aaaaaey, wszystkim jarom25 super, że masz z głowy i odcinek chyba fajny do operacji ja tez mam w nim wypuklinę ale póki co daję radę z bólem ręki i barku....probuje unikać operacji , ja mam najgorszy c4-c5, czy jest ktoś z tym odcinkiem operowanym, jakie mieliście objawy przed....moje to delikatne mulenie, podobno jest blisko tętnicy...dzis byłam u pana brożyńskiego, wielki szacun i ogromna skarbnica wiedzy...na to czy mam operować ..się uśmiechnął, powiedział ze z rezonansu widać ze mam sfatygowany ten krąd ale płynu rdzeniowego jest b. dużo....więc jednoznacznie nie odpowiedział...od razu widział, że to od wypadku- pękła mi opona na autostradzie, swoją droga cud ,. że żyję ...to było 15 lat temu.....auto do kasacji...a to sa konsekwencję...postawę mam bardzo świadomą, ciało jak chodkowska::)) a wewnątrz ruina...ha, ha jednym słaowem sprobuje pomóc podczas 3-4 zabiegów....kręcił mi głową we wszystkie strony, naciskał taki mega bolący punkt...za mało czasu nie dopytałam o wszystko czy nagłe spadki tętna mogą byc z tym związane...spytam na kolejnej wiazycie......a pochwalił jogę....POZDRAWIAM KOCHANI,warto korzystać z takich usług jeśli nie ma ewidentnych przesłanek do operacji na zachodzie odchodzi się oaaaad zabiegów...a ja mam w opisie i modelowanie rdzenia i ew. korzeni .aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai modelowania natomiast na rdzen, machnął ręka i powiedział ech!!! topi sie w płynie.....sama nie wiem co mysleć