Anno Jeśli jest ucisk śrub na nerw to tak jak by Tobie schrzaniono operacje i to moim zdaniem jest podstawą do reoperacji tych poziomów by je usunąc uwolnic uciśnięty nerw ale to moje zdanie masz neurochirurga który Ciebie operował i z nim musisz ustalic szczegóły teraz jest jeszcze łatwiej dla niego gdy nie ma zrostu gdyż u mnie była sytuacja taka że implant częściowo się wysunął a z drugiej strony zrósł sie na tyle mocno żę koszyk który tam zamontowano musiano mi usunąc za pomocą wiertarki szybko obrotowej wstawiono nowy koszyk i zabezpieczono to płyta tytanową przednią .Może warto zrobic zdjęcie czynnościowe kręgosłupa C może ono jeszcze coś uwidoczni . Teraz jesli chodzi o bóle radzę odwiedzic przychodnię bólu przewlekłego teraz jest tyle możliwości i zestawów przeciw bólowych że zawsze się coś dopasuje odpowiedniego do danego pacjenta .
Schrzaniono mi pierwsza operacje, a reoperacja juz nie dała tego co by dało wykonanie tego za pierwszym razem, tak powiedział pan profesor. Kazda poprawka to kolejna ingerencja bez gwarancji.Moj neurochirurg ktory robił pierwsza operacje i poprawke ostatnio powiedział mi ze jest taka gama lekow pbolowych ze cos sobie znajde a reka oszczedzac, nie uzywac itd. Zapytałam czy mam kupic laske i usiasc pod piecem czekajac na zmiłowanie, nic nie powiedział. Mam nadzieje ze teraz znajdzie sie sposob by mi ulzyc i pomoc, nie chce sie poddac, zycie jest takie piekne.
anna