Reklama:

Moje dziecko jest kosmitą (53)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
05-12-2012, 20:11:51

Basiu, tej mojej kuzynki wnuczek całymi godzinami siedział i układał klocki LEGO, a jak nie to komputer. Obecnie ojciec wpadł na pomysł i zabiera go do swojego brata do firmy, Kuba mu pomaga, podaje jakieś tam klucze, młotki, z tym, że jest starszy od Twojego synka. Jak byli na wakacjach akuratnie byłam u nich, chciał iść siedzieć przy komputerze, ale ojciec mu nie pozwolił, wpadł w histerię zaczął krzyczeć już nie wiem co więcej robił, ale ojciec nie zwracał na jego krzyk uwagi. Po jakiejś dłuższej chwili uspokoił się.
Tak, że cokolwiek wiem co Ty przechodzisz ze swoim dzieckiem.
A teraz kochana moja, jesteś też chora, dlaczego tak późno kładziesz się spać, rano małe ancymonki nie pozwolą Ci pospać.
Pozdrawiam Ala
Komentatorka
06-12-2012, 17:06:25

Alu to prawda ze histerie chyba są najgorsze z tego wszystkiego bardzo trudne dla rodzicow bo serce pęka a nic nie mozna zrobic...czasem przyczyną histerii są błachostki np wczoraj wychodzimy z przedszkola szymon natychmiast czepke z glowy tłumacze mu i zakładam z powrotem i mowie ze musi miec czapke ze wszystkie dzieci teraz mają...ale juz szał krzyk na całą ulice nie do opisania ze mama kaze czapke miec na głowie ,pokrzyczal tak z 5 min no i wkoncu przestał ...na szczescie tolerancja w szkocji jest wieksza bo w PL zaraz by ktos zwrocil uwage co ta matka robi temu dziecku ze tak krzyczy
Co do mojego spania to chyba sie starzeje he he i jakos wieczorem nie czuje sie senna poza tym Alu nie zapominaj ze u mnie jest o godzinke wczesniej niz u Was
:)
gość
31-07-2015, 16:05:02

Kilka dni temu dostałem z Łodzi wyniki pierwiastkowe włosów i jestem naprawdę bardzo zdziwiony mam 49 lat a wyniki są takie same i te same zalecenia , czy te badania to nie jakaś ściema?
Piotr

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: