Gość 2009-10-25 23:19:01
Jeszcze chciałbym jak najwięcej pożytecznych rzeczy zrobić - ale czy zdążę?.
.
Post nie podpisany ale pasuje mi do Pawła.
A co to za nastroje ???
Przed czym zdążysz?
Ty Tu łez nie lej nad swoim losem tylko działaj.
Paweł kto ma za Ciebie te konsutacje pozałatwiać? Jak chcesz to mogę podzwinić i Cię pozapisywać
Twoja wola jeśli zaparłeś się na tytuły i ponad rok oczekiwania .Nikt Cię na siłę swoimi doświadczeniami uszcześliwiał nie będzie .
Powiem Ci tak-jesli uznane nazwisko które tak chołubisz zakwalifikowłao Cie do operacji w trybie pilnym i kazało czekać rok to ciagłą ucieczką w pracę możesz sobie zafundować efektowne uszkodzenie rdzenia ,niewydoloność wielonarządową ,porażenie czrtokończynowe a wtedy faktycznie NIE ZDĄŻYSZ . W łagodniejszej formie zmiany neuropatyczne na skutek długotrwałego ucisku korzeni a to boli jak cholera i wyleczyć się skutecznie nie da.
Wogóle długotrwałe uciski mmo poprawnie przeprowadzonych operacji mogą pozostawić pewien deficyt więc im krócej tym lepiej .
Paweł stracileś przynjamnie miesiąc , tyle minęło od naszego pierwszego konataktu.
Nie namwiam Cię na siłę do specjalistów których polecałam choć pytałeś o Warszawę ale w Twoim stanie nie marnuj czasu i jeśli nie tu to szukaj skutecznie szans na przyspieszenie terminu .
Dobra , dostałeś po głowie zrób teraz z tą wiedzą co uważasz za stosowne .
Po operacji (jach) wykonanych w czasie kiedy nie ma utrwalonycvh niedowładów wracamy do w miarę normalnego życia . jednym udaje się wrócić do dawnej pracy ,inni kórzy pracowali ciężko muszą trochę zweryfikować plany .Życie codzienne toczy się dosyć normalnie choć bywa nieraz pewnym dyskom***m.
Kręgosłup jest po remoncie -to nie PIERWSZA JAKOŚĆ.
Nie dramatyzuj za wczasu .
Przede wszystkim zacznij ten kregosłup właściwie leczyć a potem będziesz rozważał co Cię dalej w życiu czeka .
Z wielu innych przyczyn plany zyciowe moga ulec zmianie więc skup się na tym co jest teraz dla Ciebie priorytetem .
Paweł na takie nastroje nieraz od głaskania lepsze wiadro zimnej wody.
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę rozsądnych wyborów .