Reklama:

wyściółczak? (3290)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
20-10-2021, 18:11:34

Tak, udało mi się skontaktować z drem Furtakiem na początku miesiąca i kilkukrotnie dodzwoniłam się też do jego asystentki. Do asystentki trzeba dzwonić po południu po godzinie 16 - wtedy odbiera. Doktor obiecał dzwonić po 17. z informacją o terminie, więc dalej cierpliwie czekamy. Nie ma innej rady. Pozdrawiam i życzę wszystkim dużo zdrowia:)
gość
20-10-2021, 18:14:44

Dr Baranowska ze Stocera w Konstancinie. Operuje razem z mężem. Świetni lekarze i w ogóle cały zespół. Gdyby ktoś byl z Warszawy i okolic to gorąco polecam
Początkujący
20-10-2021, 19:32:25

Agnieszka199031 2021-10-19 00:01:52
Gość 2021-09-10 09:58:25
Hej! Przepraszam, że od razu nie odpisałam. Ciągle czekamy na termin! Asystentka doktora poradziła nam, żeby przypuścić na niego atak telefoniczny i cierpliwie czekać aż się odezwie, bo jest bardzo zajęty. Był tak miły, że zadzwonił do nas jeszcze z urlopu (prawie 3 tygodnie temu) z informacją, że mamy spodziewać się telefonu z terminem zaraz po jego powrocie… i słuch po nim zaginął. Domyślam się, że zalał go potok nowych przypadków, ale musimy coś ustalić, bo psychicznie jesteśmy już wrakami. Niepewność jest strasznie wyczerpująca, a podobno dr Furtak potrafi zdecydować o terminie z dnia na dzień (a my musimy dojechać z Pd Polski i zarezerwować jakieś noclegi itp., wiec musimy wiedzieć kilka dni wcześniej). Udało mi się nawet dodzwonić do szpitala, ale nie ma męża jeszcze w grafiku. Na szczęście czuje się dobrze, ale odczuwa coraz częściej drętwienia w dole pleców i lewej nodze (które na razie ciagle jeszcze same ustępują). Boimy się bardzo wystąpienia trwałych deficytów neurologicznych przed operacją. Czekamy już na termin niestety ponad 2 miesiące, a do tego nadciąga kolejna fala COVID. Mąż jest wprawdzie zaszczepiony, ale boimy się odwołania terminu w oku pandemii i zamknięcia hoteli. Reasumując niestety nie mamy żadnych nowych wiadomości:(
Witam serdecznie
Może warto poszukać innego specjalisty. Polecam z całego serca dr. Roberta Chrzanowskiego z Krakowa. Najlepszy specjalista jakiego znamy i przecudowny człowiek. Operował mnie da razy w krótkich odstępach czasu i nie na żadnych powikłań neurologicznych uf. Jest ordynatorem szpitala przy ulicy Focha w Krakowie.
Dzień dobry, szukam nr telefonu do Dr Furtaka, czy mogę prosić o przesłanie. Dziękuję.
Początkujący
20-10-2021, 19:39:30

Gość 2021-10-20 20:11:34
Tak, udało mi się skontaktować z drem Furtakiem na początku miesiąca i kilkukrotnie dodzwoniłam się też do jego asystentki. Do asystentki trzeba dzwonić po południu po godzinie 16 - wtedy odbiera. Doktor obiecał dzwonić po 17. z informacją o terminie, więc dalej cierpliwie czekamy. Nie ma innej rady. Pozdrawiam i życzę wszystkim dużo zdrowia:)
Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie nr telefonu do dr Furtak lub/i do jego asystentki. Dziękuję
gość
20-10-2021, 22:10:20

Jasne - numer do asystentki Marty to: 664387583. To ona umawia wizyty (dr Furtak przyjmuje w czwartki od 14 i niektóre soboty). Tak jak pisałam wcześniej - dzwoń po 16, bo wcześniej nie odbiera. Dzwoń do oporu, w końcu się na pewno dodzwonisz. Dodzwonienie się bezpośrednio do dra graniczy z cudem. Pozdrawiam i powodzenia.
gość
21-10-2021, 04:05:59

Gość 2021-10-21 00:10:20
Jasne - numer do asystentki Marty to: 664387583. To ona umawia wizyty (dr Furtak przyjmuje w czwartki od 14 i niektóre soboty). Tak jak pisałam wcześniej - dzwoń po 16, bo wcześniej nie odbiera. Dzwoń do oporu, w końcu się na pewno dodzwonisz. Dodzwonienie się bezpośrednio do dra graniczy z cudem. Pozdrawiam i powodzenia.
Bardzo dziękuję.
Początkująca
21-10-2021, 14:46:21

Witam wszystkich. Ja jestem już po operacji. Mam usunięty nowotwór z rdzenia w części szyjnej. Byłam operowana w Sosnowcu przez dr Maliszewskiego-wspaniały lekarz, który pacjentów onkologicznych przyjmuje bez kolejki (ja byłam w centrum w Jaworznie). Byłam tylko raz na prywatnej wizycie, na ktorej od razu dowiedziałam się jak będzie wyglądała operacja. Dr miał dzwonić w październiku i tak też było. Operacja trwała 7 godzin, wszystko zostało usunięte, czekam na wynik. Mam odrętwiałe ciało, ale ruszam się i chodze, czeka mnie na pewno kilkumiesięczna rehabilitacja. Wszystkim BARDZO polecam dr Maliszewskiego-rzetelny, słowny i konkretny lekarz z bardzo dużym doświadczeniem. Podejmuje się leczenia naprawdę ciężkich przypadków-ja niestety takim jestem. Pozdrawiam wszystkich
gość
21-10-2021, 19:00:59

Monika41 2021-10-21 16:46:21
Witam wszystkich. Ja jestem już po operacji. Mam usunięty nowotwór z rdzenia w części szyjnej. Byłam operowana w Sosnowcu przez dr Maliszewskiego-wspaniały lekarz, który pacjentów onkologicznych przyjmuje bez kolejki (ja byłam w centrum w Jaworznie). Byłam tylko raz na prywatnej wizycie, na ktorej od razu dowiedziałam się jak będzie wyglądała operacja. Dr miał dzwonić w październiku i tak też było. Operacja trwała 7 godzin, wszystko zostało usunięte, czekam na wynik. Mam odrętwiałe ciało, ale ruszam się i chodze, czeka mnie na pewno kilkumiesięczna rehabilitacja. Wszystkim BARDZO polecam dr Maliszewskiego-rzetelny, słowny i konkretny lekarz z bardzo dużym doświadczeniem. Podejmuje się leczenia naprawdę ciężkich przypadków-ja niestety takim jestem. Pozdrawiam wszystkich
Dziekuje zdrówka!!!
Początkujący
21-10-2021, 20:10:50

Gość 2021-10-21 21:00:59
Monika41 2021-10-21 16:46:21
Dziekuje zdrówka!!!
Proszę szybko wracać do zdrowia.
gość
21-10-2021, 20:32:11

A oto nr do dr.Jacek furtak Bydgoszcz-kierownik oddziału neurochirgi
604104065
A to pani sekretarka dr.Jacka Furtaka
664387583
Serdecznie państwu życzę powodzenia i jak najszybsza odpowiedz od tego otóż najsłynniejszego specjalisty.
Pozdrawiam m.z ie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: