Gość 2021-01-05 05:17:12
Witam. A gdzie byłaś u jakiego neurochirurga. Z jakiego szpitala we Wrocławiu ? Jak weszłam na opinie u dr Bojdy to ktoś się wypowiada że potygodniu od wizyty u niego został przyjęty do szpitala wojskowego. Sonia
Gość 2021-01-05 05:17:12
Witam. A gdzie byłaś u jakiego neurochirurga. Z jakiego szpitala we Wrocławiu ? Jak weszłam na opinie u dr Bojdy to ktoś się wypowiada że potygodniu od wizyty u niego został przyjęty do szpitala wojskowego. Sonia
Gość 2021-01-06 02:22:21Bylam u wielu. Urbanowskiej, Szczepanskiego, Swiatkowska-Wroblewska, Winkler. Wszyscy mnie odeslali. A mi sie jeszcze pogorszylo. Boli mnie codziennie. Oni chyba maja taka teorie, ze to powinno bolec od czasu do czasu, a u mnie jest ciagle ten bol. Mam juz depresje od tego bolu i bezsilnosci.Gość 2021-01-05 05:17:12
Gość 2021-01-06 02:24:12wydaje mi sie, ze niektorzy po prostu maja szczescie. Moze jakis urok osobisty. Nie wiem.Gość 2021-01-06 02:22:21Bylam u wielu. Urbanowskiej, Szczepanskiego, Swiatkowska-Wroblewska, Winkler. Wszyscy mnie odeslali. A mi sie jeszcze pogorszylo. Boli mnie codziennie. Oni chyba maja taka teorie, ze to powinno bolec od czasu do czasu, a u mnie jest ciagle ten bol. Mam juz depresje od tego bolu i bezsilnosci.Gość 2021-01-05 05:17:12
Daagula 2021-01-05 10:00:49
Nat81 może u Ciebie problem jest w nerwie łokciowym. Mi ostatnio też trochę dokucza łokieć i dwa ostatnie palce, fizjoterapeuta myśli, że możliwy jest problem w łokciu, tym razem nie od kręgosłupa.
Dorka czyli znów jest szansa że się spotkamy☺️
Mi ostatnio wchodzi ból w nogę od pośladka zwariować można.... Ale skierowanie na rezonans lędźwiowego już mam, teraz się tylko umówić i sprawdzić co się tam dzieje. Tak sobie myślę, że ten mój kręgosłup to nie da mi spokoju 😬
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.