Reklama:

Rehabilitacja po udarze mózgu (302)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
01-09-2014, 18:58:20

Witam, Szukam rehabilitanta w okolicach Wałbrzycha dla mężczyzny 65 lat po udarze niedokrwiennym, sparaliżowana lewa strona. Proszę o namiary.
Pozdrawiam
Jan
gość
02-09-2014, 06:53:42

Nie poradzę bo mieszkamy w Wielkopolsce...
"Nadzieja umiera ostatnia"
gość
10-09-2014, 21:21:27

Szukam rehabilitanta ze specjalizacją dla mojego męża,który jest po udarze pnia mózgu . Mieszkamy w Gdańsku.Bardzo proszę o kontakt na e maila bozucha@o2.pl
gość
29-09-2014, 19:05:05

Polecam specjalistyczny szpital wojewódzki w Ciechanowie, jest tam pododdział udarowy jest tam fachowa opieka medyczna :Lekarze dyżurni, pielęgniarki, psycholog, logopeda, rehabilitanci i we wtorki obchód ordynatora, pani doktor, 2 pielęgniarek i rehabilitanta. Dodam że pani Logopeda i Pani psycholog przychodzą do każdej sali i rozmawiają z pacjentami .
gość
01-10-2014, 06:08:06

Zaczęliśmy zajęcia rehabilitacyjne na pływalni. Mąż jest z nich mega zadowolony
gość
01-10-2014, 19:24:48

Rehabilitantki w stroooojach. Też bym był.
Pozdrawiam.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
gość
01-10-2014, 19:47:46

A już chciałam pisać: gdzie się podział nasz Romanek? Mąż kazał Ci przekazać, że niestety rehabilitantka występuje w piance neoprenowej co ja potwierdzam. Mój strój jest ciekawszy, he, he. Mąż się rehabilituje i ja też korzystam z uroków wody
gość
04-10-2014, 10:05:53

Romanek jesteś niesamowity. Dużo pozytywnej energii przekazałeś choćby tylko jednym postem o ślimaku :) Co do opieki medycznej to domyślam się, że miałeś na mysli państwową? Buuuu. Zgadzam się w 100% dlatego choć drogo z naszej strony inwestujemy w zdrowie lecząc prywatnie u normana na pająku w koszalinie. Szacunek dla Twojego uporu i dążenia do celu. Pozdrawiam.
gość
04-10-2014, 13:40:54

Czy ktoś może coś więcej napisać o tym centum Norman? W czym się specjalizuje? Bo czytałem na innych forach i piszą o nim nawet przy rehabilitacji dziecięcej. Czy faktycznie specjalizują się oni w rehabilitacji zarówno poudarowej jak i "wrodzonej" ?Przepraszam jeżeli nie używam fachowego słownictwa, ale się nie znam :(
Liderka opinii
04-10-2014, 23:22:54

Pytać można o to co się chce, ale nie zawsze uzyskamy odpowiedź na zadane pytanie. Nie znam tego centrum.Pierwszy raz o nim słyszę.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
DM1
Cześć choruje na dystrofie miotoniczna typu 1 od 10 lat czy ktoś jest w podobnej sytuacji? Proszę o kontakt na maila weronikakolodziejczak33@gmail.com
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
Reklama: