Witam
Pisałem już o stymulacji u Talara. Ja jestem zachwycony. Byłem w lipcu i chcę jechać w pażdzierniku. Po pierwszej stymulacji ojciec zaczał czytać. Poprawił się też fizycznie.
Pozdrawiam
Michał
Czesc tu Eliza dzieki za odpowiedz jade z synem we wrzesniu zobaczymy co bedzie chcialby koniecznie do szkoly a chodzi do technikum ma 20 lat ale w tej chwli nawet dlugopisu nie utrzyma. Jeszcze do Madzi dla meza musisz w miare jak najwiecej czasu poswiecac do nigo mowic juz slyszy tak samo bylo z synem oczy zamkniete mial ale poruszal reka i nogą dawalismy mu jego perfumy wachac cytryne na usta najlepiej skontaktuj sie z prof Talarem napewno pomoze. Nie sluchaj lekarzy ze beznadziejnie to sa dobre oznaki. Trzymaj sie bedzie dobrze. Pozdrawiam wszystkich. Eliza
Michał opisz jak to się odbywa u prof. Talara bo ja jestem umówiona z nim na wrzesień i jaki jest koszt tego
AniurR nie opuszczaj nas każdy ma chwile słabości a to forum nas podtrzymuje Edyta
Witam
My akurat byliśmy w klinice i codziennie jeżdziliśmy stamtąd. Teraz będziemy w takim hoteliku i będziemy jeździć rono i wieczorem. A wygląda to tak że pacjent ląduje na kozetce i około 1,5 h jest masowany i pstrykany magstymem. Cena jest indywidualnie umawiana.
Pozdrawiam
Michalł
Witam
Do hoteliku da namiar Talar to jego znajomego interes. A z kliniki można zabrac bez problemu (nieoficjalnie -spacer)bo tam kazdemu lata co się wkolo dzieje. Opinie o Bydgoszczy zamieściłem wcześniej.
Pozdrawiam
Michał