Reklama:

Czy są jakieś sposoby na złagodzenie aury? (2032)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Komentatorka
09-11-2011, 20:20:59

Pamiętaj słońce, jak już będzie pora 1% w nowym roku, to wpisuj KRS bo ja z mężem chętnie chociaż w taki sposób pomożemy, no i oczywiście będę cię wspierać tu na forum jak tylko potrafię. Wiem, że już ci kazałam wpisać kiedyś, ale w razie czego jakbym posiała gdzieś ten nr to mi przypomnisz
Podziwiam was, za waszą siłę i wytrwałość.
gość
09-11-2011, 20:23:43

Dziekuje majeczko,naprawde juzpisałam wczesniej ja nikogo nie zmusza,nie namawiam i nie werbuje do jakich kolwiek wpłat:)
A co doforum to ja mysle ze bedziesz z nami nadal moja droga,nie ma innej opcji:)
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/961lepokc8l0zhtx.png[/img][/url] [url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/km5s6iye0m79bl23.png[/img][/url]
Komentatorka
09-11-2011, 20:32:22

Pewnie, że będę tutaj.
A mnie nie zmuszasz, ani nic w tym stylu, ja po prostu chcę i chociaż tyle mogę. ***
Forumowiczka
10-11-2011, 23:45:17

Gość 2011-11-09 14:25:13 Dorota i Ania ja tez moglabym sprobowac jogi? trzeba zakladac stopy na uda robic taki siad po turecku, a ja jestem grubaska , Dwa tygodnie minely u mnie bez aury i migreny, a jak u was dziewczynki?, pozdrawiam Jagoda
z siadaniem to wcale nie reguła,byłam na takiej sesji gdzie można sobie usiąść też na krzesełku jak ktoś nie lubi ale mi było wygodniej na podłodze ,dają takie fikuśne małe poduszeczki żeby nie było za twardo ,cała rzecz polega na tym żeby przyjąć odpowiednią postawię ,oddech też jest ważny dlatego pewnie też śpiewanie ,,omm,,cała filozofia jest dość skomplikowana ale rzeczywiście co by nie było 45 min służy po to żeby nauczyć się relaksować ,faktycznie odpręża i uczy koncentracji i ,,wyłączania się ,,to bardzo przydatna umiejętność kiedy dopada Cię stres,Aniu naprawdę warto spróbować
gość
10-11-2011, 23:49:14

Dorotko powiem Ci,że osoba ponoć ukrywająca się pod imieniem Jagoda nie istnieje. Dla mnie joga ma znaczenie. Ostatnio nie mogłam się skupić dlatego,że wiesz miałam aurę z atakiem.
Forumowiczka
10-11-2011, 23:50:42

Gość 2011-11-09 14:25:13 Dorota i Ania ja tez moglabym sprobowac jogi? trzeba zakladac stopy na uda robic taki siad po turecku, a ja jestem grubaska , Dwa tygodnie minely u mnie bez aury i migreny, a jak u was dziewczynki?, pozdrawiam Jagoda
Ani już opisałam jak to z grubsza wygląda,każdy może i powinien tego spróbować ,widziałam tam i starsze osoby le i młodzież a nawet całą rodziną z dziećmi
gość
10-11-2011, 23:51:17

Niestety się tak dzieje pod wpływem zdarzeń , które miały miejsce kilka dni temu. Mam tak jak się denerwuję, a potem wywołuje to u mnie aurę i a tak- nerwy.
Forumowiczka
11-11-2011, 00:02:47

Gość 2011-11-09 16:37:49 Dziekuje za to , ze jestescie Dorotko , Aniu, dobra pozytywna energia od was promieniuje , ja bardzo lubie patrzec na wasze oblicza , czuje sie zdrowsza, juz nie mam dwa tygodnie migreny, a mialam nieraz przez kolejne trzy dni. Wiem , ze niekoniecznie trzeba dotyku w realu aby doswiadczyc pozytywnej energii ale to moga wysylac osoby o czystym , zyczliwym serduszku.
Dorotke w ktoryms watku dawno nazwalam ksiezniczka , ale nie chodzilo mi wylacznie o podziw nad uroda lecz juz wowczas odczuwalam pozytywny wplyw widoku jej buzi. Ania tez bardzo uspakaja swoimi wypowiedziami , piekny spokojny cichy ton wywazonych wypowiedzi zawsze na temat. Tak trzymajcie dziewczeta, razem razniej. Zdrowia i pozytywnego myslenia zycze wszystkim . Jagoda
dziękuję Jagoda to bardzo miłe co mówisz,nam jest raźniej a z Tobą nas jest więcej i zawsze się możemy wzajemnie wspierać i dzielić doświadczeniami
Forumowiczka
11-11-2011, 00:07:21

kowalowa 2011-11-09 17:25:31 Witam was kobietki:)
Dorcia jak z twoja yoga moja droga napisz co nie co bo mi sie teskni:)
maju a ty moze naprawde spruboj tej yogi,napewno uspokaja,relaksuje itd...
A u mnie dziewczynki dół jak lej po bombie nawet mi sie nie chce pisac ,bo bede ryczec:(
przemyślałam to i owo i chyba w poniedziałek znowu pójdę,poczytałam co wyszukałaś i jest całe mnóstwo ćwiczeń mających różne działanie ,każde w czymś może pomóc
też za wami bardzo tęskniłam ale codzienne zajęcia praca i samopoczucie nie zawsze pozwala mi tu zajrzeć ,staram się jak mogę choćby przed snem zerknąć ,jutro a właściwie dziś odpoczywamy to może rozpiszę się bardziej
Forumowiczka
11-11-2011, 00:10:39

nie28 2011-11-11 00:49:14 Dorotko powiem Ci,że osoba ponoć ukrywająca się pod imieniem Jagoda nie istnieje. Dla mnie joga ma znaczenie. Ostatnio nie mogłam się skupić dlatego,że wiesz miałam aurę z atakiem.
jak to nie istnieje??????
miałaś aurę,więc rozumiem że nie byłaś w stanie ,u mnie się uspokoiło ,mimo że pora nie sprzyjąca i powinnam pilnować godzin snu,ale jak widać to też nie jest regułą

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: