Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
18-04-2012, 14:13:20

Aniu, napisłam do Ciebie na @.
Pozdrawiam Zosia
Forumowiczka
18-04-2012, 15:14:57

Januszu, dzięki, jutro wypytam o ten komputerowy druk. A jak by ci się chciało to napisz mi coś więcej w mailu, ok?
O widzę, że nasza Zosia się objawiła, jak to miło Trzymaj się koleżanko, nie daj się bolączkom. Ja właśnie przywlokłam moją wymęczoną duszę do domu. Ale dobra wiadomość jest taka, że moja 'psycholka' zadowolona ze mnie
Spinka
Początkująca
18-04-2012, 15:59:29

Hej, tylko usunęłam konto a tu zrobił się ład i porządek! To nie ja bałaganiłam ale wróciłam i zostaję.
Bożenuś, zdradzasz jak długo się wzajemnie wyżalamy.Ale my gdańskie szroty musimy się wspierać.
Trzymajcie się zdrowo!
Vika
gość
18-04-2012, 18:17:43

Witam, jesteśmy w domu. Walczyłem oto już w zeszłym roku, były sprzeciwy itp. Oki ważne, że jet teraz rodzinnie.
Spine, tak jak pisze Janusz wszelkich informacji otrzymasz w PEFRON-ie. Nie jest łatwo kolejka, papierki, wyliczenia, przeliczenia, ja się poddałem i na razie olałem.
===============================
Prezes wielkiej korporacji pyta się swoich pracowników co kupili sobie za 13-ą
pensję. Zaczepia dyrektora:
- No i jak tam, dyrektorze? Co pan sobie kupił za 13-ę?
- Nowiutkie Audi A8.
- A resztę?
- Ulokowałem na koncie w banku szwajcarskim.
Podchodzi do kierownika:
- I jak u pana, kierowniku? Na co pan wydał 13-ę?
- A kupiłem używanego Poloneza...
- A resztę?
- Wrzuciłem na książeczkę oszczędnościową.
Podchodzi wreszcie do robotnika:
- Co pan sobie kupił za 13-ę?
- Kapcie.
- A resztę?
- Babcia dołożyła.
==============================
Przychodzi baba do lekarza z mózgiem w rękach.
-Co pani dolega?
-To się w głowie nie mieści.
===============================
Miłego, Irek
krak62
gość
18-04-2012, 18:41:31

Spinko,
ja jutro będe załatwiać formalności związane z zakupem aparatu słuchowego.
Zrobię to tak:
-udam się do zakładu protezowania słuchu, by dali mi wstępny kosztorys sprzętu,
- z tym papierkiem wypełniam wniosek wzięty z odpowiedniej instytucji /PFRON, CPR, Opieka Społeczna - zalezy co kto ma w zasięgu/. Do tego będzie potrzebna kopia orzeczenia, numer NIP, czasem zaświadczenie o wysokości dochodów za ubiegły kwartał,
-Wszystko razem składam w CPR /u mnie jest taka instytucja, u Ciebie się to może inaczej nazywać/ i czekam na decyzję,
-kiedy przyjdzie decyzja o dofinansowaniu, udaję sie do zakładu, w którym kupuję aparat,
-zakład wysyła fakturę tzw kredytową a ja odbieram sprzęt.
Ty postępujesz podobnie, tylko kupujesz komputer
Myślę, że w Twoim przypadku dobrze by było o jakis papierek o konieczności zakupu, np do pracy, znoszeniu barier w komunikowaniu itp, ja kiedy składałam wniosek o dofinansowanie zmywarki do naczyń, miałam papierek od ortopedy, że nie mogę pracować w pozycjach wymuszonych, np zmywając naczynia.
Powodzenia w krążeniu po labiryncie załatwiania, bo tu kondycji i zaparcia potrzeba

Zosiu, dziękuję, przeczytałam wstępnie, dokładniej w piatek, bo jutro mam urwanie głowy -ciekawe jak mój kręgosłup to wytrzyma.
Ciekawam czy trolle wcięło jak zobaczyły, co się stało z naszym wątkiem
to ja, Ania znana jako amadobo
gość
18-04-2012, 19:43:25

Zdradzam Viki długość naszych pogawędek. Zresztą, chyba jutro zadzwonię. Sprawa z murkiem jest rozwojowa, powoli zaczyna mnie bawić. Dzięki za odźwięk. Jak napisałaś, Zosiu, wszystko zależy od ludzi. Pozdrawiam. B
Bożena
Forumowiczka
19-04-2012, 08:03:11

Witam ponownie,
Chciałam zapytać czy mają Państwo jakiś pomysł na wyróżnienie tego forum? Może jakaś tapeta w tle, działania użytkowników? Pisanie treści? Chodzi o wątek dotyczący DYSKOPATII, może podobałoby się Państwu osobne forum na ten temat? Proszę o sugestie i pomysły :)
Zapraszam do dyskusji :)
Katarzyna Irzeńska Events & Publications Manager
Forumowicz
19-04-2012, 13:03:06

A czy ja mogę być tapetą ??
Ale na pierwszym planie ( w tle może niech będzie ktos inny).
Jestem , młody, ładny,sprawny,mam konto w banku,mam przepiękny implant w szyjnym i w dodatku jestem skromny
mogę plisss pliss
Forumowiczka
19-04-2012, 13:09:43

O, kolega raf chciałby być sławny
To można coś zmienić na życzenie? O rany...
Ja bym chciała ładną tapetę w tle, jakiś ładny kregosłup. niekoniecznie szyjny
Osobne forum to chyba mamy, nie wiem czy można je jeszcze bardziej wyodrębnić?
I widzisz Aniu? Troll pewnie nawet nie przypuszczał jak się przyczyni do rozwoju naszego tematu
Spinka
gość
19-04-2012, 14:19:02

Raf jesteś niemożliwy... ale popieram Twoje plisss
kirzenska 2012-04-19 10:03 Chciałam zapytać czy mają Państwo jakiś pomysł na wyróżnienie tego forum?
Zapraszam do dyskusji :)
...a czym sobie zasłużyliśmy na takie wyróżnienie i dodatkowe przywileje? to miłe
To będą jeszcze jakieś dodatkowe atrakcje i premie dla Szyjek?... jestem zaa
Pozdrawiam słonecznie w pochmurny dzień
anTosia O wartości życia rozstrzygają nie czyny, choćby wielkie, ale miłość, choćby mała.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: