożarów Mazowiecki / Warszawa - myspine@gazeta.pl
5. ANNA - Goleniów
6. JANO (Janeczek) - Kraków
7. RENBAZ (Renata) - Warszawa - renbaz@tlen.pl
8. ELŻBIETA - Legionowo - elaka0@wp.pl
9. MARTTKA - Białystok
10. AIRWOMAN (Agnieszka) - Warszawa
11. BOŻENA - Wrocław - ixodida@neostrada.pl
12. FURION30 (Marcin) - Zabrze
Spinka
gość
11-08-2009, 12:22:00

Witam Gosiu zaglądać na forum będe co dziennnie jezeli bede mogla to mój email aniasz14@vp.pl ato gg9324368 jeżeli bedziecie chcieli porozmawiać ze mną pozdrawiam was wszystkich ANNA Goleniów
gość
11-08-2009, 12:29:00

Witam
Mogę być numerem 13. Na forum zaglądam już od jakiegoś czasu. Wydaję mi się, że znam Was już dobrze. Dzięki Waszym poradom udało mi się przetrwać ciężkie chwile i nadal z nich korzystam. Po za tym "imprezka" ma się odbyć 22 sierpnia a to moje ... urodziny. Czas więc się ujawnić. Operację przepukliny jądra miażdżystego C6-C7 miałam 10 czerwca w Bydgoszczy. Mam wstawiony implant Cage.
Serdecznie wszystkim pozdrawiam
Dorota z Ostrołęki e.d.g@wp.pl
Forumowiczka
11-08-2009, 12:35:00

No to wnosimy poprawki - bez zbędnej zwłoki:

1. JANUSZ - Toruń - janusz-kur2@wp.pl - Skype: skromniak2
2. ZOSIA - Warszawa - zocha_59@o2.pl
3. GOSIEŃKA - Szczecin - gosienka44@op.pl
4. SPINKA - Ożarów Mazowiecki / Warszawa - myspine@gazeta.pl
5. ANNA - Goleniów - aniasz14@vp.pl - gg: 9324368
6. JANO (Janeczek) - Kraków
7. RENBAZ (Renata) - Warszawa - renbaz@tlen.pl
8. ELŻBIETA - Legionowo - elaka0@wp.pl
9. MARTTKA - Białystok
10. AIRWOMAN (Agnieszka) - Warszawa
11. BOŻENA - Wrocław - ixodida@neostrada.pl
12. FURION30 (Marcin) - Zabrze
13. DOROTA - Ostrołęka - e.d.g@wp.pl

I już wiadomo z jakiej okazji będzie impreza 22 sierpnia!
To urodziny Doroty (oczywiście wiemy, że osiemnaste )

Zapraszamy do Zanzibaru ze zdjęciami...

Spinka
Spinka
gość
11-08-2009, 12:49:00

Witam nową koleżankę Dorotkę bardzo serdecznie.
Moja wyprawa do miasta udała się buty kupione ładne, korale no i to wszystko bo nie można dźwigać . Umęczona jestem strasznie. Wyobraźcie sobie nikt nie ustąpił mi miejsca w tramwaju , wiem ze nie jestem jeszcze trzęsącą staruszką ale kołnierz robi swoje. Na szczęście stałam tylko jeden przystanek potem ktoś wysiadł wiec rzuciłam się na wolne miejsce. Znieczulice mamy straszną , młodzież siedzie a ludzie chorzy i starzy stoją.
Mam nadzieje ze już nie długo będę mogła śmigać swoim ukochanym autkiem. Miłego popołudnia . Gosieńka
gość
11-08-2009, 15:17:00

Gosiu ta znieczulica jest w każdym mieście to jest to bezstresowe wychowanie młodzieży i dzieci po jakimś czasie będziemy zastanawiać sie jak w stanach co robić z dziećmi i młodzieżą teraz już nie ma szacunku dla wieku inwa*** itp dla rodziców i nauczycieli a czy czasami poczciwy klaps staje katowaniem czy tylko pokazaniem że nie wszystko można?

Witamy Dorotę w naszym gronie szyjkowych zapraszamy na stronę fotosik zanzibar Doroto gdzie byłaś operowana w Bydgoszczy i przez jakiego lekarza
Forumowiczka
11-08-2009, 15:22:00

Gosieńko ! Trzeba było stanowczo lecz spokojnie, używając odpowiedniego tonu głosu (proszącego i słabego) i spojrzenia (łagodnego) DOMAGAĆ SIĘ i ŻĄDAĆ ustąpienia miejsca ! Nie można tolerować takiego zachowania. Wszyscy wychowujemy się nawzajem.

Janusz, udało mi się otworzyć pocztę i widziałam piękne zdjęcia z Tatr. Czy są na fotosiku?

Spinka
Spinka
gość
11-08-2009, 15:29:00

Nie Spinko nie wrzucałem ich tam a co najgorsze nie wiem co sie stało nie mogę otworzyć zdjęć z skalnych miast tam są dopiero widoki może uda sie syn nad tym pracuje . widzę że kiepsko idzie nadsyłanie zdjęć na zanzibar a Tobie jak idzie zbieranie numerów skype Janusz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: