Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
11-08-2009, 05:35:00

Gosieńko czy wczorajsza chandra minęła ? Pacz już masz kolejny dzień za sobą w tym kołnierzu zobaczysz jeszcze trochę go ponosisz podreperujesz rehabilitacją i jak będziesz taka dobra to zabierzesz mnie w te urokliwe alpy zrobimy rekonesans a potem brykniemy na Mont Blanc Pozdrówki Janusz Tak teraz Spinka powie do mnie pisze że go wszystko na..la a z Gosią po górach brykać chce od dziad paskudny
gość
11-08-2009, 05:47:00

NO i w samotności wypiłem tą kawę jak już się śpioszki obudzą to bardzo proszę jak będą sobie kawkę parzyć aby pamiętały o mnie ja kawę bardzo lubię i jedno mi jakie będę miał ciśnienie
Forumowiczka
11-08-2009, 05:54:00

11-08-2009 o 03:21, renbaz :
Trzymajcie za mnie kciuki

Renata, już leci z wiatrem do Ciebie pozytywna energia .

Nie śpię Januszu. Ale faktycznie, pospałam dziś trochę... głębiej .
Śniły mi się Wampiry .

Góry ? O kurcze, nie byłam dawno ! Kiedy ta wyprawa? Janusz, brykaj na zdrowie, z góry dobrze widać . A i na góry przyjemnie popatrzeć. Jak się ma pokój w hotelu - z widokiem na góry właśnie.
Zaraz tam Alpy, a nasze polskie Tatry to nieładne? Hę?
Rozmarzyłam się...
Spinka
Spinka
gość
11-08-2009, 06:25:00

Spinko Wedle życzenia na priv
Forumowiczka
11-08-2009, 06:48:00

Januszu, net mi dziś ledwo, ledwo zipie i nie mam dostępu do skrzynki w gazeta.pl .
W tej kryzysowej sytuacji Komitet Zarządzający ZLOTU SZYJEK zażyczył sobie omawianie wszystkich szczegółów wyprawy na FORUM.

Życzenie Komitetu jest dla mnie rozkazem...

Spinka
Spinka
gość
11-08-2009, 06:53:00

No już widzę od rana coś się dzieje . Ja tez trochę przysnęłam, może przespałam chandrę. Dzisiaj trochę lepiej już łezki nie lecą wiec dzięki wam i waszemu wsparciu może dotrwam do końca sierpnia.
Jak czytam ze pijecie od rana kawę to już mi ślinka leci , zaraz biegnę parzyć swoja.
Masz racje Spinka ze my tacy grubi ze możemy sobie pozwolić na słodycze , a zauważyłaś ze na naszym forum sama szczuplutkie laseczki i szczupli przystojni faceci . No chyba ze umieścili nie swoje zdjęcia hahaha.
Janusz w góry bardzo chętnie tylko co na to nasze połówki no i reszta naszych szyjek , pewnie przywlekli by się za nami .Ja kocham góry i już mi się marzy wyprawa nawet Spinka w nasze masz racje ze są piękne.
W Alpach są tylko lepsze warunki narciarskie.
Renatko kochanie trzymam za Ciebie kciuki , bądź dzielna i szybko do nas wracaj szyjko nasza .
Cała noc lało tak jak u Ciebie Janusz ale powietrze miodzio aż chce się chcieć. Pozdrowionka Gosieńka
gość
11-08-2009, 07:00:00

Przepraszam Gosiu ale o tych grubasach czyli nas ja pisałem u mnie leje cały czas i nie chce mi sie iść na rehabilitacje pozdrawiam Janusz
gość
11-08-2009, 07:30:00

Idziesz i koniec dasz radę , grubasie . Z cukry nie jesteś nie rozpuścisz się. Gosieńka
gość
11-08-2009, 07:37:00

O jaka bojowa dzięki za grubasa widzę że humor dziś inny jakiś lepszy i buntowniczy tak trzymaj Gosiu Janusz
gość
11-08-2009, 07:38:00

witam Anna goleniów to mój opis mam usuniecie dyskui osteofitów od przoduna poziomie c5/6 stabilizacja miedzy trzonowa c4/5 aesculap5x14mmoraz c5/6 cage aesculap 5x16mm rozpoznanie przepuklina jadra miazdzystego c5/6 ic4/5 rwa szyjno barkowa prawostronna to tyle mam nosić kołnierz tylko jak chodzę przez miesiąc a do spania i do leżenia mogę być bez kołnierza a pozniej zkładać sporadycznie przez miesiąc jak gdzieś będe jechać czy samochodem czy aułtobusem miło wiedzieć że jest ktoś kto jeszcze martwi się o mnie dziękuje wam wszystkim Anna

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: