Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
25-10-2009, 22:19:01

Zosiu - dziękuję za pamięć, jesteś dobrym człowiekiem.

Jeszcze chciałbym jak najwięcej pożytecznych rzeczy zrobić - ale czy zdążę?.
Praca - ucieczka w ciągłą pracę pozwala mi funkcjonować w miarę normalnie.
Ale ostatnio - ból w różnych miejscach, czasem w kilku naraz - nie pozwala pracować. Najbardziej przeszkadzają i denerwują zawroty głowy.

Emilko - dziękuję, napewno zapytam o szczegóły, jeśli można ?.
gość
25-10-2009, 22:29:27

Czy w swoim żywiole Ado tego nie wiem ale polubiłem was wszystkich i ciągnę jak do swoich brakowało mi łączności z wami ale dzięki uprzejmości Zosi do której mogłem wysyłać sms-y a ona przekazać to wam co sie dzieje z moja osobą i że nie zapomniałem o was będąc w obcym kraju a za razem tak bardzo nam bliskim . Napisz mi jakie już hafty zrobione i na jakie święta bo coś mi się wydaje że jedziesz z wyprzedzeniem i pewno mandat wystawię za prędkość
Forumowiczka
25-10-2009, 23:28:41

Gość 2009-10-25 23:19:01

Jeszcze chciałbym jak najwięcej pożytecznych rzeczy zrobić - ale czy zdążę?.

.

Post nie podpisany ale pasuje mi do Pawła.
A co to za nastroje ???
Przed czym zdążysz?
Ty Tu łez nie lej nad swoim losem tylko działaj.
Paweł kto ma za Ciebie te konsutacje pozałatwiać? Jak chcesz to mogę podzwinić i Cię pozapisywać
Twoja wola jeśli zaparłeś się na tytuły i ponad rok oczekiwania .Nikt Cię na siłę swoimi doświadczeniami uszcześliwiał nie będzie .
Powiem Ci tak-jesli uznane nazwisko które tak chołubisz zakwalifikowłao Cie do operacji w trybie pilnym i kazało czekać rok to ciagłą ucieczką w pracę możesz sobie zafundować efektowne uszkodzenie rdzenia ,niewydoloność wielonarządową ,porażenie czrtokończynowe a wtedy faktycznie NIE ZDĄŻYSZ . W łagodniejszej formie zmiany neuropatyczne na skutek długotrwałego ucisku korzeni a to boli jak cholera i wyleczyć się skutecznie nie da.
Wogóle długotrwałe uciski mmo poprawnie przeprowadzonych operacji mogą pozostawić pewien deficyt więc im krócej tym lepiej .
Paweł stracileś przynjamnie miesiąc , tyle minęło od naszego pierwszego konataktu.
Nie namwiam Cię na siłę do specjalistów których polecałam choć pytałeś o Warszawę ale w Twoim stanie nie marnuj czasu i jeśli nie tu to szukaj skutecznie szans na przyspieszenie terminu .
Dobra , dostałeś po głowie zrób teraz z tą wiedzą co uważasz za stosowne .
Po operacji (jach) wykonanych w czasie kiedy nie ma utrwalonycvh niedowładów wracamy do w miarę normalnego życia . jednym udaje się wrócić do dawnej pracy ,inni kórzy pracowali ciężko muszą trochę zweryfikować plany .Życie codzienne toczy się dosyć normalnie choć bywa nieraz pewnym dyskom***m.
Kręgosłup jest po remoncie -to nie PIERWSZA JAKOŚĆ.
Nie dramatyzuj za wczasu .
Przede wszystkim zacznij ten kregosłup właściwie leczyć a potem będziesz rozważał co Cię dalej w życiu czeka .
Z wielu innych przyczyn plany zyciowe moga ulec zmianie więc skup się na tym co jest teraz dla Ciebie priorytetem .
Paweł na takie nastroje nieraz od głaskania lepsze wiadro zimnej wody.
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę rozsądnych wyborów .
gość
26-10-2009, 05:36:58

Zosiu masz rację - tak to ja Paweł, czyli inaczej mowiąc
Staruszek Świat.
Nie kieruję się słabością do tytułow ale w Warszawie zapisanie się do ktoregoś ze specjalistow (np. dr.Wilk itp.) jest dla mnie nie wykonalne. Telefon jest stale zajęty albo nikt nie odbiera.
Musiałbym przyjechać - a i tak nie ma żadnej gwarancji że uda mi się zapisać.

Paweł
gość
26-10-2009, 06:34:08

Paweł żeby można spokojnie spojrzeć sobie w oczy trzeba sie poświęcić by zarejestrować sie do lekarza nikt za Ciebie tego nie zrobi musisz Ty tego chcieć i wiedzieć że czasami warto poświęcić trochę kasy by dowiedzieć sie dokładnie o swoim stanie zdrowia mam pytanie czy do doktora Harata dostałeś sie na kasę chorych? z tego co przeczytałem to twój kręgosłup jest jak jeden zmiażdżony dodatek do ciała i na moje nie fachowe spojrzenie naprawdę wymaga szybkiej interwencji a rok czekania i siedzenia na bombie nie jest łatwa sprawą uciski na rdzeń to juz nie przelewki wystarczy niewielki wysiłek i możesz zrobić sobie krzywdę . Więc do roboty chłopie bo czas leci na twoją niekorzyść i trzeba dużej wiary w siebie by temu podołać my jedynie możemy wspierać Ciebie tak jak potrafimy dzieląc się z Tobą własnymi doświadczeniami Pozdrawiam Janusz
gość
26-10-2009, 06:43:08

Janusz - dziękuję za podpowiedź. Właśnie wychodzę do neurologa.
Wrócę to się do Ciebie napewno odezwę.

Paweł.
gość
26-10-2009, 06:46:55

Zapomniałem - u dr.Harata byłem prywatnie, czekałem
od stycznia do 6 sierpnia na wyzn.termin.

Paweł.
Forumowiczka
26-10-2009, 07:28:42

Paweł, jesli poważnie podchodzisz do sprawy, jesteś gotów na konsultację w Warszawie i jedyną trudnością jest brak możliwości połączenia z rejestarcją to usiądę przy własnym telefonie i zarejestruję Cię na tą wizytę .Myślę ,że listopad będzie bardzo realny.
Na NFZ to chyba łatwiej beczkę soli zjeść niz doczekać terminu a poza tym loteria do kogo się trafi.
Paweł , moja propozycja jest jak najbardziej poważna ale oczekiwłabym równie poważnego podejścia od Ciebie
Uprzedzam,że przyjęcia odbywają się w godzinach popołudniowo-wieczornych .
Początkująca
26-10-2009, 08:38:06

Ale jestem zła. Przed chwila napisalam taki długi post, co mi się rzadko zdarza. A tu mi go wcięło

Juz nie jestem w stanie tego powtórzyc.

Paweł, pytaj o szczegóły. Odpowiem na priv.

Emila
Forumowiczka
26-10-2009, 09:13:28

Emilko, nie tylko Tobie zdarzają się kłopoty z wysyłaniem postów . Ja jak piszę długie to od razu na wszelki wypadek kopiuję ,jak wetnie, ponowne się rejestruję i wklejam a i tak zdarzają się dziwolągi. Niedawno zjadlo mi w kopii wszystkie Ó -wyszło jak u dysoortografika

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: