Gość 2023-02-14 22:22:55
Dziękuję za podpowiedź. Oczywiście dokumenty przetłumaczone na język niemiecki. Jeszcze tak dokładnie nie śledziłam tematu. Czekam do kwietnia. Magda czy Ty korzystałaś z pomocy tej kliniki?... Ewa
Gość 2023-02-14 22:22:55
Dziękuję za podpowiedź. Oczywiście dokumenty przetłumaczone na język niemiecki. Jeszcze tak dokładnie nie śledziłam tematu. Czekam do kwietnia. Magda czy Ty korzystałaś z pomocy tej kliniki?... Ewa
Gość 2023-01-16 18:32:35
Też chętnie się dowiem. Ja niestety mam w rdzeniu w odcinku szyjnym. Pani która zadała to pytanie jest już po operacji czy również czeka tak jak ja. To są tak rzadkie przypadki, że każda wiadomość i Rada jest bardzo cenna. Ewa
Gość 2023-02-19 23:30:47
Magda w jakiej Klinice w Polsce miałaś operację? W moim przypadku również nie będzie za wesoło. Czterech specjalistów odmówiło..guz jest w samym środku rdzenia.. Czekają w jakim tempie będzie się rozrastał.. Pozdrawiam Ewa
Gość 2023-01-05 11:54:35
Witam! Mam podobne doświadczenie z tymi wszystkimi ubytkami po operacji 4 komory.Niedowlady,brak równowagi, podwójne widzenie,zmiana osobowości.Po operacji też nie mowiłam pisanie sprawiało problem porozumiewalam się na migi.Długa rehabilitacja trochę zmniejszyła dolegliwości ale brak równowagi i podwójne widzenie pozostało .Po wznowie była następna operacja i radioterapia.Pozdrawiam wszystkich[/CYTAT
Wczoraj zaskoczyła mnie informacja o wznowie wysciolczaka mózgu u męża. Jesteśmy zdruzgotani. Chcę wierzyć,że będzie żył. Proszę mi napisać jak to wygląda z Pani doświadczenia?
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.