Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
28-02-2012, 07:27:39

Witajcie.
A ja wracam do życia po migrenie. 4 dni mnie trzymało, koszmar.........
W szpitalu mówili mi, że po operacji kręgosłupa migreny ustępują ale moja jednak nie jest związana z dyskopatią.
Najbardziej mi służyło chorobowe - wtedy nie miałam ich wcale albo miałam takie, które reagowały na tabletki przeciwbólowe. Po powrocie do pracy znów nic na moje migreny nie działa, nawet te leki nowej generacji typu Imigran, Cini i cała reszta.....:(
No ale.... dopiero co mówiłam o szklankach do polowy pełnych - najważniejsze, że dzisiaj już działają "prochy", wiec do jutra wszystko przejdzie. A co było to było. Juz minęło na szczęście.
Miłego dnia wszystkim,
Aniu trzymam kciuki!!!!!
Asia
Wtajemniczona
28-02-2012, 07:42:33

Aniu!
Będę trzymała kciuki za Ciebie. Musi być dobrze moja krajanko.Pozdrawiam!
wiesia
gość
28-02-2012, 19:41:08

I ja też, ja też trzymam kciuki za Ciebie Aniu. Będzie dobrze, bo przecież musi być. Modlitwa moja też nie zaszkodzi,więc tak zrobię. Dobrej nocy życzę Wszystkim. Pozdrawiam Jagoda
Początkująca
28-02-2012, 21:59:21

Witam
Dużo pracuję, póki jeszcze mogę, rzadko więc zaglądam tu - do nas. Obiecałam napisać, jakie zdanie ma neurochirurg na temat oklejania kinesiotapingiem bolącego sąsiedniego bądź odległego -od operownego odcinka kręgosłupa. Otóż lekarz odpowiedział: A PO CO? Nie miałam więcej pytań. Konsultowałam też z innym neurochirurgiem, wypowiedział się pozytywnie na temat klejenia NA WSZYSTKIE ODCINKI, ten z implantem również, ale tylko wtedy, gdy przynosi to ulgę pacjentowi. Zrozumiałe Te plastry nie leczą, usprawniają tansport limfy itd. i znoszą odczucie bólu. Ale nie u wszystkich. I chyba nie wszyscy lekarze znaja tę metodę.
Byłam u swojego(?) lekarza, opłacanego w gabinecie, zapytałam:
-czy będzie mnie pan operował?
Odpowiedział, że bedzie wtedy na wakacjach, na co ja- by przesunął termin mojego zabiegu. Zapytał:
-pani ze mną flirtuje? Na co ja, że tylko chciałam, by to on się mną zajął. Pan doktor zripostował:
-inni lekarze też są przystojni!
O mało z kapci nie wyskoczyłam
Aniu, wiary co góry przenosi i nadziei, która nas na ziemi trzyma I optymizmu
Łatwo mi tak mówić, bo jeszcze trochę czasu DO mi zostało, za moment sama zacznę trząść się jak listek na wietrze...
Serdecznie pozdrawiam i życzę Wam...MROZU, bo wtedy wszyscy dobrze albo chociaż nieco lepiej się czujecie
Joa
Joa
Forumowiczka
29-02-2012, 11:25:11

halotoja
-inni lekarze też są przystojni!
no nie........ obłęd ...... :)
Asia
gość
29-02-2012, 16:34:48

Ciekawam, która to placówka jest zapełniona tymi przystojnymi lekarzami. Moja intuicja podpowiada, ze takie miejsce trzeba szerokim łlukiem omijac. A zwłaszcza tego najprzystojniejszego. Mnie "mój zapisał na siebie" i wiem, że mnie po drodze na sale operacyjna nie czeka żadna randka w ciemno.
Wczoraj poszalałam na zasadzie "a co, najwyżej mi zdrutują za tydzień to i owo". Nie będę się chwaliła zakresem moich szaleństw, bo jak to zrobiłam jednej Szyjce, to powiedziała, że mi tę część przed operacja nalezy obić.
No i dzisiaj cierpię, bynajmniej nie za miliony
gość
29-02-2012, 16:36:13

Skleroza nie boli, ale co się czlowiek dodatkowo w klawiaturę nastuka......
To ja sie nie podpisałam
Ania po....
VIP
01-03-2012, 09:00:52

Witam wszystkich serdecznie.
wiara czyni cuda i Wam wszystkim się uda ......dużo zdrówka...
pozdrawiam
gość
01-03-2012, 10:22:36

Witam wszystkich serdecznie Dawno się nie odzywałam ale cóż nie jestem tak zdesperowana jak nasza PISARKA Proszę Was o radę Dostałam skierowanie od neurologa na oddział rehabilitacyjny Nie jest to poszpitalne bo operacje miałam 2008 i 2010 rok Teraz na skierowaniu wpisaną mam mielopatię szyjną Może ktoś z Was orientuje się gdzie w miarę szybko przyjęli by na oddział albo co robić aby przyspieszyć termin bo gdziekolwiek dzwonie to wszędzie czas oczekiwania około 3-4 lat Jedynie Szpital Rehab . w Cieszynie określił się biorąc pod uwagę moje schorzenie na około 10 miesięcy Nie znam jednak tego szpitala W internecie też nic nie znalazłam Może ktoś z Was potrafi mi o nich coś powiedzieć Proszę o dobre rady Pozdrawiam Bogda
gość
01-03-2012, 16:16:38

Bogda, zadzwoń do Szpitala Rehabilitacyjnego w Zakopanem. Ja czekałem na turnus 40 dni. Neurolog na skierowaniu napisał " pogarszający się stan zdrowia pacjenta " , " cito", trzeba wysłać ksero karty chorobowej. Warunki bytowe nie najlepsze, rehabilitacja jest ok, dużo zabiegów, życzliwi lekarze oraz fizjoterapeuci.
http://www.rehabilitacja.zakopane.pl/
pozdrawiam
dużo zdrówka
Irek
krak62

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: