Ja mam rehabilitacje raz w tygodniu, ale taka na bol manualna.
Dorka1616 2021-01-24 17:33:20
Nat, to nie tak. Pewne miejsca nie należy ruszać ale wiele ćwiczen można wykonywać. Trzeba tylko mieć dobrego specjalistę. Zapytaj dziewczyn Daaguli czy Kasi, one przez kilka miesięcy przed zabiegiem chodziły na rehabilitacji. Dlatego też po zabiegu dobrze się czuły a ja miałam dużo gorzej, nie chodziłam na rehabilitację. Naprawę warto.
Gość 2020-10-30 19:29:23
Hej, mam do Was pytanie. Czy kregoslup szyjny z duzymi problemami ( jestem w posiadaniu takiego, zdiagnozowany do operacji, ze wzg na stenoze i modelowanie rdzenia) moze dawac objawy zatykania, pobolewania ucha???. Do tej pory mimo b. Slabego obrazu w mri, kregoslup nie dokucza mi bardzo, czasem jakies pobolewania barków czy ramio n. Od 3 tyg jedno ucho ciagle jest jakby przytkane, szczegolnie odczuwalne jest to przy gryzieniu i pilykaniu, teoche tez pobolewa. 2 laryngologow wykluczylo zapalenie ucha, zreszta 2 antybiotykijuz polecialy. Teraz mam movalis, ale tez soecjalnych efektow nie widze. Czy ktos doswiadczyl takich objawow ze strony kr. Szyjnego? Asia
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.