Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
06-08-2009, 16:13:00

Gosiu wczoraj rozmawiałem z Zosią przez telefon jak mi przyśle swoje zdjęcia lub wyrazi zgodę na te które mam to je umieszczę . Ja już czwartą butelkę pije i nic
gość
06-08-2009, 16:33:00

smutno tak w samotności pić koniec czwartej butelki już blisko i za chwile stwierdzę że wot polski rum w glowie nic a w d...e szum no może w koću jeszcze ktoś do nas dołączy i wstawi swoje zdjęcia Spinko i Gosieńko jak macie jeszcze jakieś ciekawe to dawać jak co to powiększymy album
gość
06-08-2009, 16:43:00

kt0ś wrzucił zdjęcia czyje to czyżby Renatka
Forumowiczka
06-08-2009, 17:01:00

To Ty pisałaś Gosieńko? Myślę, że to Renata się pojawiła na Fotosiku .

Ale fajnie, coraz nas więcej w Zanzibarze....

Spinka
Spinka
gość
06-08-2009, 18:04:00

Zosiu, dziękuję Ci pięknie za wczorajsze wsparcie. Dzięki Tobie doczekałam spokojnie rana. Poszłam do lekarza rodzinnego wzięłam skierowanie do chirurga i poszłam. O dziwo zostałam przyjęta prawie natychmiast. Problem był , można powiedzieć banalny. Nie rozpuściła się nić o długości ok. 5 cm, a tą wydzieliną , o której wczoraj pisałam była ropa. Została wyjęta, bardzo sympatyczna pani doktor( zainteresowana moim przypadkiem) założyła maść z antybiotykiem, przepisała jeszcze antybiotyk w tabletkach i maść sterydową, powiedziała , że powinno teraz już się goić. Nie ukrywam, że mi ulżyło, pisałam już sobie dosyć czarny scenariusz, tym bardziej, że poprzednimi razy nie miałam takich sensacji. Jeszcze raz bardzo Ci Zosiu dziękuję.
Ps. Do komitetu- Proszę wpisać mnie do listy, pomimo tego , że rzadko jestem aktywna, jestem weteranką " szyjną" ( 5 operacji). Mój @ ixodida@neostrada.pl Pozdrawiam Was Wszystkich serdecznie ze słonecznego Wrocławia. Bożena
PS.2 Poczucie humoru, które zagościło na tym forum jest bardzo ożywcze!
Forumowiczka
06-08-2009, 18:10:00

Jak to dobrze, że się dobrze skończyła nocna przygoda Bożeny.

Wklejam naszą listę. Dla przypomnienia, żeby nam się nie pokręciły spotkania: dotyczy ona REALU a 22 sierpnia, w sobotę, mamy spotkanie WIRTUALNE.

1. JANUSZ - Toruń - janusz-kur2@wp.pl
2. ZOSIA - Warszawa - zocha_59@o2.pl
3. GOSIEŃKA - Szczecin - gosienka44@op.pl
4. SPINKA - Ożarów Mazowiecki / Warszawa - myspine@gazeta.pl
5. ANNA - Goleniów
6. JANO (Janeczek) - Kraków
7. RENBAZ (Renata) - Warszawa - renbaz@tlen.pl
8. ELŻBIETA - Legionowo - elaka0@wp.pl
9. MARTTKA - Białystok
10. AIRWOMAN (Agnieszka) - Warszawa
11. BOŻENA - Wrocław - ixodida@neostrada.pl

Spinka
Spinka
gość
06-08-2009, 18:31:00

w ramach "poznajmy się" i "nasze podróże"...to ja
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0f8cc121422868db.html a za mną "Niagara zimą"...
pzdr,
Agnieszka
gość
06-08-2009, 19:21:00

Agnieszko śliczniutka jesteś , a teraz ze szramą na szyjce jeszcze ładniejsza . Pozdrawiam Ciebie, zdrówka.
Mój numer zdjęcia 25 nie umiałam podpisać a następne to Renatka tez super .
Ja dzisiaj cały dzień zalatany bo biegałam po lekarzach . Załatwiam rożne zaświadczenia bo walczę z firma ubezpieczeniowa o odszkodowanie za wypadek . Jak przyjąć składkę to się umówią nawet wieczorem albo w nocy jak wypłacić coś to wielkie halo . Brrrrrrrrrr
Miłego wieczoru .Gosieńka
gość
06-08-2009, 19:27:00

Bożenka a nie mówiłam ze cała siła w Zosi ta kobieta jest niesamowita . Ciesze się ze Twoja sprawa się skończyła dobrze bo wczoraj jak czytałam to trochę się wystraszyłam , ja biegła bym już do szpital taka ze mnie panikara. Pozdrawiam Gosieńka
p.s Błagam podpisujcie swoje wpisy bo zaczynam się gubić i w końcu zabłądzę.Dobrej nocy i słodkich snów.
Forumowiczka
06-08-2009, 19:38:00

06-08-2009 o 21:21, gość :
Ja dzisiaj cały dzień zalatany bo biegałam po lekarzach . Załatwiam rożne zaświadczenia bo walczę z firma ubezpieczeniowa o odszkodowanie za wypadek . Jak przyjąć składkę to się umówią nawet wieczorem albo w nocy jak wypłacić coś to wielkie halo . Brrrrrrrrrr Miłego wieczoru .Gosieńka

Gosieńko, jeśli chcesz napisz do mnie w tej sprawie na priv. Może będę Ci mogła coś wyjaśnić, pomóc... Pracuję w branży ubezpieczeniowej.

Dobranoc.
Spinka
Spinka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: