Reklama:

zus komisja lekarska (36)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
15-11-2016, 19:40:05

moj meil
kubajaneczek@wp.pl
gość
31-12-2016, 13:50:30

Witam,robiłam MR kręgosłupa ledżwiowo-krzyżowego na poziomie od Th12-S2.Wyszło mi Wzmożona lordoza lędźwowa.Krążki mkL4-S1 odwodnione.Na poziomie L4/L5/widoczna jest tylna przepuchlina kr m/k szer ok 5mm wpuklająca się nieco bardziej do prawego otworu m/k,uciskająca worek oponowy-wymiar ap kanału zwężony do 11,5mm-względna stenoza.
Na poziomie L5/S1 widoczna jest większa centralno-prawoboczna przepuklina kr. m/k uciskająca worek oponowy,sąsiadująca z prawym korzeniem S1 i L5 po stronie prawej,wymiar ap kanału zwężony do 9,5mm-bezwzględna stenoza.Na ww.poziomach zmiany przerostowe w stawach międzykręgowych.Poza tym nie stwierdz się cech stenozy kanała kręgowego.Struktury kostne bez uchwytnych zmian patologicznych.
Porszę o podpowiedź czy to coś poważnego,bo ból jest niesamowity.Jestem przed wizyta u neurologa.Może ktoś coś podobniego ma z woj zachodniopomorskiego.Poszukuję pomocy jakiegoś dobrego lekarza .Matka dwójki dzieciaczków(6,9)
gość
20-02-2017, 10:20:08

WY KOBIETY JESTEŚCIE GŁUPIE, CHCECIE SIE POKAZAC JAKIE TO SILNE I ZARADNE NIEWIASTY Z WAS SA , A POTEM , PO LATACH BIEGANIE PO LEKARZACH, BO PSYCHIKA SZWNKUJE, ZDROWIE ZRUJNOWANE, CZYŻ NIE JEST TAK/////, WIEM , BO SAMA JESTEM KOBIETA I TEZ TAKA GŁUPIĄ, Z TYM, ZE JESTEM SAMA Z 3 DZIECI , A TO JUZ INNA BAJKA, BO JA MUSZĘ BYC MATKĄ - POLKĄ
gość
11-10-2017, 08:08:39

Orzecznicy a seryjni mordercy - czym się różnią ? Czy ktoś wie?
gość
11-10-2017, 12:10:50

Hihihi prawda, niektórzy mówią że orzecznicy zus sie prostytuuja za kase _byle jaką oczywiscie. Jedna Pani doktor wygladala jakby cos mocniejszego brala..... w ogole się nie odzywala, reprezentowała niby komisję, która sie zaocznie podpisala... czlowiek z chorym kręgosłupem a Pani stwierdza, ze ból to nie choroba.... i musi boleć. Niech Pani szydło sie za nich weźmie
gość
09-12-2022, 13:17:53

Jestem 4 tydzień na zwolnieniu lekarskim , czekam tez na wizytę do lekarza specjalisty która ma być za dwa tygodnie , wezwano już mnie na kontrol w ZUS Ostrów wlkp . Lekarz ogólny orzekł ze mogę pójść do pracy nie kontaktując się z moim specjalistą oraz nie czekając do mojej wizyty do innego specjalisty przerywając mi chorobowe , odwołałem się w ZUS czekam miesiąc na odpowiedz , mam pójść do kontroli kontynuować leczenie oraz leki a pani doktor stwierdziła zdrowy , chore w jakich czasach my teraz żyjemy . Zwykły lekarz podważa lekarza specjalistę nawet nie kontaktując się z nim ani tez nie widząc karty choroby , podczas kuracji leków i czekania dostania się do innego specjalisty gdyż teraz nie można dostać się od tak . Teraz w pracy przychodzi motka z kontroli od orzecznika stawiając pracownika w złym świetle kto pozwala w ogóle na takie kontrole i czy w pierwszym miesiącu zwolnienia może już być taka kontrola a ja nie zdążyłem dostać się do innego specjalisty . Jest to dla mnie mocno nie zrozumiałe a komisje w ostrowie wlkp żałosne lekarza orzecznika starsza pani pediatra spojrzy i oceni kto chory jest a kto nie !! Dramat by ta panią spotkało podobne doświadczenie jak kiedyś pójdzie na zwolnienie a inny lekarz będzie uważał ze symuluje tego takiej pani życzę jak ona z pacjentów robi głupich bo władze dostała

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: