Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
27-08-2008, 09:00:00

Moi drodzy,
Powiedzcie mi jak to jest z tymi klinikami rehabilitacyjnymi. Dzwoniłam do Rept, nie chcą przyjąć taty w śpiączce. Wybudzonego z otwartymi ramionami, ale w śpiączce to już mi podziękowali.
Ratunku, skąd wziąć porządną klinikę? Gdzie uderzać? Proszę o rady.
Curry[addsig]
...trzeba nabawić się nieuleczalnej obsesji i mijać zdrowo otwarte okna...
gość
27-08-2008, 09:19:00

Ech Repty są dziwne, mojego brata odrzucili a w śpiączce nie był.
Asia
Początkująca
27-08-2008, 09:44:00

Asiu, no to już zupełnie tego nie rozumiem. Mi powiedzieli, że ok, ale jak się wybudzi. A jak uargumentowali odrzucenie Twojego brata?

Napiszcie do jakiej kliniki się zwrócić? Czy należy obawiać się zakażeń i chorób w klinikach? Czy któryś ze śpiochów się tam zaraził jakąś bakterią?

Curry[addsig]
gość
27-08-2008, 09:59:00

Żadnego argumentu nie napisali, po porstu wysłali oficjalne pismo, że nie. A był "świeżakiem", papiery składalismy 3 miesiące od incydentu........
Pozdrawiam
Asia
Początkująca
27-08-2008, 10:13:00

Bez argumentów? Ręce opadają.
Dziś mam słabszy dzień, jakoś przyszedł okres mniejszej nadziei. Może to dlatego, że jesień za oknem. Repty nie pomogły... [addsig]
gość
27-08-2008, 13:33:00

Jeśli ktoś chce załatwić jakikolwiek szpital rehabilitacyjny, to należy pierwszą wizytę złożyć osobiście z papierami, nie ma jak bezpośrednia rozmowa. Po prostu trudniej odrzucić kogoś, z kim sie bezpośrednio rozmawia. Pani psycholog Curry powinna to najlepiej wiedzieć. Pozdrawiam.M.
gość
27-08-2008, 14:19:00

Do Curry,
starałaś się umieścić tatę w Bydgoszczy?
Justa
Wtajemniczona
27-08-2008, 15:12:00

Witaj Edytko fajnie że się odezwałaś i nie daj się szantażować szpitalowi Trzymam kciuki żebyś z nimi wygrała!!! Właściwie to nie chciałam tu już pisać, ale jak zobaczyłam że się odezwałaś to wróciło wspomnienie moich początków jak mnie podtrzymywałyście na duchu a teraz ja za Ciebie trzymam bo walka ze szpitalem to jak walczyć z wiatrakami. Powodzenia
Forumowicz
27-08-2008, 16:10:00

Hej. Wsadziłem paczke z mp3 pt "kryształowa aura" , puszczali mi z polecenia prof, Talara. Paka ma 100 mega, sama sie rozpakuje. Pozdr
http://rapidshare.com/files/140559596/Krysztalowa_Aura.exe.html
\"Sapiens est invictus, cuius etiam si corpus constringatur, animo tamen vincula inici nulla possunt\" http://www.spioch.org.pl
gość
27-08-2008, 16:28:00

Witam wszystkich jestem nowa częsc postow przeczytałam ale może przeoczyłam czy ktos był u prof Talara na elektroterapii ( niewiem czy to tak sie nazywa ) wiem ze to trwa ok tygodnia. Moj syn mial wypadek 1 czerwca miał silny uraz mozgu dwa tygodnie byl w spiaczce na oiomie mial niedowlad prawej strony ale my juz w pierwszym tygodniu jak byl nieprzytomny to wzielismy rehabilitanta, a po dwoch tygodniach gotowalam swoje zupy najpierw przez rurke a pozniej po łyzece i do buzi wiem dzisiaj ze jest to cud ze wyszedl z tego bo nikt niewiezyl ze przezyje dzis jest juz w domu przyjezdza rehabilitant prawa strona w miare funkcjonuje gorzej z glowa dlatego chcialabym do prof ale niewiem jak to dziala.Pozdrawiam wszystkich.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: