Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
31-10-2020, 19:19:47

Dziewczyny to ja się podłączę. Tragedia jakaś, bol poniżej karku non stop, ani chodzić, ani siedzieć a leżeć tylko na wznak dziś już nie daje rady....
Forumowiczka
31-10-2020, 19:31:01

Przez kilka dni czułam się rewelacyjnie, spokojnie robiłam wiele rzeczy w domu. Dziś masakra
Kasiu, koniecznie kup sobie koszulkę rozpinana, nawet dwie. Ja w szpitalu nigdy nie używam piżam, tylko do spania. Zawsze chodzę w normalnych blueczkach i przeważnie w legginsach. Ale po tym zabiegu koniecznie rozpinana albo taka dość mocna łódeczka, bo trudno podnosić ręce do góry. Woda niekapka też sie przyda, trudno pić normalnie po zabiegu leżąc w łóżku. I jeszcze jedno, jak to po narkozie, przygotuj się, że możesz wymiotować. No niestety, wiadomo, każdy organizm jest inny ale przeważnie ta nie miła przypadłość jest. Ja jako stara wyga po kilku operacjach proszę anastazjologa o podanie mi środka przeciwwymiotnego na bloku operacyjnym. Dlatego już po zabiegu mam spokój. Spróbuj pogadać, może sie uda . To taka moja mała podpowiedź
Forumowiczka
31-10-2020, 19:45:58

Ja wczoraj byłam na zakupach zakupilam dwie koszule rozpinane, także to mam z głowy. Jutro dziewczynki leżymy nic nie robimy Trzeba dać szyjkom dzień wolnego odgórny nakaz
Wtajemniczona
01-11-2020, 08:51:41

Dorka dzięki. Jak jeszcze sobie coś przypomnisz to pisz. Nigdy nie miałam narkozy, a w szpitalu byłam tylko na cesarce. Nie wiem nic. Bazuje na tym co powiecie i na liście którą wkleiła Daagula
Daagula koszule rozpinane ale takie normalne z krótkim rękawem? Też wezmę leginsy i jakieś bluzy cienkie rozpinane bo w szlafrokach to nie chodzę hehe
Jak się dziś czujecie?
Forumowiczka
01-11-2020, 09:32:47

Tak Kasiu zwykle rozpinane ale z długim, zawsze można podwinać a cieplej Nie lubię koszul piżamowych. Do tego spodnie dresowe ala piżama. (takie cieńsze) niestety z pizamami się nie lubię szlafroków też nie lubię hihi taka jakas dziwna jestem
Forumowiczka
01-11-2020, 09:34:32

Ja dziś trochę lepiej ale między łopatkami boli. Leże od rana nogami do góry i mam wszystko w nosie dziś mój dzień a Wy jak?
Wtajemniczona
01-11-2020, 10:29:22

Ja na razie drepczę po domu ale boli powyżej łopatek i kark. Także chyba dołączę do leżenia i odpoczywania hihi
Jutro mama ma mi kupić jakieś bluzki rozpinane, nie dam rady nawet szukać po sklepach :/ ale obiecała wysłać najpierw zdjęcia do akceptacji
Jeszcze muszę poszukać klapek plus cos do chodzenia tam. Kapcie? Drugie klapki?
Forumowiczka
01-11-2020, 10:52:59

Pojedziemy spakowane jak na wczasy ja mam kapcie takie misowate ale fakt pod prysznic czy coś to raczej klapki. Kasiu kładź się i legaj.
Kawo coś się nie odzywa. Kiedy masz wizytę u lekarza, wspominałeś że pójdziesz prywatnie? Coś już wiesz?
Początkująca
01-11-2020, 10:54:58

Dzień dobry
Ja jakas obolała jestem, lopatki, ramiona, środek pleców. Dzisiaj nie poleżę, bo lecę z dziećmi na zakupy. Muszę im kupić nowe buty i zaczęło mi się spieszyć bo od czwartku u nas lockdown i sklepy zamykają.
Wczoraj miałam konsultacje z moją neurolog, przepisała mi więcej leków, ale ciśnie mnie żebym zrobiła rezonans, bo niewiadomo czemu nagle lewa strona zaczęła mi tak dokuczać, trzeba zobaczyć co tam się zmieniło. Niestety nie mogę sobie teraz pozwolić żeby iść tutaj prywatnie bo to cholernie drogie. Do Polski też teraz nie polecę, więc jestem skazana narazie na ten ból i tabletki, ehhh...
Miłego dnia wszystkim
Wtajemniczona
01-11-2020, 12:50:34

Daagula lista rzeczy nam się wydłuża ale lepiej wziąć więcej niż za mało spakuję w takim razie kapcie domowe plus klapki i git.
Dorka daj znać, co mamy jeszcze dopakować hehe
Nataleo współczucia. Nie dość że ból, to znowu wszystko będzie zamknięte. Jak tu się później do lekarza dostać...
Ale nic to, jesteśmy dobrej myśli co nie?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: