Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
07-08-2009, 08:53:00

Spinko cofnąłem sie do postów Ani ale nie ma tam nic o e-mailu tylko że bezie miała operacje 3 sierpnia moze nie czuje sie jeszcze na siłach by usiąść przed kom mam nadzieje że da nam znać pozdrawiam J
Początkujący
07-08-2009, 10:25:00

Witam
Ja również ujawnilem swoja mordke na fotosiku
prośba do Janusza aby je odpowiednio umiejscowił
Forumowiczka
07-08-2009, 12:18:00

Może Ania nie wróciła jeszcze ze szpitala ? Mnie trzymali 8 dni.
Marcin, znalazłeś zeszyt od fizyki?

Wiecie co? Spałam właśnie trochę, obudziłam się, leżę, patrzę w sufit i tak sobie myślę o tym i owym. I nagle do mnie dotarło, że tytuł naszego tematu nabiera nowego brzmienia w związku ze ZLOTEM SZYJEK...
Bo przecież ZLOT SZYJEK to kryptonim tajnej OPERACJI...

Spinka
Spinka
gość
07-08-2009, 13:34:00

Spinko a co ty bedziesz w nocy robić???????? no chyba że imprezka sie szykuje skoro tak intensywnie myślałas aż w Toruniu było słychać to co śie jeszce tam urodziło pozdrawiam Janusz
Marcinie jesteś w albumie dziekujemy
Forumowiczka
07-08-2009, 14:51:00

Jak to co będę robić w nocy? Spać ! Pisałam już przecież, że po operacji sypiam jak niemowlę. Mówiąc ściślej, jak niemowlę, które nie ma kolki .

Janusz, bo popadniemy w alkoholizm... , imprezka wirtualna jest
22 sierpnia...
Spinka
Spinka
gość
07-08-2009, 16:03:00

Na litość Boską to Ty chcesz abym do 22 nic no wyschnę na wiór a nie wiesz że trening czyni mistrza więc trenujmy
tak na poważnie to ja dzisiaj przez cały dzień jestem jakis obolały .Pozdrawiam Janusz
gość
07-08-2009, 16:38:00

Słuchajcie a ja myslałam ze ta impreza jest jutro a to dopiero 22 sierpnia . To po co ja prasowałam sylwestrową sukienkę i szkło pomyłam .Do 22 to mi się trunki skończą .
Marcin mówiłeś czy tam chwaliłeś się nie masz na szczęście albo nieszczęście rodziny a to dzieciątko to skąd , z próbówki się wzięło .
Ja dzisiaj wypiłam już jedno "pifko" na działce w tej upał i strasznie mnie bolała głowa i źle się czułam , co kończę się już ?
Do zobaczenia wieczorkiem . Gosieńka
Forumowiczka
07-08-2009, 16:57:00

Nie skończą nam się trunki, Komitet stawia Gosieńko . Spokojna głowa, możemy nasze spożywać dla treningu.

Doszłam do wniosku, że alkoholizm mi nie grozi, jest piątek i trzeba coś z tym zrobić. Jestem już więc w Zanzibarze, zbajerowałam barmana, DYSK-dżokej gra i tylko Was brakuje...

Janusz, usiądź wygodnie skoro źle się czujesz. Albo połóż się, tak, najlepiej się połóż. W Zanzibarze są leżaczki .

Jakie piwko lubicie najbardziej? A może winko? Czerwone czy białe?

Spinka
Spinka
gość
07-08-2009, 17:10:00

Spinko ja już pisałem jakie piwo lubię ale na tej wsi jaką jest Toruń udało mi się raz kupić moje ulubione piwo Krombacher a z win z racji że już stary jestem białe wytrawne Kotnari ale żebym przepadał za winem to nie najlepsze są napoje bogów czyli cognac brandy czyli jak widzisz cholernie drogie mam podniebienie wole wypic odrobinkę ale to co lubie naprawde popadne w wirtualny stan alkocholika
Forumowiczka
07-08-2009, 18:12:00

Odnotowane...

Zaczyna się właśnie SOPOT Festiwal 2009 w TVP 2, śpiewa dla Was DODA !

Spinka

PS.
Janusz, wysłałam do Ciecie jeszcze trzy fotki
Spinka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Początek diagnostyki
Witam , zmiany wykryte w sumie przypadkowo w RMagnetycznym w odcinku lędźwiowym 1.5mm prawdopodobnie wyściolczak. Był robiony RM głowy, RM kręgosłupa szyjnego i piersiowego 6 m-cy temu ( czysto ) odebrane wyniki teraz samego lędźwiowego ponownie i 1.5mm taki sam jak pół roku temu wynik... Co dalej? Jakie są dalsze postępowania... Oczywiście neurolog i neurochirurg będzie konsultacja Ale jak to co robić na co się nastawić ??
gość
Torbiel rathkiego lub plata tylniego
Ratunku!!! Bole glowy i oczu mgla przed oczami coraz częściej bole glowy,wymioty co drugi dzień... Zaraz się wykończę w oczekiwaniu neurologa a gdzie jeszcze rezonans... Torbiel od 4 lat
gość
Mielopatia - wymiar rdzenia 4mm
Cześć, mam zdiagnozowaną dyskopatia na poziomie C5 C6 i C6 C7. Dodatkowo też rozwinęła się już mielopatia / ucisk na rdzen bo wymiar strzałkowy wynosi tylko 4mm. Neurochirurg na razie nie widzi konieczności operacji bo nie mam ciężkich objawów. Aktualnie to lekko obnizona sila miesniowa w rekach, sporadyczne uciski w okolicach karku. Mam tez mrowienie lewej polowy twarzy ale powiedzieli ze to z innego powodu (mam tez zmiany w mozgu). Badania neurologiczne w normie. 2 fizjoterapeutów odmówiło rehabilitacji bo nic się już nie da zrobić a nie chcą zaszkodzić. Nie wiem co robić. Z jednej strony po co się operować jeśli objawy nie są mocno dokuczliwe, z drugiej strony nie chce żeby było za późno... Doradźcie proszę
gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
Reklama:
Reklama:
Reklama: