Moi Drodzy.....
Nawet nie wiecie jak bardzo sie cieszę,że jestem tutaj z WAMI!!!!!....
Tak ładnie na tle błękitnego nieba wo wygladam dzieki Wielebnemu!!!.....
Jeszcze raz dziękuję!...
No a wracając do mojej rehab. to nie jest...jak piszecie.Przecież dopiero miesiąc minął jak wyszłam ze szpitala rehab. Tam mnie usprawnili..Cwiczyłam pod OKIEM rehab.,któremu zależało na tym aby mi coś nie zrobić....ZŁEGO...A i jeszcze po wyjściu ze szpitala ten sam rehab. przychodził do mojego domu z własnym łóżkiem abym sie nie "zastała"...Oczywiście za kasiorkę..A teraz ponieważ mój neurochirug zalecił mi rehab. to to tylko może odsunąć na dalszy plan następnę operację, zgodziłam się na na ten szpital (inny jak przed m-cem)...To nie jest tak,że mam mięśnie zastałe..:( To po prostu coś nie tak paluchami mi zrobiła :( i to nie na kręg. tylko jak się kończy potylica...:(..Czułam to!...
Wiem,że każdemu z nas jest ciężko...z tą cholerną chorobą...i młodym i starszym...
A wnuki...przecież teraz taka sytuacja na rynku pracy,że są zdani tylko na DZIADKÓW i BABCIE!!!
Młodzi....tak jak moi pracują od rabna do wieczora....A dzieci chorują..:(( W zasadzie synowe nigdy nie brały opieki bo strach przed zwolnieniem...Teraz nasze wnuki są chore od świąt...I co?....My musimy póki jeszcze możemy się opiekować...A tak nawiasem...gdyby nie wnusie...to już byłabym w szpitalu psychiatrycznym....:(
To one dają mi siłę....
Mnie najbardziej przeraża to,że Jestem kaleką...:(((.....Przeszłam na emeryturę i zamiast korzystać..z życia....to..:(...Ale tam....inni maja gorzej....
)..Trzeba żyć....
No a jeszcze dodam,że jestem po udarze mózgu..po półpaściu w głowie, po zapaleniu opon mózgowych..i JESZCZE od cholery by cos sie znalazło...
Silne babsko ze mnie..wykaraskałam się ze wszystkiego....
A i z tą cholerną
mielopatią jakoś TRUDNO..:((
Ale złego diabli nie biorą.....przecież..:)))
Jeszcze raz piszę....i przypominam,ze nie leczona
dyskopatia....doprowadza do mielopatii...
Gdybym natrafiła na lekarzy,którzy by sie poznali i skierowali mnie albo CHCHIAŻ podpowiedzieli gdzie mam szukać przyczyny moich dolegliwości byłoby inaczej...pewnie?....
Chociaż sama nie wiem co myśleć....
Fajnego wieczoru WSZYSTKIM.....:))))
Halina z mielopatią....