niunqa - masz rację pomyliłam nazwe, bo pisałam w pracy i z głowy - a z pamięcią to bywa różnie
ten żel nazywa się Traumon
co do ZUS, składaj bo może się okazać, że prędzej w sanatorium przejdziesz rehabilitacjie niż na miejscu, ze mną była dziewczyna która komisje miała w poniedziałek a w piątek wyjazd, na komisji powiedz lekarzowi, że bardzo cię boli i chcesz jak najszybciej, dużo miejsc się zwalnia w ostatniej chwili,...
a co do zwlekania operacji i przesuwania na kiedyś to już w sumie nie wiadomo jak lepiej, czy przesuwać i brać pod uwagę, że nerwy już nigdy nie wrócą do normalności, czy jednak iść wcześniej jak nie jest jeszcze tragicznie żeby być powiedzmy zdrowym.
Jak już pisałam , ja mam tą
przepuklinę która uciska na lewą stronę i dyski na poziomie 'c5-6-7 poszły sobie gdzieś i ich nie ma, mają być nowe, stąd boli mnie lewy bark, łokieć, i mam drętwy mały palec, i dr powiedział ze jeszcze do wiosny możemy poczekać, bo jeszcze przedmioty nie wypadają mi z ręki, ale...ja zapomniałam mu powiedzieć, bo dla mnie to oczywiste, że jestem całkowitym mańkutem, i lewa rączka mnie żywi i na mnie pracuje
w dodatku mój zawód jest trochę artystyczny i zdarza się, że muszę wykonać grafikę, rysunek, i takie tam
więc lepiej czekać, czy nie czekać
oto jest pytanie,.....?