Reklama:

Zawroty, wymioty, mdłości (26)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
09-09-2013, 12:51:17

Widzisz nikt z nas nie ma rentgena w oczach by postawić ci diagnozę. Ale dzięki upartości udało ci się to zdiagnozować i wyleczyć i oby tak dalej. Jesteś jednym z wielu przypadków któremu internet nie jest w stanie pomuc, życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!!!!
gość
26-06-2014, 09:06:57

Witam! Zawroty mam od 4 lat. Zaczęło się w wieku 16 lat. Trafiłam do szpitala z zawrotami i mdłościami w tedy stwierdzono u mnie zapalenie ucha, niestety objawy wróciły w wieku 18 lat po mimo wszelkich badań nic u mnie nie stwierdzono i po tygodniu czasu wypuszczono mnie do domu. Dziś mam 20 lat i ten sam problem nie wiem co mam robić. Ostatnio zarejestrowałam sie na wizyte u neurologa w Bydgoszczy. Pani neurolog stwierdziła,że ona nie zajmuje się zawrotami i kazała mi się zarejestrować do laryngologa. Co prawda przepisała mi tabletki "Vestibo" ale nie widać żadnej zmiany. Mam dni w których nie wstawałabym najlepiej z łożka. Codziennie rano zastanawiam się jak bd się czuć kiedy otworzę oczy mam już tego dość nie mogę normalnie funkcjonować a mam tylko 20 lat. Co ja mam zrobić nie stać mnie na prywatne leczenia pomocy mój email paulit29@wp.pl
gość
26-06-2014, 09:15:37

Witam! Zawroty mam od 4 lat. Zaczęło się w wieku 16 lat. Trafiłam do szpitala z zawrotami i mdłościami w tedy stwierdzono u mnie zapalenie ucha, niestety objawy wróciły w wieku 18 lat po mimo wszelkich badań nic u mnie nie stwierdzono i po tygodniu czasu wypuszczono mnie do domu. Dziś mam 20 lat i ten sam problem nie wiem co mam robić. Ostatnio zarejestrowałam sie na wizyte u neurologa w Bydgoszczy. Pani neurolog stwierdziła,że ona nie zajmuje się zawrotami i kazała mi się zarejestrować do laryngologa. Co prawda przepisała mi tabletki "Vestibo" ale nie widać żadnej zmiany. Mam dni w których nie wstawałabym najlepiej z łożka. Codziennie rano zastanawiam się jak bd się czuć kiedy otworzę oczy mam już tego dość nie mogę normalnie funkcjonować a mam tylko 20 lat. Co ja mam zrobić nie stać mnie na prywatne leczenia
gość
26-06-2014, 19:31:34

Na pewno w Bydgoszczy są neurolodzy zajmujący się zawrotami. Udaj się do lekarza rodzinnego po skierowania do laryngologa i neurologa. A może rodzinny wykryje coś innego?
Na pewno nie dzieje się to bez powodu. I nie daj się zbyć.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
gość
11-07-2015, 10:24:46

Od dwóch lat mam problemy z zawrotami głowy. Biorę Betaserc. Miałam wykonane badania: rezonans głowy i szyi, laryngolog, okulista. Niby to zwyrodnienie kręgosłupa szyjnego górnego odcinka. Ale coraz częściej pojawiają się zawroty i do tego nudności. Sama nie wiem co mam już robić. Może ktoś mi podpowie.
gość
20-10-2024, 12:36:26

Witam,
jestem studentką pielęgniarstwa i interesuje się tą jednostką chorobową. W dodatku piszę o niej pracę i szukam osoby, która udzieliła by mi informacji oraz wyników badań. Nie chodzi mi o dane personalne, tylko dotyczące choroby.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: