Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
08-08-2009, 20:48:00

08-08-2009 o 21:16, gość :
No proszę już pierwsze konszachty ,Spinka i Janusz ładnie tak za naszymi plecami . Ja tez bym chciała wiedzieć jak Spinka ma na imię.
Gosieńka

Konszachty?
Gosieńko wysłałam Ci na priv moją nazwę użytkownika w Skype.

Dobranoc wszystkim, padam po rodzinnej sobótce

Spinka
Spinka
Wtajemniczona
08-08-2009, 23:39:00

Kochani, dzięki za wsparcie, za miłe słowa, za dodawanie otuchy...
Dla sprostowania, do szpitala idę we wtorek

Rzeczywiście czas spędzam z rodziną...kładziemy gładź, hihihihihihi, właśnie na dziś skończyliśmy, bo sąsiedzi chcieliby trochę pospać tej nocy

Ale zamierzam jeszcze do wtorku skoczyć na "pifko"

Jak do tej pory nie paraliżuje mnie strach i mam nadzieję, że tak pozostanie, chociaż dziś oszukałam moją młodszą córkę (jest na obozie), że mi odwołali operację, że idę tylko na badania, bo się dziewczyna baaardzoooo denerwuje

Renata
Renata [link=\\"http://straznik.dieta.pl/\\"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=60694d191237293e0.png[/image][/link]
Forumowiczka
09-08-2009, 04:49:00

Mój syn powiedział: "Mamo, idź już na tę operację, pan doktor cię naprawi . Najważniejsze żeby nie bolało."

Jadę dziś odwiedzić mojego młodego Spinacza na wakacjach.
A Wy spamujcie ile wlezie, mam nadzieję że wpadnę wieczorkiem.
Spinka
Spinka
gość
09-08-2009, 06:46:00

Renta widać wykorzystuje na maksa ostatnie dni . Nie martw się jak wrócisz ze szpitala to remont będzie już skończony i będzie pięknie, rodzinka zrobi Ci niespodziankę.
Jadę na działkę bo tylko tam odpoczywam bacznie pod okiem mojej mamy . Moja mama też po operacji( maj endoproteza kolana) więc obie weteranki.
Chwasty są już wyższe niż kwiaty a my tylko leżymy i zrywamy co przyroda urodziła .Wkurza mnie ze u sąsiadów tak czysto .
Miłej niedzieli . Gosieńka
Początkujący
09-08-2009, 08:14:00

Hej
Dziękuję wszystkim pięknym szyjką za troskę i zainteresowanie moją osobą i chęcią swatania
jednocześnie informuję że jest to całkowicie zbędne gdyż jest mi dobrze tak jak jest i zapewniam że nie siedzę w domu piątkowymi i sobotnimi wieczorami-poprostu ten typ tak ma

życze udanej niedzielki ja pędzę na miejskie kąpielisko
gość
09-08-2009, 16:00:00

Marcin a tam rozglądaj się dobrze, może jakaś fajna ratowniczka będzie i jak by co to zacznij się topić a potem ona Ciebie wyciągnie i będzie ratować usta w usta. Ale ja głupoty piszę chyba mi słonko za mocno na główkę świeciło . Ale lepiej żartować niż chorować.Miłego Gosieńka
Forumowiczka
09-08-2009, 17:28:00

Opaliliście się? Ja trochę tak .
Zauważyliście, że zmienił się wygląd naszego forum? Na niebiesko trochę zaczęło świecić. Ładnie nawet. I jak się pisze posta to okno większe i czcionka lepsza. Jeszcze trochę tu posiedzimy i może pozwolą pisać kolorkiem? Panowie Admini, co Wy na to?

Zauważyliście Kubusia w Zanzibarze? Rośnie nam mały chłopczyk.
Dziewczyny, zaczynamy rozpieszczanie! Prawda, że słodziutki?

http://zanzibar1244.fotosik.pl/albumy/669690-11.html

Spinka
Spinka
gość
09-08-2009, 18:01:00

Pewnie ze słodziak wszystkie małe dzieci są słodkie .
A kto jest na fotce z nr 29 ?????????? Gosieńka
Forumowiczka
09-08-2009, 19:22:00

Ja nie wiem... trzeba Janusza zapytać.

Gosieńko, dostałam od Ciebie wiadomość na priv ale jest pusta... Może moja poczta w gazeta.pl zrobiła mi psikusa
Napiszesz jeszcze raz? To coś w sprawie mojego Skype?
Spinka
Spinka
gość
09-08-2009, 19:34:00

Spinka pusta to jestem ja nic nie napisałam tylko przez to ze mam teraz inny punkt widzenia (kołnierz) zamiast usuń zrobiłam wyślij . Przepraszam, jak zdejmę kołnierz nie będzie tych pomyłek . Jak się udała wyprawa do dziecka ? Pozdrawiam Gosieńka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: