Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29020)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
25-10-2009, 15:33:42

sprawdzony i prosty sposob to plastikowa butelka z ciepłą wodą przykłdana na kark i okolice. Woda nie może być wrzątek. Najlepsza taka z kranu, bo i szybko osiągalna i temperatura odpowiednia.
Ciepełko rozluźnia skurczone mięśnie (czytaj: zmniejszony ucisk na kręgosłup i przez to mniejszy ból) oraz poprawia ukrwienie, czyli komórki są dokarmione i bardziej zadowolone (czytaj: mniejszy ból)

Aniu
dziękuję za słowa wsparcia. z chęcią wymienię swój kręgosłup na cokolwiek innego

pozdrawiam wszystkich
Początkująca
25-10-2009, 19:10:42

Dziękuję Zosi i Pirani za rady spróbuję wasze sposoby . Ja zaczełam sie martwić swoja szyją zamiast byc lepeij to jest gorzej.

Janusz dziekuje z całego serca za modlitwe w mojej intencji .

Pozdrawiam Gosieńka
Początkująca
25-10-2009, 20:14:06

Witam wszystkich,
długo mnie nie było. Rzadziej tu zaglądam bo siedzienie przy kompie zdecydowanie pogarsza moje samopoczucie.
A czuje sie podle. Moja szyja mnie tnie od czubka głowy aż po palce u stóp. Od czasu do czasu daje mi wytchnąć, ale niestety za rzadko. A siły które mi sie udaje zmagazynowac przeznaczam na dzieci i dom. I tak na niewiele mi starcza.

Do Pawła napisalam pare słów - zgodnie z prośbą, która sie pojawiła na forum i od Zosi.

MAM PROŚBĘ I PROPOZYCJĘ DO WSZYSTKICH ABY PRZYJĘLI PEWNĄ ZASADĘ NA FORUM.
A mianowicie:

WYPOWIADAMY SIE TYLKO I WYŁĄCZNIE W SWOIM IMIENIU, A JEŚLI CHCEMY WYKORZYSTAĆ SWOJA WIEDZĘ UZYSKANĄ O INNYCH UCZESTNIKACH FORUM I OD INNYCH DROGĄ PRIV TO WYSTARCZY, ŻE PRZEKAŻEMY KONTAKT DO DANEJ OSOBY LUB SUGESTIĘ, ŻE TEN KTOŚ MOŻE POMÓC, BO TO ON DOŚWIADCZYŁ SYTUACJI, KTÓRA MOŻE POMÓC INNEJ OSOBIE.

Mam nadzieję, że wyraziłam się jasno (Zosia i Janusz na pewno dobrze wiedzą o czym mówię).
A w razie niezrozumienia - wystarczy zapytac

Janusz,

bardzo sie ciesze ze udalo Ci wyjechac - spełnione marzenia dają dużo siły i wiary.

Pozdrawiam ciepło po ciepłym dniu

Emila
Początkująca
25-10-2009, 20:30:39

MAM PROŚBĘ I PROPOZYCJĘ DO WSZYSTKICH ABY PRZYJĘLI PEWNĄ ZASADĘ NA FORUM.
A mianowicie:

WYPOWIADAMY SIE TYLKO I WYŁĄCZNIE W SWOIM IMIENIU, A JEŚLI CHCEMY WYKORZYSTAĆ SWOJA WIEDZĘ UZYSKANĄ O INNYCH UCZESTNIKACH FORUM I OD INNYCH DROGĄ PRIV TO WYSTARCZY, ŻE PRZEKAŻEMY KONTAKT DO DANEJ OSOBY LUB SUGESTIĘ, ŻE TEN KTOŚ MOŻE POMÓC, BO TO ON DOŚWIADCZYŁ SYTUACJI, KTÓRA MOŻE POMÓC INNEJ OSOBIE.

NIE PISZEMY W CZYIMŚ IMIENIU O JEGO PRZYPADKU BEZ ZGODY ZAINTERESENOWANEJ OSOBY
gość
25-10-2009, 20:33:43

Witajcie w końcu chwila w której wyłączyłem moje opowieści rodzinie czas powitania mam za sobą > udało mi się odrobić lekcje i przeczytałem wszystko co mnie minęło w poprzednim tygodniu ;Mam Łzy w oczach i w życiu nie myślałem że spotkam tyle ciepła z Waszej strony Dziękuje za każde ciepłe słowa które padły pod moim Adresem Bardzo Bardzo Dziękuje . Witam Nowych na naszym forum i mimo tego że nie uda mi śie ustosunkować do waszych wszystkich wpisów bo powracali byśmy do tych samych spraw na które sobie wzajemnie odpowiadamy .
Pozwolicie że napiszę kilka słów do Pawła tak byłem operowany w Bydgoszczy w klinice kierowanej przez profesora Harata jeśli potrzebujesz jakiś wskazówek jestem do dyspozycji pod adresem janusz-kur2@wp.pl

Marttka powiem Tobie tak Czyś Ty się szaleju najadłaś kobieto wyluzuj auto to Ty sobie z główki wybij przynajmniej na pół roku co nagle to po diable masz tu parę przykładów nie frasobliwości i brawury której i ja jestem przykładem .

Renatko nie pokoi mnie twój stan spróbuj ciepłych prysznica i delikatnych masaży bez uciskowych tylko rozluźniających

Spinko Co się dzieje że wpadłaś w takie silne prochy tez pewno jesteś nie pokorna i pragniesz udowodnić światu co tam jestem zdrowa i nic mi nie będzie a ta ucieczka na strych to co ludzie się martwią a ty tam myszy gonisz tak nie można

Gosieńko może i Ty z czymś przesadziłaś że odczuwasz teraz bóle warto zrobić diagnostykę i nie ma co zwlekać bo czym prędzej tym lepiej

Zosia twój humor i optymizm oraz odpowiednie docinki pod naszym adresem są jak lekarstwo Dziękuje

Dorotko masz racje odczuwam dosyć ostro mój szalony wyjazd do Włoch ale co zobaczyłem to moje i stojąc w kolejce do wrót niebios będę mógł spojrzeć spokojnie najwyższemu w oczy że chociaż szalony wyjazd ale i dobry uczynek spełniłem będąc w wielu miejscach świętych w których modliłem się w waszej intencji a resztę mojego życia do osądu pozostawię Bogu bo jestem grzeszny jak wszyscy

Pogody nie udało mi sie przywieźć bo sam ostatnie dwa dni spędziłem przemoknięty do szpiku kości tak jak bym sobie zrobił kąpiel w fontannie di Trevi w Florencji mieliśmy 9 godzinny spacerek i zaraz po nim powrót do kraju więc dzisiaj już mnie wszystko boli lecz pastylki pomagają i mogę pisać Pozdrawiam Janusz
gość
25-10-2009, 20:33:48

Witajcie w końcu chwila w której wyłączyłem moje opowieści rodzinie czas powitania mam za sobą > udało mi się odrobić lekcje i przeczytałem wszystko co mnie minęło w poprzednim tygodniu ;Mam Łzy w oczach i w życiu nie myślałem że spotkam tyle ciepła z Waszej strony Dziękuje za każde ciepłe słowa które padły pod moim Adresem Bardzo Bardzo Dziękuje . Witam Nowych na naszym forum i mimo tego że nie uda mi śie ustosunkować do waszych wszystkich wpisów bo powracali byśmy do tych samych spraw na które sobie wzajemnie odpowiadamy .
Pozwolicie że napiszę kilka słów do Pawła tak byłem operowany w Bydgoszczy w klinice kierowanej przez profesora Harata jeśli potrzebujesz jakiś wskazówek jestem do dyspozycji pod adresem janusz-kur2@wp.pl

Marttka powiem Tobie tak Czyś Ty się szaleju najadłaś kobieto wyluzuj auto to Ty sobie z główki wybij przynajmniej na pół roku co nagle to po diable masz tu parę przykładów nie frasobliwości i brawury której i ja jestem przykładem .

Renatko nie pokoi mnie twój stan spróbuj ciepłych prysznica i delikatnych masaży bez uciskowych tylko rozluźniających

Spinko Co się dzieje że wpadłaś w takie silne prochy tez pewno jesteś nie pokorna i pragniesz udowodnić światu co tam jestem zdrowa i nic mi nie będzie a ta ucieczka na strych to co ludzie się martwią a ty tam myszy gonisz tak nie można

Gosieńko może i Ty z czymś przesadziłaś że odczuwasz teraz bóle warto zrobić diagnostykę i nie ma co zwlekać bo czym prędzej tym lepiej

Zosia twój humor i optymizm oraz odpowiednie docinki pod naszym adresem są jak lekarstwo Dziękuje

Dorotko masz racje odczuwam dosyć ostro mój szalony wyjazd do Włoch ale co zobaczyłem to moje i stojąc w kolejce do wrót niebios będę mógł spojrzeć spokojnie najwyższemu w oczy że chociaż szalony wyjazd ale i dobry uczynek spełniłem będąc w wielu miejscach świętych w których modliłem się w waszej intencji a resztę mojego życia do osądu pozostawię Bogu bo jestem grzeszny jak wszyscy

Pogody nie udało mi sie przywieźć bo sam ostatnie dwa dni spędziłem przemoknięty do szpiku kości tak jak bym sobie zrobił kąpiel w fontannie di Trevi w Florencji mieliśmy 9 godzinny spacerek i zaraz po nim powrót do kraju więc dzisiaj już mnie wszystko boli lecz pastylki pomagają i mogę pisać Pozdrawiam Janusz
gość
25-10-2009, 20:45:30

Chyba to mnie Emilka wywołała do tablicy. Nie miałam złych zamiarów. Przykro mi, że tak wyszło ale odpowiedziałam na pytanie, które zadano - a Ciebie nie było na forum prez dłuższy czas.
Dostałam po łapach i na drugi raz porządnie się zastanowię, zanim tu cokolwiek napiszę.
Dobranoc wszystkim i miłego jutrzejszego dnia.
gość
25-10-2009, 20:47:29

Cytat Januszku myślę, że jeśli nawet wszystkich szyjek nie wymieniłeś z imienia, to "CI" tam wysoko i tak zrozumieli, że modliłeś się za nas wszystkich.
Teraz wypoczywaj. Pozdrawiam. Osia.

Nie masz pojęcia Osiu jak bardzo bym chciał by tak było by moje modlitwy zostały wysłuchane byśmy mogli cieszyć sie dniami bez bólu i rozterek lecz wiem jedno że każdy okres naszego życia trzeba przejść godnie bez względu na stan naszego zdrowia które jest przypisane każdemu
Forumowiczka
25-10-2009, 20:53:56

Emila1967 2009-10-25 21:14:06

Mam nadzieję, że wyraziłam się jasno (Zosia i Janusz na pewno dobrze wiedzą o czym mówię).
A w razie niezrozumienia - wystarczy zapytac

Emila

Emilko OK. w razie potrzeby podejmuję się roli tłumacza

Dzięki za odzew do Pawła :)
Trzymaj się cieplutko :)
Wtajemniczona
25-10-2009, 21:46:25

Widzę ,że Janusz już w swoim żywiole i dobrze, bo brakowało Cię tutaj...........
Nasze forum się powiększa przybywają nowe osoby i dobrze, czym nas więcej tym więcej różnych doświadczeń do przekazania, ale i tak myślę,że jest to kropla w morzu tych ,którzy cierpią na takie przypadłości jak my a nie dotarli do naszego forum.....................ile jeszcze przed nami ADA

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: