Reklama:

zus komisja lekarska (36)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
08-02-2013, 09:27:24

Dziewczęta, jeszcze jedno, każdy lekarz orzecznik za odrzucony wniosek o rentę dostaje premię, dlatego tak chętnie lekarze negatywnie oceniają chorych.
Pozdrawiam Alicja
gość
09-02-2013, 16:49:00

Ja własnie dostałam z NFZ potwierdzenie wyjazdu na uzdrowisku szpitalne,Świnoujście od 28.lutego do 21.marca

Zalecenie lekarza rehabilitanta:noszenie kołnierza kręgosłup ma w kiepskim stanie.
Becia
gość
19-06-2013, 17:32:17

Nareszcie trafiłam na konkretnych lekarzy,czekam na termin operacji usunięcia dwóch dysków C-5,C-6 I przepukliny 7,5mm która kompletnie je rozwaliła.Ćwiczenia Mc Kanzi już nie pomagają,leki przeciwbólowe również.Ból i drętwienie lewej ręki,bóle głowy z zawrotami jakaś masakra. Mam dość bólu chce wreszcie żyć bez bólu.Czyli jest nareszcie nadzieja
Becia
Wtajemniczona
21-06-2013, 21:24:12

Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia. Od pierwszego wpisu w tym wątku minęło aż pół roku.Długo. Mam nadzieję, że na operację wkrótce wykonają i będziesz jak nowo narodzona.
gość
21-06-2013, 21:33:09

Dziękuję,długo bardzo,neurochirurg i lekarz z przychodni leczenia bólu, powiedział że ja powinnam byc juz rok po operacji a nie przed.Ale jest światełko w tunelu
Becia
gość
05-07-2013, 13:59:03

Termin operacji hura 11.08 .nie wiem czy mam eis cieszyć duża liczba osób odradza mi tę operację mówiąc o różnych powikłaniach .Ale ja jestem zdecydowana cokolwiek nie zrobię i tak może być źle. Jeśli nie zrobię operacji grozi mi porażenie układu nerwowego z lewej strony. Co będzie miało być to będzie.
Becia
Wtajemniczona
28-07-2013, 02:33:49

becia, masz miec operacja na odcinek szyjny? w tym wątku jest tylko 3 strony natomiast w wątku dyskopatia szyjna a operacja , jest bardzo dużo wpisów, ludzi i operacji, przenieś się tam - jest nas więcej po operacji, dużo można się dowiedzieć, super fajna grupa wsparcia, dobrze że masz termin i niedługo dołaczysz do nas tych już po
ja też miałam mega bole glowy, praktycznie 6 lat głowa bolała mnie codziennie, często migrenowo, i po operacji moze 2 razy w miesiącu mnie boli, już zapomniałam jak się męczyłam
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...? 7 luty 2013 operacja C5/C6 i C6/C7 implanty typu Zero-P klinowe firmy Synthes
gość
30-07-2013, 22:15:26

bardzo dziekuję juz tam ,,biegnę"
Becia
gość
21-08-2013, 18:10:46

Witam
Jestem juz po operacji ,ktora miałam 12.08.Przed operacja 19.lipca była na kontroli ZUS w Legnicy .Trafiłam na ,,ludzkiego" lekarza orzecznika,który naprawdę potraktował mnie jak chorego człowieka.Nawet zaproponował mi ,jak juz będę po operacji ,sanatorium z prewencji ZUS.Więc o dziwo są tacy orzecznicy.Pozdrawiam.
Operacja 12.08 ,implanty C-5 C-6 stabilizacja przednia LFC Boże, użycz mi pogody ducha, abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić, odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić, i mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego. Becia
gość
15-11-2016, 19:39:35

szukam lekarzy orzecznikow najlepiej specjalistow neurologow neuro chirurgów itp jesli ktos zna takie osoby prosze o ich nazwiska lub kontakt do tych lekarzy
Potrzebuje orzeczenie o procentowym uszczerbku na zdrowiu

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: