Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
24-09-2008, 17:57:00

Olu co miasto to inaczej, we Wrocławiu na sali pooperacyjnej leży się dosłownie 3 godziny dopóki nie spłyną kroplówki a potem przenoszą na salę gdzie się leżało. W pierwszej dobie przychodzi rehabilitant i stawia do pionu a wychodzi się do domu na 3 dobę po operacji.
ewcia65
gość
24-09-2008, 18:37:00

24-09-2008 o 19:57, ewcia65 :
Olu co miasto to inaczej, we Wrocławiu na sali pooperacyjnej leży się dosłownie 3 godziny dopóki nie spłyną kroplówki a potem przenoszą na salę gdzie się leżało. W pierwszej dobie przychodzi rehabilitant i stawia do pionu a wychodzi się do domu na 3 dobę po operacji.

Albo 1 godzinę, a rehabilitant przychodzi na drugi dzień Może nie co miasto, a co szpital to inaczej

Pozdrawiam ciepło tych co jeszcze boli i tych lepiej się czujących
Mariusz
gość
24-09-2008, 19:52:00

tak właśnie ja widziałam faceta u lekarza ,mówił iż na 3 dzień wyszedł ze szpitala i normalnie przyszedł sobie na wizytę
Ja biedna biorę już Tramal 200mg i boli-fakt już nie tak mocno,ale przecież ja się uzależnie zanim mnie zooperują.Pozdrawiam Irena
gość
24-09-2008, 20:19:00

Od Tramalu się nie uzależnisz. Szkoda tylko Twojego żołądka.
Mnie jakby mniej bolało po tych ćwiczeniach Mc Kenziego. Aż boę się o tym napisać żeby nie zapeszyć.
creepek
gość
24-09-2008, 20:53:00

Do GOŚCIA z 23 godz. 19 40
Bez konsultacji z neurochirurgiem nie rozpoczynaj rehabilitacji .Masz modelowanie rdzenia co stanowi spore zagrożenie i tylko neurochirurg może ocenić na ile bezpieczne jest w takim stanie doraźne leczenie rehabilitacyjne.
Jeśli jesteś zainteresowany (na) konsultacją lub operacją na Szaserów to służę informacją .
GRAŻYNKO-jutro podam Ci szczegółowe informacje jak możesz skorzystać z dalszej rehabilitacji , dziś padam po podróży.
W skrócie -możesz wysłać skierowanie bezpośrednio do wybranego szpitala uzdrowiskowego .
MONIKA -jak widać Lądek nie jedno ma imię
Mój obecny turnus zaliczam do bardzo udanych, Goczałkowice godne polecenia pod względem terapii , socjal również przyzwoity
Pozdrawiam cieplutko , od jutra powrót do pracy .
Zosia
Początkująca
25-09-2008, 05:22:00

Zosiu
dostałam się do Buska Zdroju gdzie napisali że jestem zakwalifikowana jako pilne. Niestety takich osób jak ja napisali że jest 1700 i czas oczekiwania to 16 miesięcy. Teraz pozostaje mi czekać na termin przyjęcia. Szkoda liczyłam na to że dostanę się w ciągu 6 miesięcy. Teraz będę się starała o skierowanie do sanatorium może szybciej się dostanę. Cieszę się że turnus w Goczałkowicach był udany i jesteś zadowolona. Pozdrawiam serdecznie Ewa
ewcia65
gość
25-09-2008, 06:12:00

Witam. A komu z Was zlecono wykonaie RTG bocznego czynnościowego, aby upewnić sie czy jest jeszcze zachowana ruchomość w uszkodzonych miejscach kręgosłupa szyjnego?
Sławek
Początkująca
25-09-2008, 08:46:00

Ja od razu miałam zrobiony ten boczny czynnościowy też.
gość
25-09-2008, 10:09:00

Sławek, u którego neurochirurga we Wroclawiu sie konsultowales?
Emila
Początkująca
25-09-2008, 10:10:00

Ja też miałam ten czynnościowy robiony.
ewcia65

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: