Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
31-10-2010, 20:42:14

Moja podusia jest z firmy dr Sapporo, kupiłam ja na allegro za 70 zł, w normalnych sklepach kosztuje 139 zł.
Widzę, Aniu, że to Twoja kolejna operacja Ja debiutuję w czwartek i mam nadzieje, że na tym sie skończy.
Trzymam kciuki i także proszę o wsparcie.
Początkująca
02-11-2010, 23:37:54

Witam serdecznie wszystkie szyjki

Jestem już w domku naprawiona Dziękuję za trzymane kciuki-POMOGŁY

Napisze więcej później-odpoczywam.

Aga
Początkująca
03-11-2010, 07:16:08

Witam, Agnieszko, wśród naprawionych szyjek! Odpoczywaj i zbieraj siły - pozdrawiam - Ela
Początkująca
03-11-2010, 08:46:35

Witam wszystkie szyjki bardzo serdecznie

Tak jak pisałam jestem już w domku naprawiona. Byłam w szpitalu na Arkońskiej- obsługa medyczna super. Poznałam dużo fajniastych kobitek . Mam implantowany do przestrzeni C5/C6 stabilizator międzytrzonowy typu peek. Po zabiegu ból minął ,odrętwienie ręki i palców też choć nie do końca,ale wróci wszystko do sprawności . Czuję się bardzo dobrze i oby tak dalej. Bliznę mam gdzieś około 8cm po lewej stronie szyjki - ściągnięcie szwów 5.11. Zalecono oszczędny tryb życia przez okres 3 tygodni ,zwolnienie 30 dni i kontrola neurochirurgiczna za 6 miesięcy. Jestem bardzo zadowolona.

Wszystkim szyjkom oczekującym na zabieg życzę powodzenia i trzymam kciuki , a tym naprawionym szybkiego powrotu do normalności i samych pogodnych dni .

Dziękuję Wam szyjki kochane za wsparcie .

Odpoczywam sobie miłego dnia dla wszystkich.

Aga
Początkująca
03-11-2010, 09:57:51

Cześć Agnieszko:*** Super,że jesteś zadowolona i wszystko poszło sobrze:)
Nawet nie wiesz,jak Ci zazdroszczę,że już jesteś "po", ja w niedzielę jadę do szpitala, a operacja najprawdopodobniej 10-go listopada...cała się trzęsę ze strachu:(
W której dobie szpitalnej zrobiono Ci zabieg? i jak długo po operacji byłaś w szpitalu?
Początkująca
03-11-2010, 10:14:00

Agnieszko, odezwij sie do mnie na gg ,najepiej wieczorem ,mój nr 4907048 .
Oczywiście,jak bedziesz miała siły:)
gość
03-11-2010, 12:27:33

Witam!
Czytam wszystkie komentarze i szukam wsparcia.
Mam już wyznaczony termin operacji kregosłupa szyjnego-dyskopatia l5,l6,l7 z uciskiem na rdzeń kręgowy.
dotego leczę się z powodu ostooporozy.I tu właśnie mam najwiękrze obawy,jaki wpływ na przebieg operacji i późniejszego powrotu do pełnej sprawności ma ostooporoza.
Jeśli ktoś miał podobny problem ,to proszę o kilka słów.
Pozdrawiam wszystkich.
gość
03-11-2010, 12:28:31

Witam!
Czytam wszystkie komentarze i szukam wsparcia.
Mam już wyznaczony termin operacji kregosłupa szyjnego-dyskopatia l5,l6,l7 z uciskiem na rdzeń kręgowy.
dotego leczę się z powodu ostooporozy.I tu właśnie mam najwiękrze obawy,jaki wpływ na przebieg operacji i późniejszego powrotu do pełnej sprawności ma ostooporoza.
Jeśli ktoś miał podobny problem ,to proszę o kilka słów.
Pozdrawiam wszystkich.
Początkująca
04-11-2010, 07:20:20

Małgosiu nie bój się kochana wszystko będzie dobrze.
Odezwę się wieczorkiem na gg

Miłego dnia dla wszystkich życzę i pozdrawiam serdecznie.

Aga
gość
04-11-2010, 09:27:09

Gość 2010-10-28 11:46:02 Nie zalogowałam się. To ja, przestraszona Ania pisałam.
I jeszcze dodamn, że wczoraj dotarła do mnie moja podusia - jest wypełniona kulkami pianki z pamięcią /ta, o której mi neurochirurg mowił, że lepsza od profilowanej z jednego kawałka/. Jest duża i mięęęęęęęęęęęciutka. Spało mi się na niej bardzo przyjemnie. Będzie dobra jako podkładka pod zakołnierzowaną szyjkę.
Ania

Witaj
Podczytuje ten temat, bo sama jestem 4 tygodnie po operacji kręgosłupa szyjnego c5/c6. Czy mogłabyś podać link do Twojej poduszeczki? Jakoś nie mogę trafić w necie na wypełniona granulkami z pamięcią, w realu natomiast są tylko te z kawałka lub formowanej pianki. Pozdrawiam kinga

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: