Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
10-08-2009, 04:28:00

Marcin uważa, że zbędnie go swatamy... czyżby nie lubił kobiet?

09-08-2009 o 21:34, gość :
Spinka pusta to jestem ja nic nie napisałam tylko przez to ze mam teraz inny punkt widzenia (kołnierz) zamiast usuń zrobiłam wyślij . Przepraszam, jak zdejmę kołnierz nie będzie tych pomyłek . Jak się udała wyprawa do dziecka ? Pozdrawiam Gosieńka

Była piękna, słoneczna pogoda i radość ze spotkania. Syn jest na działce u moich rodziców, w okolicach Serocka/Wyszkowa. Jeździ z dziadkiem na rowerze, chodzi na grzyby do lasu albo okupuje z kolegą play station.
Zrobiliśmy grilla, wypiliśmy Tyskie i byliśmy na spacerze nad Bugiem.
Spinaczyk wraca w tym tygodniu a 15 sierpnia wyjeżdża jeszcze nad morze. Niech łyknie jodu i słońca przed rozpoczęciem trzeciej klasy.
A ja zostaję w domu, buuuuuuuuuuu............
Spinka
Spinka
gość
10-08-2009, 04:42:00

Witam Witam wszystkie Szyjki wrzuciłem zdjęcie do fotosika bez opisu bo nie wiem czyje ono jest i czekam cierpliwie kto się do niego przyzna
SZUKAMY WŁAŚCICIELA ZDJĘCIA NR 29

Życzę miłego dnia Janusz
gość
10-08-2009, 06:19:00

Widzę ze weckend dał popalić szyjkowym nikt nie stosuje mojego lekarstwa na kaca?
a ono takie proste w zastosowaniu
Dzień przed tym nie pić
Tylko czemu mi głowa pęka ?

Wiem wiem Grzegorz Markowski za głośno śpiewał wczoraj na koncercie
gość
10-08-2009, 07:58:00

Mam kryzys, ryczę od rana . Moja głowa już nie chce nosić kołnierza , buntuje się strasznie . Ciężko i źle jest mi a już bliżej niż dalej ,zostało jeszcze 3 tygodnie . Chciałabym przespać te 3 tygodnie i obudzić się 31 sierpnia . Pozdrawiam cieplutko .Gosieńka
gość
10-08-2009, 08:15:00

Gosieńko lepiej teraz wytrzymać te trzy tygodnie i dmuchać na zimne jest to kierat nie wygodny ale uszy do góry wytrzymasz jeśli już tyle czasu się męczyłaś my będziemy Ciebie dopingować jak sportowca na arenie Trzymaj się i nie daj sie
gość
10-08-2009, 08:50:00

Wiem wiem wszystko rozumiem ale co zrobić jak ma się doła. Gosieńka
gość
10-08-2009, 09:09:00

Napisałem na priv Janusz
gość
10-08-2009, 09:10:00

Witam Wszystkich! Jestem właścicielką zdjęć o nr 27 i 29. Na zdjęciu 29 jestem w brązowej bluzce. Miłego dnia. Elżbieta
Forumowiczka
10-08-2009, 09:40:00

10-08-2009 o 09:58, gość :
Mam kryzys, ryczę od rana . Moja głowa już nie chce nosić kołnierza , buntuje się strasznie . Ciężko i źle jest mi a już bliżej niż dalej ,zostało jeszcze 3 tygodnie . Chciałabym przespać te 3 tygodnie i obudzić się 31 sierpnia . Pozdrawiam cieplutko .Gosieńka

Gosieńko - ile dysków miałaś usuwanych? Czy Twój neurochirurg jest teraz uchwytny?

Witamy, witamy serdecznie Elżbietę z Legionowa . Co to za trunek?

Wklejam listę SZYJEK (dopisujcie się, bo wprowadzą środki przymusu...) , Komitet się lekko niecierpliwi ale ogólnie, na szczęście, jest w niezłym nastroju

1. JANUSZ - Toruń - janusz-kur2@wp.pl - Skype: skromniak2
2. ZOSIA - Warszawa - zocha_59@o2.pl
3. GOSIEŃKA - Szczecin - gosienka44@op.pl
4. SPINKA - Ożarów Mazowiecki / Warszawa - myspine@gazeta.pl
5. ANNA - Goleniów
6. JANO (Janeczek) - Kraków
7. RENBAZ (Renata) - Warszawa - renbaz@tlen.pl
8. ELŻBIETA - Legionowo - elaka0@wp.pl
9. MARTTKA - Białystok
10. AIRWOMAN (Agnieszka) - Warszawa
11. BOŻENA - Wrocław - ixodida@neostrada.pl

Spinka
Spinka
gość
10-08-2009, 09:49:00

Miałam usuwany jeden a mój lekarz jest cały miesiąc na urlopie . Wraca dopiero 31 sierpnia i ja mam na ten dzień wyznaczona wizytę. Okropieństwo. Gosieńka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: