Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
12-01-2011, 12:15:55

Witam i pozdrawiam wszystkich .Dorota jak pisałam wcześniej też mam problem z głosem i byłam dziś u lekarza laryngologa i mam coś ze strunami nic dobrego dostałam 10 zastrzykow cocarboxylasum co drugi dzien i witamine b.Mam do was pytanie niewiem co sądzić czy to ze mam problem z głosem to wina lekarza czy po prostu mam takiego pecha .POzdrawiam Anna z goleniowa
gość
12-01-2011, 15:22:17

Drogi Januszu z ta moja samotnoscia nie jest tak zle a z pomoca jestem zwolennikiem tego znanego polskiego przyslowia ze ( Kazdy jest kowalem wlasnej szyjki ) i nikt nie potrzebuje moich rad .. pozdrawiam
gość
12-01-2011, 15:43:20

zapomnialem sie podpisac sorry bolek
gość
12-01-2011, 18:41:44

Bolku a jednak nie masz nic do zaoferowania pisząc że (Kazdy jest kowalem wlasnej szyjki)) masz rację ale zdecydowana większość osób które tu piszą z prośbą o przekazanie własnych doświadczeń lub udzielenia rad i dzielenia się nimi mogą przyjąć przestrogi lub nie wybór należy do każdego z nich ale piszą a Ty próbujesz wprowadzić swój własny chaos który jest zupełnie zbędny . Wesz zastanawiam się po co ty czytasz te posty i wchodzisz na strony dyskopatia a operacja kręgosłupa szyjnego skoro uważasz że jesteś zwolennikiem tego przysłowia które sam napisałeś a ja zacytowałem .

Pozdrawiam Janusz
Początkująca
12-01-2011, 22:36:56

Janusz!!!Super ale mu pojechałeś dla takich ludzi jak on nie ma tu miejsca niech przeniesie sie na jakis czat bo tu generalnie są ludzie chorzy i ludzie którzy oczekują jakich kolwiek porad po zabegu z całym szacunkiem stosuje sie do Twoich rad i musze przyznac 6 tyg po zabiegu jest nie żle pozdrawiam Ewa
gość
13-01-2011, 07:59:59

mam mieć oparcję kregosłupa, boję się
gość
13-01-2011, 08:00:48

mam mieć oparcję kregosłupa, boję się
Początkująca
13-01-2011, 11:45:04

Witajcie!
!2 I (środa) byłamw tym ZUS-ie, no i lekarz orzecznik ORZEKŁ, że nie jestem zdolna do pracy. Prtawda, że eurekę razem z Ameryką odkrył? Pobadał, pogadał ze mną, ja jak to ja pozadawałam pytań, lekarz pokserował wyniki badań i wypisy ze szpitali, no i orzekł. Na rehabilitację też się teraz nie nadaję bo musi się dobrze zrosnąć, a nie gimnastykować to. Tylko szkoda, że ja to doskonale wiem, przecież to jest oczywiste. A mnie to jednak wkurza, taka niekompetencja. Pieczątka na zwolnieniu jest z Kliniki Neurochrurgii, a z tego oddziału są cztery opcje: śmierć,śpiączka, paraliż całkowity lub częściowy i chodząca, czyli ja i do mnie podobne, którym się udało. Oczywiście w różnym stopniu (chrypka, problemy z przełykaniem i głosem, ból w innym miejscu niż przed operacją i wiele innych dolegliwościach). A ja właśnie otrzymałam numerek, że jestem chodząca no to i wezwali, a że jazda straszna bo okropne dziury i mocno mnie wytrzęsło, to kogo to obchodzi. Wprowadzili mnie do komputera to i muszą sprawdzić.
Apropos zwrotu za dojazd, a owszem był, a jakże całe 14 złoty ( tyle kosztuje bilet dobowy).
A tak wogóle to mam dzisiaj zły dzień, strasznieeeee się nudzę, za telewizją specjalnie nigdy nie przepadałam, lubię czytać książki, ale teraz nie mogę się skupić. Jestem płaczliwa, brakuje mi ludzi i rozmów z nimi, koleżanki wpadają rzadko bo brakuje im czasu, a to znowu przeziębione. Zosia dobrze napisała. Nie wiem, czy już jestem człowiekiem samotnym w tłumie, czy też zbliżam do tego?
Modliłam się o zdrowie przed operacją, modlę sięi teraz. Lewa strona (dłoń, ręka i łopatka) jakby mniej bolały, kiedy modlę się do Matki Bożej Nieustającej Pomocy. Taką modlitwę polecam tym,którzy się boją operacji i na nią czekają.
Aja czekam teraz na mojego męża z pracy to pewnie będzie mi weselej.
Do usłyszenia. Jagoda
gość
13-01-2011, 13:58:20

witam wszystkich na forum.Jagoda wiem jak sie czujesz bo ja tak samo jak ty czuje .Zawsze byłam aktywna miałam duzo przyjaciół i znajomych ale jak choruje to się to troche wykruszyło ale nie wszyscy .Co do twoich dolegliwosci to kup masć naproksen ja mam z zielonym napisem jest dobra i pomaga mi na bółe łopatek i rąk nie wiem jak Tobie ale mogłabyś spróbować .Ja mam teraz problem z głosem ma porażenie prawego płata biorę zastrzyki co 2 dzien .Pozdrawiam i trzymaj się .
gość
13-01-2011, 17:38:11

katemoss 2011-01-13 09:00:48 mam mieć oparcję kregosłupa, boję się

Każdy normalny człowiek się boi, poczytaj troszkę forum, to będziesz się bała więcej.

Powodzenia, Kate

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: