Reklama:

Życie zawodowe a epilepsja..... (25)

Forum: Padaczka

Komentatorka
22-07-2011, 21:27:29

I po co mi było wiedzieć co to aura okazuje się, że mam ją często i najczęściej w pracy super

Czyli rozumiem, że przez narkozę nabawiłaś się choroby?
Początkująca
22-07-2011, 21:30:08

Nie miałąm operacje mózgu i dlatego blizny ,klipsy . Bo mialam tetniaka tetnicy srodkowej .
koza
Komentatorka
22-07-2011, 21:38:09

Ostatnio (w maju) byłam na kontrolnym rezonansie i wyszło mi, że mam żylaka gdzieś tam w głowie, niby ma ujście ale boję się, że pęknie.........
Wizytę mam u neurologa dopiero na koniec sierpnia -urlopy, normalnie nerwy niesamowite. Pierwsze dni przepłakałam.
Pewnie twoje przeżycia były nie do opisania ale jest już po a jak to wszyscy mówią z epi da sie żyć
Początkująca
22-07-2011, 21:42:29

Wiesz ja byłam na psychotropach i nie wiele pamietam z tego okesu tylko po operacji jak sie jakos tam obudziłam to sprawdzałam czy moge ruszac nogami i rękoma i dalej poszłam sobie spac :P
Wszytsko bedzie dobrze czekanie jest najgorsze ale chyba ( tak mi sie wydaje ) że dobrze ze ten zylak ma ujsc :)
koza
Komentatorka
22-07-2011, 21:46:42

Też mi się tak wydaje. Nie ma co się denerwować, co będzie to będzie.
Na pewno będę pod większą kontrolą niż do tej pory. Może stąd moje problemy z koncentracją się robią.
Początkująca
22-07-2011, 21:51:48

Z koncentracja to pewnie tabletki niestety daja o sobie znać .Ale dodatkowa kontrola nie zaszkodzi ...... A i dopóki nie pójdziesz do lekarza to nie pij lepiej nie pal i nie schylaj sie nagle lepiej kucać żeby nie było gwałtownego wzrostu ciśnienia tak na wypadek .....
koza
Komentatorka
22-07-2011, 21:57:45

Dobrze, że nie napisałaś czegoś jeszcze, bo by mnie mąż pogonił. Dzięki za rady ale na szczęście nie pije -w sumie przy lekach nawet to jest zabronione, nie pale. Także będę się trzymać wytycznych....

Teraz na jakim etapie jesteś, szkoła, praca?
Początkująca
22-07-2011, 22:06:47

heheh... no ja rok temu dostałam zakaz sexu( bo także podnosi ciśnienie w głowie wiec.....:P:P maż niech sie pilnuje i niech tam grzeczny będzie :)
Ja jestem na rencie teraz od września ide do szkoły policealnej a za rok mam isc zamiar na studia niestety w tym roku matematyka dala mi w kość. Ale zawsze do przodu :) A ty masz dzieci ?
koza
Komentatorka
22-07-2011, 22:13:39

Ja kiedyś też miałam rentę ale ZUS stwierdził, że jestem zdrowa więc w pracy też nic nie mówiłam aż do 1 wpadki

Dzieci nie mam ale staramy się mam nadzieje, z dobrym skutkiem bo kocham dzieci a własne to bym schrupała
Komentatorka
22-07-2011, 22:15:19

ale wszystko z opieką medyczną związane?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: