Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
25-08-2008, 08:14:00

Grzesiu co do tej płyty to może masz na myśli Alfa Synchro? Jeśli tak to po zgrywaniu lub zmienianiu formatu odtwarzania ona podobno traci swoje właściwości synchronizacji. No i jest napisane żeby nie puszczać jako mp3, tylko z płyty, na słuchawkach. Nie wiem na ile w tym prawdy ale tak jest napisane na pudełku
ps. Przepraszam za post po poście
Curry[addsig]
...trzeba nabawić się nieuleczalnej obsesji i mijać zdrowo otwarte okna...
gość
25-08-2008, 08:30:00

To forum jest już tak rozbudowane że nie moge znaleźć informacji o autoszczepionkach - jeśli ktoś wie na której to było stronie albo w jakiej dacie będę wdzięczna za podpowiedź

Aga
Forumowicz
25-08-2008, 08:31:00

25-08-2008 o 10:14, curry :
Grzesiu co do tej płyty to może masz na myśli Alfa Synchro? Jeśli tak to po zgrywaniu lub zmienianiu formatu odtwarzania ona podobno traci swoje właściwości synchronizacji. No i jest napisane żeby nie puszczać jako mp3, tylko z płyty, na słuchawkach. Nie wiem na ile w tym prawdy ale tak jest napisane na pudełku
ps. Przepraszam za post po poście
Curry

Aha, ładnie bym zgrał. Ale możliwe że jest tak jak curry pisze. Chciałem pomóc. Dzięki za info. Nie mam pojęcia czy to ta płytka, ale na pewno moja wydana przez Alfatron na http://www.alfaton.pl/ a ta CD o której piszesz jest w ofercie więc może być ta. Pozdr
\"Sapiens est invictus, cuius etiam si corpus constringatur, animo tamen vincula inici nulla possunt\" http://www.spioch.org.pl
gość
25-08-2008, 08:49:00

dadam, że słuchawki muszą być streo
Plyta o której pisze CUURY i Grzesiek to ta sama
gość
25-08-2008, 09:24:00

Curry!!! To b. szybkie wspaniałe tempo! bardzo sie ciesze i oczywiscie troche zazdroszczę żeby moja mama tak ladnie patrzyla w kierunku osoby ktora wola jej imie...
pozdrawiiam wszystkich, trzymam kciuki za wszystkie spiochy
justyna
Forumowicz
25-08-2008, 09:25:00

curry to elegancko z tata. 3mam kciuki o dalszą poprawe
\"Sapiens est invictus, cuius etiam si corpus constringatur, animo tamen vincula inici nulla possunt\" http://www.spioch.org.pl
gość
25-08-2008, 12:17:00

Aga - podaję namiary na zrobienie autoszczepionki: Laboratorium Mikrobiologiczne Analizy Lekarskie Warszawa ul Nowolipie 12A, telefon 022 - 831-43-42. W pierwszej kolejności proszę zadzwonić, dowiedzieć się ,czy zrobią autoszczepionkę na dane bakterie, oraz z czego pobrać wymaz. Wymazy robi się specjalną szpatułką, która jest zapakowana w jałowej rurce i można ten wymaz przesłać pocztą w kopercie z bąbelkami.Szpatułkę ,albo kupujemy w aptece, albo w Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej. Małgosia
gość
25-08-2008, 12:37:00

Magłosiu - bardzo dziękuje - a czy te szczepionki są do podawania w zastrzykach czy drogą doustną? - a jeśli ktoś nie łyka tylko jest karmiony pegiem lub sondą to jak podać?
Wtajemniczony
25-08-2008, 13:01:00

Cześć. Marto-Fiodora niestety Paulinka ciągle ma rurkę tracheo. Robiliśmy badania krtani i przełyku endoskopowo widziałem na własne oczy jak moja córka źle przełyka, prof., który badał Paulinkę stwierdził, że z tej strony jest ok., żadnych zmian chorobowych a ona ciągle przełyka źle. Są dni, że przełyka dobrze i wtedy odsysamy bardzo mało, ale większość jednak źle. Paulinka pobiła rekord w staniu na kolanach, trzymała się prawie minutę. Pozdrawiam TataPaulinki
pozdrawiam TataPaulinki www.paulinka.org.pl www.rodzinyon.pl
Początkująca
25-08-2008, 13:06:00

czesc wszystkim.
przewozimy brata do domu,do kielc. czy znacie moze kogos kto w tym miescie ma podobna sytuacje,bo chcialabym sie z nim skontaktowac i pogadac,podzielic ,,dośwadczeniem,,
dajcie szybko znac jak cos. z gory wielkie dzieki.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: