Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
10-08-2009, 10:03:00

Gosieńko, ja nie lekarz, Pan Bóg lekarz... ale miałam takie same sygnały od organizmu, wyraźnie czułam, że kołnierz jest mi niepotrzebny.
Zaczęło się to objawiać jakieś 4 tygodnie po operacji.
Napisz proszę na priv do Zosi, spytaj ją co możesz zrobić. Może mogłabyś skorzystać z konsultacji u innego neurochirurga, np. w tym samym szpitalu, w którym byłaś operowana (zanim wróci twój lekarz).
Czekanie (czyli bierność) nie zawsze jest dobrym doradcą.
Nie rób tylko nic pochopnie, please .
Spinka
Spinka
gość
10-08-2009, 10:14:00

Sprostowanie. Jestem aktualnie właścicielką zdjęć nr 27 i 28. Na zdjęciu nr 28 jestem w brązowej bluzce z butelką . Wiedziałam, że będą imprezki i musiałam się zabezpieczyć w odpowiednie trunki. Pozdrawiam i życzę przemiłego dnia
gość
10-08-2009, 10:20:00

serdecznie prosze podpowiedcie cos o metodzie vertetrak moze ktos z tego korzystał bo to podobno jedyna metoda aby uniknac operacji kregoslupa jamam klopoty z kregoslupem szyjnym i kto wykonuje rechobilitacje i gdzie? pozdrawiam. Maria
gość
10-08-2009, 10:28:00

Spinka pisałam już do Zosi i Zosia mi odpisała ale to mnie nie pocieszyło . Nie bardzo chce się zwracać do innego lekarza bo ten co operował z moim lekarze to znacznie niższą specjalizacje i nie mam do niego takiego zaufania jak do dr. Laskowskiego . Poczekam już na niego w bólach i cierpieniach .
Mario nie znam tej metody i nigdy o niej nie słyszałam ale na tym forum są bardzo mądrzy ludzie i może on Tobie pomogą . Pozdrawiam Gosieńka
Forumowiczka
10-08-2009, 12:12:00

Maria, nie mam pojęcia co to za metoda ale coś znalazłam - na 57 stronie naszego tematu:

12-10-2008 o 11:36, creepek :
Witam wszystkich. Czytałam wczoraj na innym PHorum polecanym kiedyś przez Zosie o zabiegu noszącym nazwe Trakcja ruchowa przy użyciu urządzenia Vertetrack. Urządzenie to wygląda jak kołnierz i ma ono za zadanie rozciągnąć kręgosłup w trakcie chodzenia aby wysunięty dysk mógł się sam wsunąć na swoje miejsce. Ma to być bezpieczna metoda i przy nieprzerwanym dysku bardzo skuteczna. Słyszeliście coś o tej metodzie? Może ktoś ją stosował. Tam są namiary na jeden zakład reh ale w Mysłowicach. Nie mogę znaleźć innego miejsca. Zosiu czy Ty wiesz coś wiecej na ten temat?
Pozdrawiam

Odpowiedź Zosi jest na stronie 58.

Maria, napisz coś więcej o sobie. Jakie są Twoje kłopoty z ... kręgosłupem?

Spinka
Spinka
gość
10-08-2009, 14:31:00

Witam wszystkich tu Goleniów się kłania Anna jak wiecie miałam operację na kręgi szyjne w Gryficach i czuję się nawet ok jestem w domu wyszlam dziś czyli 10.08.2009.I aby tak dalej to bedzie dobrze operacja przebiegła dobrze i opieka szpitalna jaką miałam była ok .Pozdrawiam wszystkich Anna i dziękuje że można na was liczyć AnnaGoleniów
gość
10-08-2009, 14:53:00

Witamy Aniu martwiliśmy się o Ciebie .Dobrze ze jesteś już w domu .Ile dni byłaś w szpitalu ? Nosisz kołnierz czy nie . Pozdrawiam Gosieńka
gość
10-08-2009, 16:21:00

No i w końcu Anna się odezwała witamy w domku i w miarę możliwości na forum jestem Ciekawy co mi napiszesz jak już w miarę dobrze się poczujesz teraz musisz dbać o siebie Pozdrawiam Janusz
Forumowiczka
10-08-2009, 16:28:00

Aniu, podaj (jeśli chcesz) kontakt mailowy do Ciebie. Brakuje nam na liście, którą tworzymy w celu zorganizowania spotkania w realu.

Jakaś niemrawa jestem. Czy dziś coś pijemy?

Spinka
Spinka
gość
10-08-2009, 16:42:00

Spinko ja dzisiaj odpadam mam jeszcze kaca łepetyna mnie boli czuje sie jak by stado rozjuszonych słoni zdeptało moje całe ciało nawet wędrujące po parapecie mrówki chodzą jak wojsko krokiem defiladowym a rozmowy sąsiadek i dzieci przed blokiem jak orkiestra grająca im do kroku marszowego Janusz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: