Witajcie
Możecie mi pomóc wyjaśnić mój rezonans
Na poziomie C4-Ci obecność pośrodkowej zbliżającej na prawo, wypukliny km która uciska na worek oporowy i zwęża nieznacznie prawy zachylek boczny kanału kręgowego.
Na poziomie C5-Ci obecność dużej symetrycznej szerokopodstawnej wypuklina krazka Mk, która uciska na worek oponowy , modeluje rdzen kregowy , zwęża oba zachylki boczne kanału kręgowego i oba otwory międzykręgowe. Wypuklina przylega do obu korzeni nerwowych C6.
Na poziomie C6'C7 obecność prawo bocznej wypukliny krążka między kręgowego, która wypełnia prawy otwór międzykregowy i uciska na prawy korzeń nerwowy C7.
Prawidłowy sygnał i wysokość trzonow kregowych oraz krążków Mk. Nie stwierdza się zmian ogniskowych w obrebie rdzenia kręgowego.
Mam 43 lata. Dretwieja mi rece, cały czas ból karku, mam jakieś prądy w środkowym palcu,
ból pleców ze nie da leżeć. Rezonans jest z przed 4 lat. Ale ostatnio dretwienie rąk stało się czestsze i silniejsze. Nieraz mam jakieś
zawroty głowy i uczucie jakbym miała zemdlec. Ale przechodzi mi po paru sekundach. Obecnie mam 5 zabiegów dziennie. Jak myślicie. Rodzinna nastraszyla mnie, że możesz dojść do nie dowładu. Pozdrawiam wszystkich -Obolała