Mój przyjaciel ma 25 lat i wczoraj miał wylew... ;( Podobno ma dużego krwiaka (guza), którego nie nda się usunąć operacyjnie Strasznie się o Niego boję! ;(
Ja tez to ostatnio przezylam mój maz mial udar mózgu a ma dopiero 30 lat,przezylismy koszmar a jeszcze na nieszczescie a moze na szczescie stalo sie to w Angli bo tutaj obecnie mieszkamy ,dzieki bogu po 6-ciu tygodniach pobytu w szpitalu jest juz w domu ale pracowac jeszcze nie moze tak bardzo sie boje o niego niechce zeby to sie kiedykolwiek powtózylo bron boze...pozdrawiam
kochani mam bardzo wazne pytanie ,chociaz bardzo ciezko mi otym pisac pisalam juz wczesniej ze mój maz mia£ wylew pod koniec ubieg£ego roku dzieki Bogu powoli wyszed£ z tego we wrzesniu urodzi nam sie dzidzius jestesmy przeszczesliwi ale bardzo martwie sie o meza i dlatego mam takie pytanie "jakie jest prawdopodobienstwo ze to sie moze powtózyc " jest m£ody bardzo sie boje b£agam napiszcie jak cos wiecie na ten temat z góry dziekuje...
kochani mam bardzo wazne pytanie ,chociaz bardzo ciezko mi otym pisac pisalam juz wczesniej ze mój maz mia£ wylew pod koniec ubieg£ego roku dzieki Bogu powoli wyszed£ z tego we wrzesniu urodzi nam sie dzidzius jestesmy przeszczesliwi ale bardzo martwie sie o meza i dlatego mam takie pytanie "jakie jest prawdopodobienstwo ze to sie moze powtózyc " jest m£ody bardzo sie boje b£agam napiszcie jak cos wiecie na ten temat z góry dziekuje...
czesc ,moj Tata tez mial wylew i byl w podobnej sytuacji , usypiali go przez 4 dni aby sie nie budzil bo tak bylo lepiej dla niego ale w piaty dzien wylew przeszedl na inne komorki mozgu i nie dalo sie Go uratowac , teraz jest w niebie i nas chroni ,miej nadzieje do konca bo w takiej sytuacji to tylko sie modlic i czekac ,.
witam!! ja mam 16 lat i obecnie jestem po drugim wylewie(miałam naczyniaka mózgu) pierwszy wylew dostałam, gdy miałam niecałe 8 lat, a drugi w listopadzie 08....ale los sie do mnie usmiechnał miałam embolizacje i udało sie zakleic wszystko na raz, choc lekarz dzien przed zabiegiem jeszcze mi powiedział ze czeka mnie conajmniej 14 embolizacji. co prawda, z drugiego wylewu wyszłam gorzej, mimo ze mineło juz tyle czasu nadal nie ruszam reka... no ale trzeba byc dobrej mysli i wierzyc ze bedzie dobrze. pozdrawiam