Reklama:

wylew !? (77)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
11-09-2009, 20:10:00

MACIE JAKIES PYTANIA TO PISZCIE ODPOWIEM
gość
13-09-2009, 12:11:00

Czesc, jesli tak wolisz, miałeś sparaliżowaną którąś stronę?
Bo ja mam lewą właściwie miałam, bo to już powoli wychodzi, tylko zbyt powoli i chce sie dowiedziec jak to przechodzi czy się coś czuje w nodze czy ręce? i jak to długo trwa rok,dwa czy trzy?
Mam okropne mrowki w tych kończynach czy tak ma być, miałeś coś takiego? odpisz Ania
gość
15-09-2009, 21:20:00

ja nie moglem wogole poruszac konczynami i powoli zaczolem lekko ruszac rekami i stopniowo to przechodzi moze to potrwac rok a nawet wiecej mususz miec rehabilitacje jesli lekarz pozwoli a jaki to był wylew???w moim przypadku podpajęczynówkowy
gość
16-09-2009, 09:54:00

Czesc, dzieki ze sie odezwales.
Moj wylew byl krwotoczny, caly czas mam rehabilitacje, ruszam sie
wszystko jest ok ale caly czas mam w tych konczynach ciarki i brak czucia. Jak to bylo u Ciebie z tym czuciem? Czy da sie normalnie chodzic nie majac go? Jak dlugo czekales zeby normalnie chodzic? pozdrawiam Ania
gość
17-09-2009, 18:47:09

czucie powinno wracac powoli z czasem ja chodzilem po 3 mies od poczatku rehabilitacji a po 4 juz prawie normalnie , jak dlugo lezalas ?
gość
18-09-2009, 07:01:53

Czesc, w szpitalu 3 tyg , potem pojechalam do sanatorium a tam jezdzilłam na wózku.
Sama kustykam dopiero gdzies od 1,5 roku, mam jeszcze problemy z równowagą no i wzrok jest nie taki jak byc pownien, nie moge jeszcze jezdzic samochodem.
Bardzo szybko sie mecze, nie mam tyle siły co przed.
Zostało Ci coś? Czyli znowu trzeba czekać.....
Już nie mam siły, ja już chce o tym zapomniec i dalej normalnie żyć. Skąd jesteś? Ale sie przyczepiłam, masz mnie już dość?
gość
19-09-2009, 22:12:38

ja tez szybciej sie mecze niz przed wypadkiem sily mi wracaja ale po woli ogolnie to jest wszystko dobrze ale caly czas o tym mysle , jestem z bielska białej, a ty ??? nie mam ciebie dosc i zycze szybkiego powrotu do zdrowia
gość
20-09-2009, 10:01:03

dzieki że odpisałeś, bo sie już martwiłam, że Ci truje d....
Tak, że nie można robić tego co przed jest dołujące ale,
do wszystkiego można przywyknąć. Ja mieszkam w Częstochowie. To jest w sumie niedaleko, więc po wszystkim wypijemy duże piwo.
Tak, myśli o tym są okropne, ja też je mam.
pozdrowienia Ania
PS jeszcze napisze, jak nie masz nic na przeciw.
gość
24-09-2009, 16:18:05

Czesc wirtualny kolego
powiedz czy czasem boli Cie glowa, i czy bierzesz jakies leki zapobiegajace ewentualnej powtorce?
gość
26-09-2009, 21:09:51

glowa bolala mnie przez roku po zdarzeniu teraz ból wystepuje bardzo rzadko a na tą chwile nie przyjmuje żadnych leków

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: