Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
06-01-2012, 19:22:50

Aniu....Zosia i Janusz to ta podobna Wiedza...!!!!!
Pozdrawiam:)
Halina z mielopatią...
Wtajemniczona
06-01-2012, 19:29:37

a i wielka życzliwość i od Jednego i Drugiego!!!!
kończę mój ostatni wpis....
Halina z mielopatią.....
Forumowicz
06-01-2012, 19:41:44

Bardzo , bardzo pesymistyczne posty powyżej więc ... chciałoby się być supermenem z dziedziny neurochirurgi i pozamiatać to wszystko w parę dni i życzyć każdemu zdrowia i szczęścia le niestety tk być nie może
buraczek 2012-01-06 17:02:19
Mam chorobe która na razie nie jest uleczalna, mozna tylko łagodzic jej skutki. I nie trzeba z tego powodu płakac - z tym da sie życ. Wiele osób zrobiłoby wszytsko, żeby sie z nami zamienic rolami. Chorób gorszych sa tysiące.
Asia
.... a teraz szczerze i po męsku
NO ku***a wreszcie męskie słowa z babskiej klawiatury od razu mi lepiej prawie 800 stron i czegoś tak pozytywnego nie przeczytałem tutaj !!!
Polać tej Pani !!!
Moje psychika jest tak zjechana po operacji że gorzej być nie może i nie dam się tej starej francy mielopatii/dyskopatii i jeszcze tym innym gadom i oprócz tego że już ćwiczę to jak miną 3 miesiące od operacji dam takiego czadu z dbaniem o zdrowie że jadę do Londynu na olimpiadę ...
uff

Czy jest ktoś chętny kto przesłałby mi foto rezonansu tylko z wyskoczonym dyskiem ??
Chodzi mi głównie o to jak głęboko wchodził w rdzeń.
Początkująca
06-01-2012, 19:44:00

Przepraszam Cię Wielebny, że Cię nie doceniłam. Obiecuję poprawę.
Jako pokutę odmówię sobie... deseru
Joa
Joa
Początkująca
06-01-2012, 20:12:16

Anno Jeśli jest ucisk śrub na nerw to tak jak by Tobie schrzaniono operacje i to moim zdaniem jest podstawą do reoperacji tych poziomów by je usunąc uwolnic uciśnięty nerw ale to moje zdanie masz neurochirurga który Ciebie operował i z nim musisz ustalic szczegóły teraz jest jeszcze łatwiej dla niego gdy nie ma zrostu gdyż u mnie była sytuacja taka że implant częściowo się wysunął a z drugiej strony zrósł sie na tyle mocno żę koszyk który tam zamontowano musiano mi usunąc za pomocą wiertarki szybko obrotowej wstawiono nowy koszyk i zabezpieczono to płyta tytanową przednią .Może warto zrobic zdjęcie czynnościowe kręgosłupa C może ono jeszcze coś uwidoczni . Teraz jesli chodzi o bóle radzę odwiedzic przychodnię bólu przewlekłego teraz jest tyle możliwości i zestawów przeciw bólowych że zawsze się coś dopasuje odpowiedniego do danego pacjenta .
Schrzaniono mi pierwsza operacje, a reoperacja juz nie dała tego co by dało wykonanie tego za pierwszym razem, tak powiedział pan profesor. Kazda poprawka to kolejna ingerencja bez gwarancji.Moj neurochirurg ktory robił pierwsza operacje i poprawke ostatnio powiedział mi ze jest taka gama lekow pbolowych ze cos sobie znajde a reka oszczedzac, nie uzywac itd. Zapytałam czy mam kupic laske i usiasc pod piecem czekajac na zmiłowanie, nic nie powiedział. Mam nadzieje ze teraz znajdzie sie sposob by mi ulzyc i pomoc, nie chce sie poddac, zycie jest takie piekne.
anna
Forumowicz
06-01-2012, 20:19:31

Halinko mój Boże jak ja bym chciał w jednej dziesiątej posiadac taką wiedzę jak Zosia moja wiedza pochodzi jedynie od tego czego doświadczyłem na własnej skórze a Zosi z racji zawodowych i własnych doświadczeń ona potrafi wyjaśnic to bardzo klarownie i podawac w fachowym języku .
A jam jest ino sługa boży i nie zbyt Joa ciebie rozumię za co Ty mnie przepraszasz pozbawiając siebie deseru bo u mnie za pokute musiała byś zjeśc dwa desery popijając słodkim winkiem[url href=http://www.forumneurologiczne.pl/galeria/zanzibar/albumy title="Przejdź do galerii użytkownika"][img hash=4ed33bf67d6c0 href=http://www.forumneurologiczne.pl/galeria/zanzibar/pokaz/4ed33bf67d6c0]http://static2.medforum.pl/portals/user_photos/202497/4ed33bf67d6c0_200x200_adaptive.jpg[/img]
ks Janusz
Początkująca
06-01-2012, 20:38:49

zanzibar 2012-01-06 21:19:31
A jam jest ino sługa boży u mnie za pokute musiała byś zjeśc dwa desery popijając słodkim winkiem.
Czuję nieodpartą pokusę do grzechu
Joa
Joa
Forumowicz
06-01-2012, 20:40:21

Zapytałam czy mam kupic laske i usiasc pod piecem czekajac na zmiłowanie, nic nie powiedział. Mam nadzieje ze teraz znajdzie sie sposob by mi ulzyc i pomoc, nie chce sie poddac, zycie jest takie piekne. (cytat)
Anno coś Ty poddac sie z jakiej racji walka zawsze musi trwac do końca bo Piotr nie wpuści Ciebie na łąki zielone
Nie wiem kto i gdzie Ciebie operował ale na pewno nie poprzestał bym na tej jednej konsultacji gdzie właściwie lekarz nie dając Tobie odpowiedzi pozostawia Ciebie bez pomocy to nie jest normalne To on teraz powinien pokierowac Ciebie aby ulżyc w bólach i niedogodnościach Myślę że pacjenci powracający na stół to trzecia kategoria ludzi która może iśc już w odstawkę bo psują panom doktorom statystyki i pewno poruszy to grono lekarskie ale wiekszośc ludzi po kolejnych zabiegach odnosi takie wrażenie Pozdrawiam Janusz
ks Janusz
Forumowiczka
06-01-2012, 21:51:35

A gdzie chcesz tę fotę dysku Raf? Mój dysk przytulał się do rdzenia, jeszcze go nie zaciskał, za to wcisnął go do rogu kanału. Jeżeli takie fotki tez chcesz to nie ma sprawy - tego rodzaju negliż mogę posyłać nawet obcym facetom :)))
jak kiedyś miałeś na avatarze fotkę ze swojego rezonansu, to mój był bardzo podobny tylko na innym poziomie.
Załóż sobie jakieś konto pocztowe incognito, na które można ci te okropieństwa przesyłać i podaj namiary
Wtajemniczona
06-01-2012, 22:12:31

Co robi sklerotyk o trzeciej rano?
Siusiu.
A o piątej?
Kupkę.
A o szóstej?
Budzi się w końcu.
Obyśmy sklerozy nie dostali))
Ra...moją płytkę NIKT na zadnym kom. nie może otworzyć....:(....
Tylko neurochirurg ze szpitala gdzie był rezonans..
Ktoś teraz mi obiecał,że postara się o to..
Jak tylko bede miała - dam znać....
Dobrej nocy Wszystkim.....
Halina z mielopatią...))

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: