Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
27-06-2013, 17:13:58

Foldzik kciuki za wizyte :)
Z ortopedami tez nie mam dobrytch przezyc . Mam rozmiwekanie rzepki kolanowej i wychodzilam sie z nia po 4 ortopedach i ostatni mi poowedzial ze mam do niego nie przychodzic bo on mnie leczyc nie bedzie po innych lekarzach a poza tym rozmiekania sie wyleczyc nie da.
Mam nadzieje ze uda mi sie dostac do jakiegos sprawdzonego neurochirurga
Forumowicz
29-06-2013, 09:11:14

Cześć Peryskopki.Co słychać u WAS bo totalna cisza na forum.Czyżby sanatoria,urlopy.......jak makiem zasiał.....
U mnie bez zmian bardzo dobrze niema co nazekac.Jeszcze 2 miesiące pracy i na krótki urlopik.....Może czytasz KAPITANIE NEMO-odezwij sie.Moze sie odezwiecie co slychac........piotr
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
Początkująca
29-06-2013, 14:17:38

Hey Wszystkim:)
Ja mam kontakty do kilku lekarzy z Krakowa i od pon zaczynam dzialac.
Dopadla mnie jakas placzliwosc i siedze i troche wyje ... jakos wszytsko mnie przeraza , moja forma psychiczna tez jest do leczenia niestety.
A dzis wreszcie nie pada.
Pozdrawiam wszystkich cieplo :)
Początkująca
29-06-2013, 19:12:07

witam pisałam już o sobie jest coraz gorzej ból niesamowity byłam u 2 neurochirurgów musi byc operacja koniecznie ale moje wyniki tarczycowe sa złe i nie mogę dostac narkozy w tym u H.Kasprzaka on operuje tez w pile ale mam obawyczy ma ktos namiary na bydgoszcz na pr.Harata prosze o pomoc bo okrutnie cierpie
Wtajemniczona
29-06-2013, 20:20:18

Dagii,musisz udac sie do enykrynologa i cos z tarczyca zrobic,to powazna sprawa bo jak jest cos nie tak to mozesz wpasc w spiaczke i dlatego lekarze nie chca operwac jak jest zle,najpierw trzeba to uregulowac,piotrze zaczdly sie wakacje,stara kadra wyoperowana ,lepiej lub gorzej wraca do zdrowia, rehabilituje sie i eycisza na forum,byl problem to sie bylo czesciej,jest lepiej to sie czlowiek wycisza, a nowa kadra sie pojawia i oni potrzebuja pomocy,jest teraz duzo nowych ludzikow,ja nadal na rehabilitacje latam,rwa barkowa ciagle dojucza i nie odusza
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...? 7 luty 2013 operacja C5/C6 i C6/C7 implanty typu Zero-P klinowe firmy Synthes
Początkująca
29-06-2013, 21:01:40

dagiii 2013-05-20 10:29:10 ja jestem przerażona ponieważ odnośnie pierwszej operacji (tarczyca) bym 3 lekarzy i każdy to samo mówił a okazało ze mylili sie wystarczy ze zrobili by jedno badanie albo dokładny wywiad ja tego nie wiedziałam myślałam ze zrobiłam wszystko i zrobiłam operacje i moje życie runęło z tego powodu mam czasowo umiarkowany stopień operacja kręgosłupa mnie przerasta proszę doradźcie gdzie rehabilitacja dobra lub turnus rehabilitacyjny jestem z wielkopolski pozdrawiam
ja sie tak szybko nie poddaje 2 lata walki nie zrezygnowałam z pracy gdzie lekarze sie dziwili ze pracuje ale teraz juz czuje że to mnie zaczyna przerastac
rehabilitacje mam manualną i jestem pod wspaniałą opieką endokrynologa ale organizm sie buntuje
Forumowicz
30-06-2013, 07:45:54

dagiii Jesli potrzebujesz namiary na Bydgoszcz proszę o kontakt janusz-kur2@wp.pl
ks Janusz
Początkująca
30-06-2013, 07:50:24

:)
gość
30-06-2013, 09:59:08

Hej Szyjkowe Grono :)
Piotr - odliczam się. :) Byłam przez 2 tygodnie w Szklarskiej Porębie na rehabilitacji w zakładowym Ośrodku.....było super. Zaliczyłam na nogach Szrenicę, Wodospad Szklarki, Kamieńczyka....pojechaliśmy do Karpacza, wszak to blisko i zaliczyłam Śnieżkę na butach :)....dziękuję Panie doktorze za fantastyczne rady no i oczywiście super przeprowadzone leczenie operacyjne mojej szyjki i lędźwiowego.
Stokrotka - żałuj, że się ze mną nie zabrałaś....bark rwie do około roku, tak długo regeneruje się nerw niestety. rehabilitacja może pomóc ale nie koniecznie. Trzeba dać czas czasowi jak to była uprzejma radzić Nasz Zosia - Hamer:)
Nowe Szyjki - z mojego doświadczenia, a było czego doświadczać, wiem, że trzeba być wytrwałym w poszukiwaniach rozwiązań dla siebie. Jeden, drugi, trzeci lekarz powie nie ale na swej drodze spotkacie lekarza z prawdziwego zdarzenia, takiego, który lubi wyzwania i podejmie się Waszego leczenia. Ja tego doświadczyłam i dzięki temu żyję i mam się dobrze. Płacz w niczym nie pomaga. Przeraża i wzmaga strach. Pozdrawiam serdecznie. Bogna
Początkująca
30-06-2013, 15:07:12

dagiii 2013-06-29 21:12:07 witam pisałam już o sobie jest coraz gorzej ból niesamowity byłam u 2 neurochirurgów musi byc operacja koniecznie ale moje wyniki tarczycowe sa złe i nie mogę dostac narkozy w tym u H.Kasprzaka on operuje tez w pile ale mam obawyczy ma ktos namiary na bydgoszcz na pr.Harata prosze o pomoc bo okrutnie cierpie
Witaj,dr. Kasprzak jest swietnym operatorem.To że,wyleciał za wiadome sprawy nie umniejsza jego umiejętnosći. Jeżeli Twój stan jest operacyjny to na rehabilitację jest już za póżno. Pozdrawiam wszystkie szyjki.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: