Reklama:

Moje dziecko jest kosmitą (53)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
22-11-2012, 17:31:11

Treść zablokowana przez moderatora

gość
22-11-2012, 17:38:24

gość
22-11-2012, 17:50:26

VIP
22-11-2012, 20:50:54

Basiu co tu się dzieje .....dlaczego te wszystkie wypowiedzi są usuwane .....co takiego pisze Dorotka ?
Przecież to o Szymonku piszemy......ale ktoś sobie robi tutaj prywate......żeby usuwac wszystko po kolei......co to ma znaczyc ......czy to jest chociaz sprawiedliwe....?
Komentatorka
22-11-2012, 20:57:46

no wlasnie Reniu niewiem jak zajrzalam to juz tak bylo niestety ....
Gosc tylko poprosil aby osoba ktora nie zna tematu nie wypowiadala sie tutaj i ja podziekowalam gosciowi za te słowa a co bylo potem to juz nie mam pojecia
Moj kosmita w koncu padl ostatnio ma problemy z zasypianiem ...noce tez nie ciekawe no ale coz zrobic trzeba miec nadzieje ze bedzie lepiej ....
wkrotce chyba zaczniemy suplementacje
:)
VIP
22-11-2012, 21:07:20

Ja juz nic nie rozumiem.....kto te posty usunął i dlaczego......czy ktoś próbuje się nas pozbyć , czy co ......intrygi na każdym kroku.....nawet jak o autyzmie sie pisze ....to jest chore...
gość
22-11-2012, 21:27:44

Witam Dziewczęta,
ja też nie zdążyłam przeczytać, jestem przekonana, że nic w tych postach nie było obraźliwego nie związanego z tematem co należało usunąć.
Chciałabym również zapoznać się z niewygodnymi postami.
Proszę Medforum o dokładne przeanalizowanie usuniętych tematów i opinię czy posty zostały usunięte zgodnie z regulaminem.
Alicja
VIP
22-11-2012, 21:30:53

alicjaskroczek@op.pl 2012-11-22 22:27:44 Witam Dziewczęta,
ja też nie zdążyłam przeczytać, jestem przekonana, że nic w tych postach nie było obraźliwego nie związanego z tematem co należało usunąć.
Chciałabym również zapoznać się z niewygodnymi postami.
Proszę Medforum o dokładne przeanalizowanie usuniętych tematów i opinię czy posty zostały usunięte zgodnie z regulaminem.
Alicja
Ja również przyłączam się do tej prośby.
gość
22-11-2012, 21:56:05

Ania, zablokowałaś wszystkie posty, nie wierzę w to, że ktoś Cię atakuje.
W postach, które do tej pory przeczytałam nie zauważyłam żadnej złośliwości w stosunku do Twojej osoby.
Musisz umieć przyznać się do błędów, zabierać głos na tematy na które masz wiedzę.
Z wypowiedzi, które do tej pory pisałaś, brak jest konkretów.
Zadaję Ci konkretne pytania na które mi nie odpowiadasz, pamiętaj nie robię tego złośliwie.
Ania, nie wymagaj od innych szacunku wobec Twojej osoby, skoro tego szacunku nie dajesz innym (usuwanie postów), nie można w ten sposób pokazywać, że ty masz władzę, nie możesz krzyczeć, ratujcie mnie bo tonę, musisz szczerze uderzyć się w piersi i powiedzieć mea culpa, mea culpa.
Wiem, że ten post będzie usunięty, bo w tym poście krytykuję zachowanie Ani jako moderatora, mogę również otrzymać drugie ostrzeżenie, ale nie lubię niejasnych sytuacji.
Po to osoby uczestniczące w tym forum piszą posty, aby drudzy mogli z nich skorzystać.
Jeżeli w tych postach były wypowiedzi wskazujące na wywołanie konfliktu, nie miałam możliwości ich przeczytać i ocenić.
Pozdrawiam Alicja
gość
22-11-2012, 22:32:20

Alicjo odpowiadam na tyle ile umiem. Nie wywyższam się. może dlatego jest tak nie inaczej. Ja odbieram złośliwość Pani Doroty do mnie i gościa , w sposób negatywny. Twojej wypowiedzi nie usuwam,ale są też inne osoby moderujące i również decydują o tym która wypowiedź ma zostać.
Wiesz jaka jest krzywdząca wypowiedź Pani Doroty idź do piaskownicy,bo my Cię tu nie chcemy. Nie masz pojęcia jak się wtedy czuje.Nie mogę się denerwować, a skrycie nie mówiąc ciśnienie mi się podnosi.Dobrze,że nie pijam kaw. Jeśli się dobrze wczyta w moje wypowiedzi to są konkrety,ale na skutek stresu jaki przezywam może czasem zdarzyć,że mogę o czymś zapomnieć.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: