Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
27-08-2008, 16:35:00

Przepraszam nie podpisalam mam na imie Eliza
Forumowicz
27-08-2008, 17:28:00

Eliza, znam dziewczyne po kręgosłupie, tetruska. Rdzeń przerwany.Jej nie bardzo pomogło. Ty piszesz o innej jednostce chorobowej. Jest nadzieja
\"Sapiens est invictus, cuius etiam si corpus constringatur, animo tamen vincula inici nulla possunt\" http://www.spioch.org.pl
gość
27-08-2008, 17:39:00

Witam
Pisałem już o stymulacji u Talara. Ja jestem zachwycony. Byłem w lipcu i chcę jechać w pażdzierniku. Po pierwszej stymulacji ojciec zaczał czytać. Poprawił się też fizycznie.
Pozdrawiam
Michał
gość
27-08-2008, 18:58:00

Czesc tu Eliza dzieki za odpowiedz jade z synem we wrzesniu zobaczymy co bedzie chcialby koniecznie do szkoly a chodzi do technikum ma 20 lat ale w tej chwli nawet dlugopisu nie utrzyma. Jeszcze do Madzi dla meza musisz w miare jak najwiecej czasu poswiecac do nigo mowic juz slyszy tak samo bylo z synem oczy zamkniete mial ale poruszal reka i nogą dawalismy mu jego perfumy wachac cytryne na usta najlepiej skontaktuj sie z prof Talarem napewno pomoze. Nie sluchaj lekarzy ze beznadziejnie to sa dobre oznaki. Trzymaj sie bedzie dobrze. Pozdrawiam wszystkich. Eliza
gość
27-08-2008, 19:30:00

Michał opisz jak to się odbywa u prof. Talara bo ja jestem umówiona z nim na wrzesień i jaki jest koszt tego
AniurR nie opuszczaj nas każdy ma chwile słabości a to forum nas podtrzymuje Edyta
gość
27-08-2008, 19:54:00

Witam
My akurat byliśmy w klinice i codziennie jeżdziliśmy stamtąd. Teraz będziemy w takim hoteliku i będziemy jeździć rono i wieczorem. A wygląda to tak że pacjent ląduje na kozetce i około 1,5 h jest masowany i pstrykany magstymem. Cena jest indywidualnie umawiana.
Pozdrawiam
Michalł
gość
27-08-2008, 20:08:00

Michal tu Eliza powiedz jeszcze w jakim hoteliku zamieszkac zeby bylo najblizej dojezdzac do prof niestety Bydgoszczy nieznam.
gość
27-08-2008, 21:44:00

Michał to z kliniki można zabierać pacjentów na coś takiego? ile razt tato miał to robione?
gość
27-08-2008, 21:45:00

Zapomniałam się podpisać Edyta
gość
28-08-2008, 05:59:00

Witam
Do hoteliku da namiar Talar to jego znajomego interes. A z kliniki można zabrac bez problemu (nieoficjalnie -spacer)bo tam kazdemu lata co się wkolo dzieje. Opinie o Bydgoszczy zamieściłem wcześniej.
Pozdrawiam
Michał

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: