Reklama:

Zawroty, wymioty, mdłości (26)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
09-09-2013, 12:51:17

Widzisz nikt z nas nie ma rentgena w oczach by postawić ci diagnozę. Ale dzięki upartości udało ci się to zdiagnozować i wyleczyć i oby tak dalej. Jesteś jednym z wielu przypadków któremu internet nie jest w stanie pomuc, życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!!!!
gość
26-06-2014, 09:06:57

Witam! Zawroty mam od 4 lat. Zaczęło się w wieku 16 lat. Trafiłam do szpitala z zawrotami i mdłościami w tedy stwierdzono u mnie zapalenie ucha, niestety objawy wróciły w wieku 18 lat po mimo wszelkich badań nic u mnie nie stwierdzono i po tygodniu czasu wypuszczono mnie do domu. Dziś mam 20 lat i ten sam problem nie wiem co mam robić. Ostatnio zarejestrowałam sie na wizyte u neurologa w Bydgoszczy. Pani neurolog stwierdziła,że ona nie zajmuje się zawrotami i kazała mi się zarejestrować do laryngologa. Co prawda przepisała mi tabletki "Vestibo" ale nie widać żadnej zmiany. Mam dni w których nie wstawałabym najlepiej z łożka. Codziennie rano zastanawiam się jak bd się czuć kiedy otworzę oczy mam już tego dość nie mogę normalnie funkcjonować a mam tylko 20 lat. Co ja mam zrobić nie stać mnie na prywatne leczenia pomocy mój email paulit29@wp.pl
gość
26-06-2014, 09:15:37

Witam! Zawroty mam od 4 lat. Zaczęło się w wieku 16 lat. Trafiłam do szpitala z zawrotami i mdłościami w tedy stwierdzono u mnie zapalenie ucha, niestety objawy wróciły w wieku 18 lat po mimo wszelkich badań nic u mnie nie stwierdzono i po tygodniu czasu wypuszczono mnie do domu. Dziś mam 20 lat i ten sam problem nie wiem co mam robić. Ostatnio zarejestrowałam sie na wizyte u neurologa w Bydgoszczy. Pani neurolog stwierdziła,że ona nie zajmuje się zawrotami i kazała mi się zarejestrować do laryngologa. Co prawda przepisała mi tabletki "Vestibo" ale nie widać żadnej zmiany. Mam dni w których nie wstawałabym najlepiej z łożka. Codziennie rano zastanawiam się jak bd się czuć kiedy otworzę oczy mam już tego dość nie mogę normalnie funkcjonować a mam tylko 20 lat. Co ja mam zrobić nie stać mnie na prywatne leczenia
gość
26-06-2014, 19:31:34

Na pewno w Bydgoszczy są neurolodzy zajmujący się zawrotami. Udaj się do lekarza rodzinnego po skierowania do laryngologa i neurologa. A może rodzinny wykryje coś innego?
Na pewno nie dzieje się to bez powodu. I nie daj się zbyć.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
gość
11-07-2015, 10:24:46

Od dwóch lat mam problemy z zawrotami głowy. Biorę Betaserc. Miałam wykonane badania: rezonans głowy i szyi, laryngolog, okulista. Niby to zwyrodnienie kręgosłupa szyjnego górnego odcinka. Ale coraz częściej pojawiają się zawroty i do tego nudności. Sama nie wiem co mam już robić. Może ktoś mi podpowie.
gość
20-10-2024, 12:36:26

Witam,
jestem studentką pielęgniarstwa i interesuje się tą jednostką chorobową. W dodatku piszę o niej pracę i szukam osoby, która udzieliła by mi informacji oraz wyników badań. Nie chodzi mi o dane personalne, tylko dotyczące choroby.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Operacja dyskopatii szyjnej
Miał ktoś ostatnoo u dr. Baranowskiej w Stocerze ,jak opinie ?
gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
Reklama: