Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
07-08-2009, 18:15:00

Do CieBie, o-czy-wi-ście... piwko zaczyna działać, Spinka robi literówki
Spinka
Początkujący
07-08-2009, 18:55:00

Witam!
Zeszutu nadal nie mam jak moja studentka ogarnie swój bałagan to pewnie się znajdzie a jak nie to we wrześniu napewno spytam nauczycielki po raz wtóry

Januszu dziekuje za wrzute zdjecia

em, a dzieciatko na zdjeciu to moja siostrzenica
Forumowiczka
07-08-2009, 19:27:00

Ładniutka dziewczynka

Witamy w Zanzibarze Bożenkę !
Spinka
gość
07-08-2009, 20:34:00

KAROLINKO , wczoraj pislam późno i pewne wątki Twojego opisu mi umknęły. Nie daje mi to spokoju. Twoje objawy neurologiczne wymagają konsultacji neurochirurgicznej a w opisie jest niestabiloność czyli problem funkcjonalny .
Nie wycofuję się z polecanego mgr. Balika ale może w troszkę innej kolejności. Ponieważ umknęły mi objawy neurologiczne w postaci niedowładu, zaburzeń czucia i zawrotów głowy lepiej żeby neurochirurg ocenił własnym okiem MRI . I tu polecam dr. A Wilka
Przyjmuje
Warszawa, ul. Mokotowska 6 A, tel. 22 825 85 99 (chyba najszybciej)
lub
Przychodnia Wolska
Warszawa, ul. Wolska 68 / 72, tel. 22 862 53 53

Jesli zezwoli na rehabiliatcję to wspomniany mgr. Balik
Jesli kręgosłup będzie wymagał zaopatrzenia ortopedycznego to buszując po necie znalazłam nazwisko ortopedy
Grzegorz Ratyński z WIM specjalizującego się w schorzeniach kręgosłupa .Gdyby kieruniek leczenia szedł w tym kierunku a wcześniej korzystałabyś z konsultacji u dr. Wilka to mogłabys zapytać o dr. Ratyńskiego .

http://www.dbc.pl/gr.html

http://www.***/30348/grzegorz-ratynski/ortopeda/warszawa

To linki z informacjami dotyczącymi dr.Ratyńskiego .Co prawda nie przyjmuje w Warszawie ale Mszczonów nie daleko a przy takich rekomendacjach na portalu moze warto skorzystać.

BOŻENKO . cieszę się że przywróciłam Ci spokój i nie strzeliłam kulą w płot wirtulanym rozpoznaniem .Odrzucany szew to najczęstsza przyczyna późnego stanu zapalnego rany pooperacyjnej.
Mam nadzieję ,że Twoich bliskich spotkań z ostrymi panami z Gdańska juz koniec i tym razem wyremontowali na tip-top
Ciepłe pozdrowienia weekendowe dla Wszystkich Zosia

Wtajemniczona
07-08-2009, 22:04:00

Witajcie, wróciłam Z "pifka", nawet 3, ufff!!!! byłam w Wilanowie, p[pierwszy raz od kilkunastu lat

Obiecuję, że powiem, czy na Szaserów są "ciacha", czy "zaklace"

Podgórski to chyba zakalec, a nie wiem jak wygląda mój Manowiec...zobaczę, bo oczy mam całkiem zdrowe, byle nie stawał za mną, bo szyją nie będę mogła ruszać

Impreza 22 sierpnia powiadacie, hm mm może będę na silach w niej uczestniczyć, hihihihihi

Martwi mnie, że Aga się nie odzywa...to nie jest budujące w moim przypadku...nie pamiętam, gdzie była operowana

Mam jeszcze pytanko, czy któremu z was zdarzył się taki przypadek, że mieliście termin operacji, a po ostatecznej konsultacji z neurochirurgiem, zostaliście odesłani do domu?

Renata
Renata [link=\\"http://straznik.dieta.pl/\\"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=60694d191237293e0.png[/image][/link]
gość
07-08-2009, 22:16:00

Spinko zadanie wykonane Dobranoc
Forumowiczka
08-08-2009, 05:45:00

Renata, zanim będzie stał gdziekolwiek (domyślam się, że miałaś na myśli operację) spotkasz go w Klinice Neurochirurgii, powinien Cię zbadać - więc będziesz miała okazję obejrzeć . Poza tym ciacha najlepiej obserwować przechadzając się po korytarzu szpitalnym .

Agnieszka była operowana w Instytucie Psychiatrii i Neurologii na Sobieskiego.

Dzięki Janusz za wrzutkę na fotosik. Spieszę z krótkim opisem:
fotki są znad morza, miejscowości - Wicie, Darłowo, Darłówko i okolice. Elektrownia wiatrowa jest zgodna z moim charakterkiem. Zosia powiedziała, że jestem kobieta-wichura .

A teraz, cobyście nie popadli w lenistwo weekendowe... wyszło na jaw i dostałam za to po głowie, że wydajemy za dużo kasy na telefony. Jest kryzys i nie może tak być. Wszyscy, którzy nie mają proszeni są o zainstalowanie na swoich komputerach Skype - jest do pobrania z tej strony:

http://www.skype.com/intl/pl/download/skype/windows/?cm_mmc=PAIDS|GAWS-_-EMEAF|PL|PL-_-BD|DOWNL-_-zdo0mr&gclid=CNP9psKrk5wCFQUUzAodyyy8gw

Najlepiej żebyście mieli słuchawki, bardziej wymagający mogą zaopatrzyć się w kamerki internetowe .

Z życzeniami miłej soboty,
Spinka
Spinka
gość
08-08-2009, 07:04:00

Renatko, takie sytuacje na Szaserów się zdarzają .Znam taką osobę , która wręcz z żalem do dr. Wilka opuściła szpital po ostatecznym badaniu już po przyjęciu do kliniki a obecnie jest wdzięczna za taką decyzję ale u niej zmiany były niewlekie. Z przkazu podczas drugiegu pobytu wiem o innym przypadku odesłanej lędźwówki z mojej sali bo jej aktualny stan neurologiczny nie kwalifikował do operacji.
Jakby Ci to oględnie powiedzieć zdaje się ,że jesteś zbyt zaawansowana żeby łudzić się takimi nadziejami
Jesli aktualnie czujesz się dobrze to jest to zbawienny wpływ adrenaliny .To najcudowniejszy środek przeciwbólowy wytwarzany przez nasz własny organizm w stresie. Ja mając przed operacją niedowład a z bólu wygryzione poduszki po przyjęciu do szpitala zastaniałam się ,, Co ja robię tu , co tututaj robię .....'jak śpiewa wzięty neurolog Kuba Sienkiewicz
Z Twoim wigorem zaręczam Ci ,że w środę po kontrolnym rtg będziesz zwiedzała caly szptal bez najmniejszych obaw dumnie wspirając głowę ponad kołnierzem .
Radosnego dnia Wszystkim Forumowiczom .
Pozdrawiam Zosia
gość
08-08-2009, 07:04:00

Spinko dopisz skromniak2 to mój skype Janusz
gość
08-08-2009, 07:47:00

Mam pytanie do Zosi . Zosiu kochanie wczoraj minęło 6 tygodni od mojej operacji , jak myślisz czy ja mogę sobie w domku czasem pochodzić bez kołnierza ? Lekarz zlecił do 31 sierpnia .

Marcin dzieciątko jest śliczne i pasuje do Ciebie , także radze szukać panny bo czas ucieka. W przeciwnym razie komitet sam wybierze dla Ciebie pannę z łapanki . Radziłaby się pospieszyć, wiec Marcin odliczamy czas. Prawda kochani taki ładny i fany chłopak się marnuje a może gdzieś czeka jego druga polówka , tęskni i płacze w samotności.

Miłej soboty ja spadam na działkę leżeć i czytać będę. Pachnieć nie mogę bo mnie robactwo zje żywcem . Gosieńka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: